Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
Nekem is előjött két hete a gyorsan merül probléma és pl. 30% alatt, ha adatkapcsolattal neteztem random kikapcsolgatás is volt.. egy hétig szenvedtem aztán gondoltam egyet és a probléma előtti időszakban felrakott programokat *amennyire emlékeztem* lekaptam.. és lőn csoda.. elmúlt ez a kis gebasz.. sajnos az android "átka",hogy nem széleskörben több minőségellenőrzésen átesett appok kerülnek ki alá.
Lásd... az android fejlesztő vagy ingyen adja az appot és a reklámokkal kaszál, vagy eleve pénzért adja(jellemzően ezek mögött azért van általában support is és folyamatos javítgatás).
Persze, lehet még akksi hiba és hw hiba, de lássuk be kínai cucc ide vagy oda.. egy lithium akksinak nem egy év (vagy még annyi se) az élettartama, hanem azért kicsit több. (hirtelen pedig nem lesz zárlatos, az már korábban kiderül, ha hibás..)
Persze, aki eleve belefutott valami szériahibás vagy egyéb nyűgös telefonba az ráfutott a malaccuclira. :S
Viszont, ha eddig jó volt a telefon (ahogy esetemben) és hirtelen jön elő ilyesmi, az erősen SW oldalra hajaz..
Én továbbra is elégedett GrandX-es vagyok(csak hogy legyen itt ilyen is) és a következő telefonom is kínai lesz, max nem zte, hanem pl. zopo, miui. (readásul dual sim-esek legtöbbször, függetlenek, kapásból két akksit kap az ember, és 1 v. 2 év cseregari van, csak a postát kell ilyenkor fizetni, tudásban pedig pl.kapja az S4 képességeit az ember fél, vagy harmad áron.. )
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Synology routerek
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest