- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Én tökéletesen értem a kívánalmaidat. A helyzet a valóságban azonban teljesen más. Csak néhány órára kaptam kölcsön egy ilyet és máris kiderült, hogy megcsaltak az elképzeléseim. Ugyanis a valóságban abszolút kényelmetlen a működtetése! Tartani kell. Hiába a kis súly, fárasztó. Jobb a netbook, az megáll a saját lábán és sokkal többet tud.
-
upszilon
őstag
Azt ugye tudod, hogy ez az info:
Processor Main Frequency: 1.2GHZ
sajnos hamis?
Egyébként nekem kéne bele Skype-használat is. Jelenleg ez ehhez a típushoz nem elérhető. És ki tudja valaha elérhető lesz-e egyáltalán hozzá?
Egyébként ezt a hirdetést láttad már?
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #282 üzenetére
Hümmm.... nem semmi gyorsaság...
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #279 üzenetére
Én (is) 1,06 GHz-ről tudok.
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #230 üzenetére
"Ha meg Hong Kong-ból rendeled meg, és esetleg megvámolják ugyan itt vagy!
Nem értem, hogy min akadékoskodik mindenki!"Sőt! Az egyhónapos használat ilyenkor egy biztosíték is ara, hogy valóban jó a termék. Ez egy garancia nélküli árucikknél elég nagy előny tud lenni szerintem. Szóval jó a megcélzott ár. Kicsit alkudnak majd, de elmegy az mint a szél.
-
upszilon
őstag
Azért ott van ám a Vaterának is százaléka, meg egy időben szó volt róla, hogy az APEH vizsgálódik, és jól megbünteti az adózni elfelejtőket. Merthogy a Vatera kiadja az adatokat. Aztán nem tudom hol tart a büntetőhadjárat, de ha még le is adózik a hasznból, akkor biztosan nem keres vele valami jól. Ez itt kérem Magyarország Itt minden lehetséges......
-
upszilon
őstag
Nézd, ha 42-44-be került neki és kockáztatta, hogy féltéglát kap becsomagolva, meg kockáztatta, hogy vámolják, ÁFA-zzák, akkor mindezek kockázata nélkül valóban életszerűen számolhat rá az árucikkre. nem szabad elfelejteni viszont azt sem, hogy ez így már egy használt termék, amit meg a besz.-árnál olcsóbban szokás adni. Mindent egybevetve, kb 45-ért ezt úgy el fogja adni mint a sicc. De úgysem fogjuk megtudni, mert nem valószínű, hogy beszámol majd az eladásról.
Az én álláspontom az, hogy nekem kell egy ilyen, de visszafogom magam, mert jó lenne a flash-lejátszás és jó lenne a GPS is még bónusznak. Ha majd ez is meglesz, és kellően olcsó is maradt, akkor hajrá, megrendelem én is annak minden kockázatával együtt.
-
upszilon
őstag
Hát nem tudom... Szerintem nem a cég szűnt meg, hanem az a forrása az eladónak. Szerintem ez talán még jobb ajánlat is mint a régi volt.
-
upszilon
őstag
Na-igen, én pont ere jutottam. Ahhoz, hogy megvegyem (amire nagyon hajlok egyébként) kellene egy-két hét próba, de legalább 15-20 perc egy nyugalmas, csendes boltban. Egyébként még az is nagyon jó lenne, ha valahogy GPS-re is rá lehetne venni. Nekem elég lenne magyarország is, csak működne valahogy. Van valami tippetek rá?
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #185 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
upszilon
őstag
válasz
Feruendios #181 üzenetére
El. Egyenlőre. De minden változik. Ebben igazad lehet. Itt egy videó ahol látszik, hogyan tud mégis flash-t lejátszani.
-
upszilon
őstag
Jó-jó, ezt értem, de most akkor a Zenithink ZT-180 lejátsza akadás-mentesen a flasht, vagy nem? Itt van például egy filmelőzetes. Ha ezt most én ezt 720pHD-ba rakom és kinyitom teljes képernyőre, akkor az akad, vagy nemakad?
-
upszilon
őstag
Ez az oldal mást állít.
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #131 üzenetére
Köszi a két képet! megkérhetnélek, hogy a magyar billentyűzet-kiosztásról is mutatnál egyet?
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #109 üzenetére
Privi ment!
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #97 üzenetére
Köszi a választ!
Ha a körmöddel húzkodod, nem fog idővel behomályosodni? Vagy esetleg kellene rá védőfólia?
-
upszilon
őstag
Azt még le lehetne tisztázni, hogy ezt most akkor az ujj-beggyel, vagy körömmel kezeli az ember? Meg azt, hogy a felület üvegszerű, vagy besüllyed?
-
upszilon
őstag
-
upszilon
őstag
Bizony, egy saját videónak nagyon tudnék örülni és is.
-
upszilon
őstag
Azért ez nem mindegy. Ha még 30% ÁFA+VÁM, és még szervizbe sem tudom vinni, nemhogy esetleg garba, akkor most elkezdtem gondolkodni.....
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04 #49 üzenetére
Köszi a választ!
Azthiszem beruházok egyre. Léccike magánba írd meg a beszerzés menetét! Köszi!
-
upszilon
őstag
Gratulálok a cikkhez és a géphez is!
Két kérdés:
1/ tudok-e magyar ékezetes betűket írni?
2/ tudok-e vele Skype-eléréssel beszélgetni? (gondolom beépített mikrofonja, hangszórója van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest