- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balpeter04
tag
Szia!
Nem tudom, hogy szüleid mennyire idősek, ám azt megfigyeltem már hogy az idősebb korosztály nem tud annyira lépést tartani a technikával. Az én szüleim például képtelenek lennének egy 7 colos gépen olvasni, viszont édesapám előszeretettel olvasott az ágyban Origo-s cikkeket a 10 colos gépen.
Olvastam külföldi fórumokon, hogy sokan felszerelték a falra valahogyan a konyhába, és receptkönyvnek illetve filmnézésre használják.
Ha szüleidnek veszed, én azt mondom, hogy ne kényszerítsd őket nagy kompromisszumokba, vedd meg nekik a 10colos gépet.
Flasht nem támogat (kivéve SkyFire - olvass utána), android 2.2 nemhiszem, hogy lesz rá, viszont még mindig azt gondolom, hogy amire használni lehet arra tökéletes (internet, zene, videó, képek, játék).
Böngészés kifejezetten kényelmes, hogy nem kell állandóan zoomolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest