Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
erről van szó. az ebay megvédi a vevőit.
most már ha látok valami érdekeset a vaterán, megnézem az ebay-en is, mert nagyon sok az ilyen nyerészkedő, aki kétszeres áron árulja a portékát, ráadásul még készletet sem tart fent.
Tehát leütik a vaterán, és csak akkor rendeli meg az ebay-en, ha megkapta a pénzt.
de amig balek lesz, addig ezek megélnek.a sok tégláról azért a vevő is tehet, mert én pl 10eft felett nem nagyon utalnék előre, és azt is csak megbízható, mondjuk 100 feletti eladónak.
Ja, és 50ezres iphone4g-nek bedőlni ismét human error...vaterán már jártam úgy, hogy miután leütöttem valamit, és az eladó visszakozott, hogy ő nem 5 termékre adta azt az árat, hanem csak 1-re értette, pedig a leírás alapján egyértelmű volt, a vatera keményen kiállt értem: tegyek polgári feljelentést.
de ez magyarország, lásd ppo...szóval mostanság már nagyon körül kell nézni, hogy mit, hol vesz az ember, a jelek szerint már az olcsónak látszó használt cuccnál is lehet hogy van olcsóbb, újonnan.
sok esetben láttam már olyat, hogy az itthoni ár mondjuk a bécsi ár + áfa + némi árrésért árulták az itthoni boltokban - valamelyik árösszehasonlító oldal legolcsóbb terméke, tehát nem a legdrágábbról van szó
-
upszilon
őstag
Nézd, ha 42-44-be került neki és kockáztatta, hogy féltéglát kap becsomagolva, meg kockáztatta, hogy vámolják, ÁFA-zzák, akkor mindezek kockázata nélkül valóban életszerűen számolhat rá az árucikkre. nem szabad elfelejteni viszont azt sem, hogy ez így már egy használt termék, amit meg a besz.-árnál olcsóbban szokás adni. Mindent egybevetve, kb 45-ért ezt úgy el fogja adni mint a sicc. De úgysem fogjuk megtudni, mert nem valószínű, hogy beszámol majd az eladásról.
Az én álláspontom az, hogy nekem kell egy ilyen, de visszafogom magam, mert jó lenne a flash-lejátszás és jó lenne a GPS is még bónusznak. Ha majd ez is meglesz, és kellően olcsó is maradt, akkor hajrá, megrendelem én is annak minden kockázatával együtt.
-
sbazsi
veterán
igazából kellene 1 hét próba, mire eldönteném, hogy mire/hogyan használnám...
de az biztos, hogy 100+eft-ot nem fogok rááldozni, most is 12" gépem van, meg egy netbook. viszont ha ez tenyleg elmegy 5-7 órát, mint ahogy írja a cikk, akkor még érdekes lehet.
amire jól jönne, az filmnézés, netezés, utazáskor mint e-book(ritkán), meg ilyenek. aztán ki tudja, ha nem válik be...itt mindössze az a kérdés, hogy mennyire válik be a kezelőfelület (andorid telefonom van, az bevált, az nem kérdés, inkább a rezisztiv kijelző a gond. (ha nem jó...)
-
sbazsi
veterán
azok milyen árban lesznek? gps annyira nem zavar engem sem, inkább a kapacitív kijelző hiánya. 3g szintén nem zavar, mert ehhez egy külön kártyát fenntartani sztm luxus, telefonnak meg finoman szólva sem ideális
melyik a legjobb androidos e-book olvasó, és hol érdemes e-book után kutakodni
a kérdés nem csak ezekre a cuccokra érvényes, hanem telefonokra is. -
Peat;)
veterán
"van jelenleg is erősebb tablet, ha csak a Galaxy Tab-ot nézed, mondjuk az ugye még pár hét,mire kereskedelmi forgalomba kerül. Az új Archos 70 és 101 is 1Ghz-s processzorral érkezik, már szeptemberben" magyarul forgalomban baromira nincs, archosnak is valami rockchipes változata rémlik első készülékeként amin akad minden. Ráadásul ez a wits nem mai gép, az android 2.2 és gps változata kb egy hónapja jött ki, de volt elődje is. (az is frissíthető asszem de gps nuku). Én azért irkálom mindenhova ezt a wits-et, mert TI omap proci van benne és ugyanazon gyártó 3d chipje amit apple is használ, jó ideje android 2.2-vel. Azért egy kínai készüléktől ha valami áttörés akkor ezek azok a dolgok és mindezt 200$-ért. Galaxy tabról nem tudok véleményt mondani, ha igazak az árral kapcsolatos pletykák akkor egy kevésbé racionális ajánlat hogy úgy mondjam. Az archos már sokkal érdekesebb lenne, ha lenne market rajtuk...nem tudom változtatnak-e a hozzáálláson.
-
upszilon
őstag
Jó-jó, ezt értem, de most akkor a Zenithink ZT-180 lejátsza akadás-mentesen a flasht, vagy nem? Itt van például egy filmelőzetes. Ha ezt most én ezt 720pHD-ba rakom és kinyitom teljes képernyőre, akkor az akad, vagy nemakad?
-
upszilon
őstag
Ez az oldal mást állít.
-
Peat;)
veterán
"Kisebb kijelző, kisebb proci, magasabb ár... " Kisebb proci? Motorola által is használt az a proci, a droidban. A 3d chipje pedig iphone 3gs szint ha jól tudom. Nem minden a mhz, kötve hiszem hogy egy kínai chip általános teljesítményben lekörözné ezt a 600mhz-et, egyedül filmeknél nagyon jók a kínai chipek. Baromira nem mindegy melyik generációs az a proci. [link]
De megy minden rajta akadás nélkül, jelenleg a legerősebb android tablet. (de remélem nem sokáig
)
szerk: tévedtem, csak PowerVR SGX530 van benne. [link] És ez a proci csak magasabb órajelen.
-
Matthu
aktív tag
Köszi a választ. Sztem benevezek egyre. Elég lenne àgyban netezéshez, meg kisebb prezik mutogatásához. Az zavar egy picit, hogy Ipad koppincs. Nem lett volna bonyább más formára beállítani a fröccsöntőgépet
Komolyan gondolom, ha a kincsők nekiállnának a sufniba tervezni és nem csak lopnának tök jó holmikat produkálnának.
-
-
Sh4rKy
senior tag
persze, jól tud jönni, meg értelmét is látom, de ha van rajta USB, akkor lehet, hogy kezeli a mobilnet modulokat
viszont két kérdés felmerült bennem...
1. videó jelet ki lehet vele küldeni valamilyen formátumban? mert ha igen, akkor nyaralóba HTPC helyett egy ilyen is megteszi
2. hordozható vinyót próbáltál rádugni USB-re? mert sok olyan eszközzel találkoztam, ami sima pendrive-ot elvisz, de hordozható vinyót már nem szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged