Hirdetés
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Sziasztok!
Történet: Édesapám kitalálta, hogy Nokia 3100 telefonján ne csörr-csörr...csörr-csörr legyen, hanem egy adott zenemű dallama. Csak hogy az a telefon csupán midi hangokat tud lejátszani (sőt, még több szólamot sem biztos), szóval wav, mp3, stb. ezzel kiestek. De ez a kisebbik gond. A nagyobbik az, hogy mms-t nem tud fogadni, számítógépre adatkábellel nem tudom kötni, nincs kábelem (még ha lenne sem tudom, hogy elérhető lenne-e a tárhely). Ellenben lehet kreálni dallamot billentyűzettel (talán ismerős ez még valakinek a régi időkből: 16#d1,32f1...). Kerestem hát készet, de a kérés olyan, hogy eléggé megnehezíti a neten megtalálást (esély ~=0). Elkezdtem magam megírni, de nem lett a legszebb.
Kérés tehát: Van valaki errefelé, aki foglalkozik dallamszerkesztéssel, és a Székely Himnuszt elvállalná?
Ezer hála!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi