- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
balpeter04 #557 üzenetére
ohhom, szakmai topikban nem illik hirdetni
-
Balinov
titán
válasz
Mr.Csizmás #32 üzenetére
viszont ha osszeadom a Tablet (155$-tol) arat meg ezet (70$) akkor annyiert mar lehet venni refurb netbookot is...Nekem nem kellene a fizikai bill, Legenden eleg jol elvagyok a virtualissal..
-
Balinov
titán
válasz
Mr.Csizmás #29 üzenetére
en is keresek vmi hasonlo megoldast - lehet pont ezt? - a desktop melle, notebook/netbook helyett.
esetleg egy ilyen kutyut melle
kulso HDD-vel sztem mukodnie kell, csak olyat kell venni, ami nem kulso tapos
-
Balinov
titán
válasz
Mr.Csizmás #26 üzenetére
igyekszem
sztem egy olcsobb Class2-es (ami csak tudja az elvart 2mib/sec olvasas/irast) boven eleg film/zene/ebook tarolasahoz...
-
Balinov
titán
balpeter04-tol kerdeznem, ha nem indiszkret a kerdes, hogy cakkpakk mibe fajt neki,mig a kezekoze kaparinthatta?
Ebay-es linkeket koszi, talaltam 1-2-t, ahol buy now arral + postaval 155$, ami durvan 120-125 ojro...ennyier ajandek sztem..
-
Balinov
titán
XDA-s topikjaban azt mondja,hogy
1Ghz-es ARM11 (ARM v6) a cpu JIT-el. Lan vezerlo az egy Realtek RTL8201CT, Wlan egy Ralink RT3070L, a Nand hattertar Hynix HY5PS1G1631C FP-Y5, viszont sehol nem irnak GPS-t...
sot, egy YT-s videorivju alatt olvastam egy hsz-t,hogy van 2.2 (Froyo) update is ra
-
Balinov
titán
udv,
tetszik az iras, a kutyu megjobban. Azt esetleg meg tudnad mondani, Gsensor es GPS van-e nameg hogy milyen proci dolgozik benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged