Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Sziasztok!
Történet: Édesapám kitalálta, hogy Nokia 3100 telefonján ne csörr-csörr...csörr-csörr legyen, hanem egy adott zenemű dallama. Csak hogy az a telefon csupán midi hangokat tud lejátszani (sőt, még több szólamot sem biztos), szóval wav, mp3, stb. ezzel kiestek. De ez a kisebbik gond. A nagyobbik az, hogy mms-t nem tud fogadni, számítógépre adatkábellel nem tudom kötni, nincs kábelem (még ha lenne sem tudom, hogy elérhető lenne-e a tárhely). Ellenben lehet kreálni dallamot billentyűzettel (talán ismerős ez még valakinek a régi időkből: 16#d1,32f1...). Kerestem hát készet, de a kérés olyan, hogy eléggé megnehezíti a neten megtalálást (esély ~=0). Elkezdtem magam megírni, de nem lett a legszebb.
Kérés tehát: Van valaki errefelé, aki foglalkozik dallamszerkesztéssel, és a Székely Himnuszt elvállalná?
Ezer hála!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest