-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #16082 üzenetére
KSparrow jóvoltából egy várva várt gyöngyszemmel gyarapodott a gyűjtemény:
Nokia 7270
Itt lehet megnézni. -
arkades
senior tag
válasz
KSparrow #15871 üzenetére
Az a helyzet, hogy nekem nem nagyon jött be a tapizós telefon, így az 5800-át inkább kihagyom. Az iPhone mellett annak idején a megbízhatóság volt a döntő érv. Azzal nem is volt probléma soha. Viszont attól agyvérzést tudok kapni, hogy egy töltéssel két napot nem megy el a telefon. Szóval az is fontos lenne, hogy legalább három napig kibírja egy töltéssel és az email-t jól lehessen használni rajta.
DJ Tommy: Köszi szépen.
-
tolts.hu
őstag
válasz
KSparrow #15833 üzenetére
Van még csomagolt gyári Nokia 3210 előlapom nekem is.
477il4: bizony!
-
törölt tag
válasz
KSparrow #15701 üzenetére
Azt mondtad nincs pénzed, szerintem ne várd el, hogy én keresselek folyton, hogy na most van-e már? Szerintem most ez elég off, csak eszembe jutott tegnap, hogy nekem is volt 3660 eladó. Szóval senki nem hibás, nem ígértem meg hogy megtartom neked, te sem, hogy megveszed, így eladtam.
-
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #15644 üzenetére
Az komoly előélet. Egyetértek egyébként, egy 6250-el tuti feltünést keltessz na meg ezzel a retro headsettel is
iPhone amúgy se bír egy sima leesést se szőnyegre. A 3720-am is állítólag jól bírja, olyan videokat láttam a youtube-on, a szívem megszakadt. Pl ez a dobálós. Vagy az áztatós vagy az autós. Persze a sajátom nem merem ennyire tesztelni, de tény hogy sokat bír, na. Más telefon már rég meghalt volna nálam. -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #15637 üzenetére
Az ember azt hinné örök darab, akkor ezek szerint mégse
Rendeltem egy ilyen retro headsetet, mit szóltok? -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #15576 üzenetére
Ja nem, a kijelző jó, ami benne volt nem volt jó (igazából kettőből raktam össze egyet), térerőt talál, látom a kijelzőt rendesen, de a gombok nem reagálnak, csak pittyegnek.
112-t így nem tudom kipróbálni.Akkor érdemes lenne újrahúzni? Csak szerencse is kell hozzá, mert ha az usb kapcsolat nem nokia suite módban van akkor itthon fújhatom.
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz
KSparrow #15487 üzenetére
Ennek is fekete a háza, ezüst betéttel az oldalán. Belülre RM78 van írva de a készüléken és a matricán lévő imei szám nem egyezik. Ettől függetlenül szép állapotú és jól működik. De akkor is milyen dolog már, hogy erről nem szól az eladó. Mostanában annyi gyökérrel hoz össze a rossz sorsom a Vaterán. Ha valakinek esetleg kell, akkor írjon privit.
-
T0rnad0
addikt
válasz
KSparrow #15462 üzenetére
Motorola FLIPOUT-nak van még hasonló kinézete, de Androidos. Mondjuk én elfogadnám mindkettőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest