- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Mivel nem találtam ilyet, így nyitottam egy célirányos topicot, ami az Android-os tablet-ekkel foglalkozik.
-
z0d1AK
nagyúr
A termék is ugyan az.
A különbség az, hogy meglátod a drágább terméket, rákeresel, és látod, hogy van olcsóbban is, így azt veszed meg. Ha az olcsóbbat látod meg, akkor meg azért veszed azt, mert azt látod, hogy jó ár, hiszen drágább is van.
Ha megveszi a drágábbat valaki, akkor meg még többet is keres rajta.
Marketing. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
balpeter04 #230 üzenetére
Igen, eladtam, mert akkor nem volt rá szükségem. De nem 30-ért adtam el, megspékelve haszonnal, hanem nullásan.
Market-et feldobni rá nem nagy dolog, aki foglalkozik vele, megcsinálja, de ha nincs, az sem nagy halál, torrentről letöltöm az app-ot, és feltolom a gépre. Egyik sem jogtiszta, szóval mindegy.
Egy darab esetén meg nem nagyon vámolnak, mert alapból gift-ként, 10-30$-os értékkel adják fel a kínaiak.Egyébként ha megnézed, én egy rossz, vagy éppen jó szót nem írtam az általad szabott árról.
-
z0d1AK
nagyúr
Annyira még sem lehet nagyszerű ez a tablet, ha már fent van az aprók közt.
Az ára meg, hát, ööö, izé, nah, inkább semmi.... -
z0d1AK
nagyúr
A ViewSonic ViewPad-ot eBay-en találtam, itt rendelhető elő, jelenlegi árfolyam szerint 129.577 forint, plusz kb 6500ft szállítás.
A Commtiva N700-at mi fogjuk várhatóan forgalmazni, egyelőre annyi infót kaptam, hogy várhatóan bruttó 100-120 ezer között. Ez is ugye erősen árfolyam függő.
Az Archos 70-et 275, a 101-et pedig 300 USD-re lőtte be a gyártó, viszont erre még rájönnek ugye a különböző vonzati költségek (adó, stb.).
Ha viszont csak e-book olvasót szeretnél, és minimálisan használnád mellette az Android funkcióit, akkor lehet nem hülyeség tényleg egy ilyen olcsó kínai gépet nézni, mert a jelenleg kapható olvasókhoz képest is töredék áron vannak.
-
z0d1AK
nagyúr
Ezért várok én még 1 hónapot kb.
Október első hetében jelenik meg a ViewSonic ViewPad 7, a És akkorra már lesz Archos 101, bár az nem a Market hiánya miatt esett ki, hanem mert nincs gps és 3G benne.
Vagy ViewPad, vagy a Commtiva, ami olcsóbb, viszont a teszt meghatározó lesz, ha elkészül róla. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
sagesz93 #176 üzenetére
1: Ha lesz rá frissítés.
2: Ha bírja majd a konfig. Azért elég gyilkosak tudnak lenni a flash fájlok. Egy videó még oké is, de egy Honfoglaló, vagy valami durvább, lehet gyilkol.
3: A Froyo nem is optimalizált a táblagépekkel. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
upszilon #167 üzenetére
Egyik 2.1-es sem játszik le flasht, semmilyet sem.
Tehát a flash tartalom kiesett.Bár ha jól tudom, a Skyfire böngészővel ha valamit megnyitsz, akkor az a szerverén átfordításra kerül HTML5-re, és elérhető a tartalom. Bár lehet tévedek. Mindjárt megnézem, ez megy-e a toshiba netbookon.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
upszilon #159 üzenetére
Mit?
Az van odaírva, hogy Cortex A8-as procival lehetséges volna a Flash lejátszás, abban az esetben, ha valaha is lesz rá 2.2-es frissítés.
"The Zenithink tablet was originally advertised as a 10" tablet with an A8 Cortex CPU. The A8 Cortex CPU would have allowed for Adobe Flash playback if the device was ever upgraded to Android 2.2. Previous CPU versions are not only incapable of using Adobe Flash, they are also 30-40% slower and less efficient overall. It was revealed that the CPU specification was in fact faked, and the CPU is the older and slower ARM11 variant. "De még ha el is jut oda, hogy megvan a megfelelő proci benne, és a 2.2, akkor is élvezhetetlen lesz a flash lejátszás rajta.
-
z0d1AK
nagyúr
Elég sok verziója van, nem csak iPad klón létezik, tessék szétnézni az ebay-en.
(#132) Peat: van jelenleg is erősebb tablet, ha csak a Galaxy Tab-ot nézed, mondjuk az ugye még pár hét,mire kereskedelmi forgalomba kerül. Az új Archos 70 és 101 is 1Ghz-s processzorral érkezik, már szeptemberben.
-
z0d1AK
nagyúr
PayPale-n elvileg vissza tudod venni a pénzed. Mondjuk ott a legtöbb kereskedő több ezer pozitív feedback-el rendelkezik, és nem csaló.
Én megvárom a Commtiva N700-as demó készülékét, és ha megírtam a tesztet, akkor megvárom, hogy ez, az, vagy a Viewsonic ViewPad 7-es legyen-e. Ezek azok, amik nagyjából jobban megfelelnek az igényeinek.
Egy hátránya van: Commtiva 100-120K, ViewSonic: 136000. -
z0d1AK
nagyúr
128Mb ram és 1.5-ös android miatt felejtős.
Érdemes min. 256MB-al venni, és akkor már 2.1-es verziót keresni, elég sok van.Egyébként a legolcsóbb vétel ez, 128MB rammal, és 1.6-al. Jelenlegi árfolyam szerint kb 21.500 ft szállítással együtt.
(#93) Matthu: Te átutalod a pénzt,ő meg megrendeli, és leveszi a maga kis használt. Elég gusztustalan módszer.
(#94) upszilon: miután rezisztív kijelző van benne, és fizikai nyomást kell gyakorolni a panelre, így semmiképpen sem lehet üveg, ez is süllyedős műanyag. Mondjuk abból is kétféle van, a minőségibb, és a kínai.
(#102) superecneB: Köszi.
Viszont abban nem ilyen "modern", mai vívmányok lesznek, hanem az úgynevezett őskoriak.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
balpeter04 #69 üzenetére
Már csak speckó miatt is más a kettő.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #29 üzenetére
Viszont értékét tekintve nem feltétlenül egyenlő egy netbookkal.
Tanulmányai során jól jöhet, ha van billentyűzet. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #22 üzenetére
Elvileg amint rendes USB van, az kezeli, láttam róla képet, videót, bár nem ezzel a géppel.
-
z0d1AK
nagyúr
(#17) Balinov: Lézetik.. Nokia LD-3W, pl.
(#18) tjb007: Kisebb kijelző, kisebb proci, magasabb ár...
(#19) Mr.Csizmás: minden onnan jön.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
(#14) Balinov: GPS modullal még jó lehetne, ha tudja kezelni, bár akkor még egy plusz kütyü...
-
-
z0d1AK
nagyúr
Én már csak a kapacitív kijelzőket és a 3G modult hiányolom ezekből.
Csak ezért nem ruházok be rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest