- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balpeter04
tag
-
ITechnic
csendes tag
Sikerült kicsikarnom némi infot a gyártómból a karácsonyra megjelenő tabletekről, lesz 1-2 finom darab.
Pl. 8" 1GHz procival, 512MB RAMmal és 2.2-es OS-el, 4GB belső memóriával, HDMI kimenettel és gyári bőrtokkal.Mondjuk ez 65 körül lesz, de az előzetes alapján ígéretesnek tűnik.
-
Dancorleone
csendes tag
"Én azt kérdezném tőled, hogy mi a helyzet az e-könyvekkel , mit tud az e-book olvasója?
Próbáltad-e, esetleg más programot érdemes rátelepíteni, mint ami gyárilag rajta van ?
Nálam ez lenne az egyik legfőbb szempont, hogy az e-book olvasás gördülékenyen menjen.
!
Esetleg a fényerősséget lehet-e állítani rajta ?"Van rá egy nagyon jó program: Aldiko Premium
Tökéletesen működik rajta, és mindent be lehet állítani. Fényerő, éjszakai mód, betű és háttér színe. Letölthetőek rá könyvek online, csak regisztrálni kell a honlapján. Ha nem sikerülne akkor a pc vel letöltött könyvet is be tudja konvertálni. Ez az egyik kedvenc alkalmazásom rá. Kikapcsolt wifi vel, éjszakai módban majdnem nyolc órát birt. Kezelőfelülete kísértetiesen hasonlít az iPad eBook olvasójához. Annyi a különbség, hogy nem úgy lapozódik, csak oldalra scrollozik. Szerintem megbocsájthatóhttp://www.aldiko.com/
-
KisApám
addikt
Azért 60 000 alatt GPS-el nem rossz :-)
Kár, hogy kapacitív a kijelzője,
de legalább egy ÚJ rezitív kijelzője van, de sajna nem multitouch...
habár gondolom van valamiféle nagyítási funkciója valahol....Mivel nekem nem sűrgős (van egy iPod Touch 32 GB-os gépezetem) megvárom a tavaszt...
-
ITechnic
csendes tag
Megnézem, hogy lehet-e frissíteni az OS-t.
Szerintem a műanyag házast hardveraprósoknak megszámítom olcsóbban (Mielőtt valaki rákérdezne: nem azért mert rossz! Eddigi tableteim mind "teszt" célzattal jöttek, hogy megtaláljam a legjobbat, nyilván az árat is szem előtt tartva. Ez a keresgélés most úgytűnik a végéhez ért, így amelyekre nincs szükségem, besz.áron továbbadom). -
ITechnic
csendes tag
A szállító csúszása miatt csak ma veszem át őket, este szánok rá egy kis időt, hogy kipróbáljam mindegyiket, utána tudok nyilatkozni róla, hogy elég-e a 128 MB RAM.
Nevet / márkát azért nem tudok írni, mivel a hangzatos "epad, apad, scipad, hipad, irobot... stb." neveket nem a gyártó adja nekik, hanem a nagykeres kérésére lézergravírozzák rájuk. De erről már írtam.
Szerintem a most érkezők ütősek lesznek. De majd úgyis írok kicsit bővebben róluk. -
ITechnic
csendes tag
50-55K körül a most érkező HD 7"-osak valamelyikét ajánlanám. 1280×720 felbontást még a ZT 10"-on sem tud
.
Netezésre, levelezésre ideálisak, a hirdetéseimnál találsz bővebb infot. 51K a műanyag, 55K a fém házas.
+ szerintem az integrált billentyűzetes tok baromi hasznos tud lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged