- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
fullextra #8222 üzenetére
én, amikor felvettek a gimibe, egy 5140i-t nyúztam. aztán mindenkinek voltak új meg jó telefonjai, (én meg szenvedtem a k300i-vel) aztán amikor meglett az 5310, már nem béna voltam, csak középszerű. mostanra már egyáltalán nem zavar, hiszen szinte folyton wlanozok az N82-vel, és mellé meg van egy retro, amit megnéznek. amióta 2 telefonom van, menő vagyok!
persze senkit nem érdekel, csak nekem megvan a fíling, hogy nekem 2 telefonom is van, és két faszagányos, a többiek meg csak szenvednek a montéval meg corbyval meg a többi szar nem Nokiával...az az igazság, nem is kell újabb. nem tetszenek. már nem lehet azzal kitűnni, hogy valakinek új telefonja van... inkább azzal, ha régi...
az meg nekem van sok, szal... és cserélgetem is őket rendesen. volt, hogy amilyen ing, olyan telefon....
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM4 proci garanciával számlával! Kèszletről!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest