- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoth
csendes tag
válasz
balpeter04 #661 üzenetére
Aha, koszi. Kozben talaltam en is par hasonlo videot, de tenyleg ez a legjobb! Mar csak az kerdes, vissza lehet-e forrasztani a kiszakadt konnetort, holnap kiderul, remelem
-
válasz
balpeter04 #538 üzenetére
jol olvasom van benne 3g is? mert ha igen azthiszem kedvet kaptam hozza
-
Balinov
titán
válasz
balpeter04 #557 üzenetére
ohhom, szakmai topikban nem illik hirdetni
-
Bargain
tag
válasz
balpeter04 #538 üzenetére
Ez nem a ZT felújított változata.
Ez egy Flytouch2 a képen.
256 Mb memóriával, 2 GB tárhellyel, még Android 2.1-el.
Az új ZT-180 másképp néz ki, 4 GB tárhellyel, 512 Mb memóriával, pofásabb, plusz android 2.2 rendszerrel adják ha igaz.
Ne keverjük a gépeket.Az új ZT pontosan így néz ki:
Illetve a linken megadott táblázatban felsorolt erősebb hardverrel forgalmazzák.
-
^Clown
addikt
válasz
balpeter04 #475 üzenetére
Ezért tart itt ez az ország -> nagyon jót röhögtem
Egy kis bezzegakádárrencerbe nem lesz?
-
simonzé
addikt
válasz
balpeter04 #475 üzenetére
"Ezért tart itt ez az ország" - Ezen nagyon röhögtem, köszi, jó volt.
Egyébként mit is árul el a 461-es hsz a Flashről? Azt hogy "Flasht nem támogat (kivéve SkyFire - olvass utána)"
Tehát nem támogat, kivéve a Skyfire, ami ez alapján igen.
Egyébként elolvastam a megelőző 474 hozzászólást is. (Ezért tart itt ez az ország)
-
simonzé
addikt
válasz
balpeter04 #445 üzenetére
Abba lehet hagyni a rémhírkeltést a 2.1-es Android meg a Flash viszonyáról. Galaxy3 telefonom van 2.1-androiddal, 667MHz-es procival, és MEGY RAJTA A FLASH!
Egyedül a megfelelő programon műlik, a Skyfire ingyenes böngésző kell rá, és megy a flash.Még egyszer utóljára elmondom, és remélem minden dilettáns abbahagyja a felesleges észosztást.
AZ ANDROID 2.1-en Skyfire böngészőt használva M E G Y A F L A S H !!!!!
Olyat mondjatok már, amit biztosra tudtok!
-
dekac
tag
válasz
balpeter04 #461 üzenetére
Köszi!
Anyumnak új lesz, de ő tuti megbirkózik vele, meer rendszeresen netezik a gépemmel (ezért kell ez, hogy ne legyek "kitúrva"
) Apa meg tud mobiltelefont kezelni, akkor ez is menni fog
Találtam egy ilyet: [link]
Nem kamu cég, tesztelt,
de fura, hogy : processzor: Processor Zenithink ZT-180 , ARM Cortex-A8,
de majd rákérdezek még a kínai hölgytől -
GJ70
tag
válasz
balpeter04 #465 üzenetére
Ok, köszönöm .
Üdv
.
-
GJ70
tag
válasz
balpeter04 #463 üzenetére
Ok, köszönöm .
Esetleg nem tudod melyik a legfrissebb stabil firmware most, ami elérhető ?
Ha jól láttam nálam a 10.30 dátummal van fent.
-
sagem
addikt
válasz
balpeter04 #450 üzenetére
Okok, ahol néztem a kütyü specifikációját,ott úgy látszik valami lebutított verziót árulnak, mert csak ARM6 van benne, ezt többször meg is erősítik
Én először egy ZT-180at rendeltem (pont tegnap előtt), de aztán erősen elbizonytalanodtam, plusz a nagy sietségben (fekete péntek áresés volt.. nem vettem észre, hogy a megszokott 2GB beépített helyett csak 180 áll rendelkezésre(?) így az utolsó előtti pillanatban kicseréltettem egy 8" A8 Pad Cortex-A8-re (ez volt jó árban, és bár nem világverő, de ami nekem kell azt tudja..remélem). Remélem jó lesz, ez lesz az első ilyen kütyüm
Viszont nagyon tetszik a ZT is, Android 2.1 ide vagy oda ár értékben még mindig nagyon jó vétel,
-
sagem
addikt
válasz
Öö, azért a lepény hal meg utoljára. Elvileg dolgoznak egy áthidaló megoldáson a kínai barátaink, mondjuk már jó ideje ígérgetik, külföldi fórumok valószínűsítik, hogy beletört a bicskájuk..de majd meglátjuk. Elég nagy nemzetközi közösségre tett szert a pad, az is lehet, hogy nem a gyártó, hanem egy lelkes emberke talál majd valami megoldást. Szerintem ha januárig nem történik semmi, akkor a 2.2-re keresztet lehet vetni, legalábbis a gyártó részéről mindenképpen. Bár, nem is az a kérdés, hogy rá tudják e erőszakolni a 2.2-öt, az tuti menne, de kérdés, hogy milyen teljesítménnyel..
-
szaszabee
aktív tag
válasz
Akkor várom a csodát
Ha nem jön eladom
-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04 #255 üzenetére
úgy látszik a cikk maradt hibás, és még a fórumban sincs leírás, hogyan kell rá marketet varázsolni. de még egy link sem.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
balpeter04 #296 üzenetére
Legalább annyit dobhattál volna a PÜ-mre, hogy "bocs, de nem", hogy ne várjak rá...
-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04 #286 üzenetére
mik a különbségek? felbontás, proci, memória, anyagminőség, software, stb terén?
-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04 #282 üzenetére
ezt most nem teljesen értem. az általam linkelt cuccra azt írta az eladó, hogy ez az ún zenithink.
Procira az van írva az adatlapon, hogy zt-180, 1,06 ghz.
a linkelt videóban pedig egy 7" gépről van szó. azt mondja az elején: rockchip 7" tablet. -
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #282 üzenetére
Hümmm.... nem semmi gyorsaság...
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #279 üzenetére
Én (is) 1,06 GHz-ről tudok.
-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04 #279 üzenetére
amiben RockChip RK2808 processzor van (600Mhz).
CPU: ZT180 1.06GHZ -
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04 #277 üzenetére
csak mert emlékeim szerint nekem 2.1-el nem ment. igaz, csak egyszer próbálkoztam.
más: ez is Zenithink ZT 180? mert mindent ír, csak ezt nem
-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04 #274 üzenetére
van otp netbankod? ha igen, bejön rajta rendesen
-
CHIPman
nagyúr
válasz
balpeter04 #274 üzenetére
Küldtem PÜ-t.
-
sbazsi
veterán
válasz
Hülyeséget írsz, majd belemagyarázod, hogy én értettem félre.
Arra a kérdésre, hogy a mondat melyik része utal arra, hogy hackelni kell, nem kaptam választ. MiértDe cserébe megtudtam, hogy Magyarországon 10 135 000 fő tudja azt, hogy a Zenithink ZT-180-ra csak hackelés árán érhető el a Market.
Akkor ezek szerint Ázsáiában vagy Afrikában, esetleg a Marson élek, mert ismerőseim egy része sem azt nem tudja mi fán terem az Android, sem azt, hogy mi az a Zenithink.A windows-os példa jó. Ha vennél egy gépet, és vásárlás előtt azt olvasod róla egy logoutos cikkben, hogy van rajta windows. Az hogy a logoutos cikk írója felrakott rá valami lopott windowst, az nem egyenértékű azzal, hogy jár hozzá a windows liszensz.
Egyébként kérdésedre válaszolva, igen. Minden gépünkön hivatalos Windows van. Windows update-tel. Anélkül nem veszek gépet. Ennyi.
-
nyogo83
senior tag
válasz
" Szerintem a fórumozásnak ez a lényege, hogy segítsük egymást nem pedig az, hogy minden kis elíráson (olykor az olvasó által félreértett egyszerű mondatokon) rögtön pattogni kezdünk!"
Sajnos a LÉNYEGE az lenne, de az utóbbi időben azt veszem észre hogy nagyon sok topik ilyen idiota vitákba torkollik. Mind1. Van aki azért fórumozik mert szeret segiteni ill. segitséget kér, van aki pedig élvezi hogy bármibe beleköthet
-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04 #246 üzenetére
nevezzük inkább fogalmazási hibának.
A Zenithink ZT-180-on van elérhető Market hozzáférés, így szinte korlátlan mennyiségű alkalmazáshoz férhetünk hozzá.
A mondat melyik része utal arra, hogy hackelni kellHa veszed a fáradtságot és meghackeled az Androidot, akkor lesz Market hozzáférésed.
Mondj egy wifis/netre csatlakoztatható androidos kütyüt, amit internetezésre/filmnézésre (és sok más egyébre) fejlesztettek ki, és nem így van. -
Janoo_07
aktív tag
válasz
balpeter04 #242 üzenetére
Akkor én hibáztam és néztem el bocsi
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #230 üzenetére
"Ha meg Hong Kong-ból rendeled meg, és esetleg megvámolják ugyan itt vagy!
Nem értem, hogy min akadékoskodik mindenki!"Sőt! Az egyhónapos használat ilyenkor egy biztosíték is ara, hogy valóban jó a termék. Ez egy garancia nélküli árucikknél elég nagy előny tud lenni szerintem. Szóval jó a megcélzott ár. Kicsit alkudnak majd, de elmegy az mint a szél.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
balpeter04 #230 üzenetére
Igen, eladtam, mert akkor nem volt rá szükségem. De nem 30-ért adtam el, megspékelve haszonnal, hanem nullásan.
Market-et feldobni rá nem nagy dolog, aki foglalkozik vele, megcsinálja, de ha nincs, az sem nagy halál, torrentről letöltöm az app-ot, és feltolom a gépre. Egyik sem jogtiszta, szóval mindegy.
Egy darab esetén meg nem nagyon vámolnak, mert alapból gift-ként, 10-30$-os értékkel adják fel a kínaiak.Egyébként ha megnézed, én egy rossz, vagy éppen jó szót nem írtam az általad szabott árról.
-
devast
addikt
válasz
balpeter04 #185 üzenetére
Ne ködösítsünk már ennyit... ARM11 a processzorcsalád neve, és ARMv6 az architektúra neve. Mint páran említették a flash-hez ARMv7 architektúrájú processzor kell, mint pl a cortex-a8 vagy a9.
-
kenand
veterán
válasz
balpeter04 #59 üzenetére
Már meg is szűnt a cég
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #185 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
R606
csendes tag
válasz
balpeter04 #39 üzenetére
Hali!
Grat a cikkhez!
Tudnál adni linket, ahol leírják ezt az Android Market engedélyezős procedúrát?
És hol tájékozódhatok arról, ha esetleg a gyártó kiadja az új FW-t? -
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #131 üzenetére
Köszi a két képet! megkérhetnélek, hogy a magyar billentyűzet-kiosztásról is mutatnál egyet?
-
GuruZone
őstag
válasz
balpeter04 #119 üzenetére
"Én nem vagyok a FullHD híve, csak tesztként töltöttem le egy internetes megosztóportálról egy 1080p-s fullHD avi fájlt. Magyarországon mindenre HD, meg mindenféle szupernek hangzó felirat szerepel minden terméken, és közben hol tartunk?
Egyetlen csatorna (M1-M2) sugároz néha FullHD-ban. Nem értem miről beszélünk, kis hazánkban!"
Igen is tartunk ott, el sem hinnéd, mennyien. Nem olyan elmaradott ez a kis ország! Sorozatok 720p-ben, filmek meg csakis 1080p-ben. A 720p miatt igenis fontos lenne mit bír el a kis csöppség.
ja és az M1/M2HD sem full hd (1920x1080p), hanem csak 1920x1080i.
Az M1 és M2HD-n kívül pedig ott a Duna HD, a DisiSport HD, no és nálam személy szerint van Net Geo HD, Nat Geo Wild HD. Van választék.Magyarország, én így szeretlek!
amúgy nagyon-nagyon köszi a tesztért, nem kell tartani a netes vásárlásoktól. Én már rendeltem Hongkongból napelemes bicólámpákat és LED-világítást, és USA-ból Csillagkapus ékszereket, szerencsére átmentek a vámellenőrzésen.
-
válasz
balpeter04 #131 üzenetére
Koszi szepen. Tollal lehet jegyzetelni, rajzolni? Keziras felismero szoftver van hozza?
-
Matthu
aktív tag
válasz
balpeter04 #122 üzenetére
Thx! jó lenne kideríteni a gput mert esetlegesen lehetne rajtakat gammákat tolni
alakulnak androidra is a jó gémek. Monnyuk ha viszi a full HDt nem lehet gyenge. Vagy a gpu nem szól bele a playbackba?
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #109 üzenetére
Privi ment!
-
válasz
balpeter04 #109 üzenetére
Windows-t en sem raknek ra, max dosemut es par regi DOS jatekot. Meg valami office hianyzik, de ha jailbreak-kel rarakhato, akkor nagyjabol megfelel. Azt hiszem varok meg 2-3 honapot, amig 150USD ala esik az aruk es veszek egyet.
-
válasz
balpeter04 #52 üzenetére
Jo kis kutyu. Pennel mennyire lehet hasznalni jegyzetfuzetkent?
Regebbi Windows-t lehet rajt' futtatni emuval, eleg eros hozza. Mondjuk az jo kerdes, hogy mennyi ertelme. Akkor mar inkabb egy debiant hergelnek fel rea.
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #97 üzenetére
Köszi a választ!
Ha a körmöddel húzkodod, nem fog idővel behomályosodni? Vagy esetleg kellene rá védőfólia?
-
babosmiki
addikt
válasz
balpeter04 #82 üzenetére
Magyar menü van benne?
-
nyogo83
senior tag
válasz
balpeter04 #69 üzenetére
Nekem még mindig kicsit furcsa hogy nem raktak rá neked áfát meg vámot. Lehet hogy mázlid volt? Rendeltem egyszer-kétszer Kinából, volt hogy ráirták a csomagra hogy 'gift', de mégis a vámon kötött ki ami plussz 30%-ot jelentett(25% áfa, plussz a vám)
Vagy változott valami azóta ?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
balpeter04 #69 üzenetére
Már csak speckó miatt is más a kettő.
-
NoMagix
addikt
válasz
balpeter04 #52 üzenetére
köszi, azt el is felejtettem, hogy ez ARM procis!
írtam, hogy kretén kérdés! -
válasz
balpeter04 #51 üzenetére
Nem kell hozzá toll. Annak, hogy rezisztív vagy kapacitív nincs köze a stylushoz olyan módon, hogy bármelyiknél is elengedhetetlen lenne. Érintős, ergo lehet nyomkodni.
A kolléga szerintem csak félreértette.
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #49 üzenetére
Köszi a választ!
Azthiszem beruházok egyre. Léccike magánba írd meg a beszerzés menetét! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest