- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
balpeter04 #255 üzenetére
" Szerintem a fórumozásnak ez a lényege, hogy segítsük egymást nem pedig az, hogy minden kis elíráson (olykor az olvasó által félreértett egyszerű mondatokon) rögtön pattogni kezdünk!"
Sajnos a LÉNYEGE az lenne, de az utóbbi időben azt veszem észre hogy nagyon sok topik ilyen idiota vitákba torkollik. Mind1. Van aki azért fórumozik mert szeret segiteni ill. segitséget kér, van aki pedig élvezi hogy bármibe beleköthet
-
nyogo83
senior tag
'a postai rendeléskor a 150 eurónál olcsóbb, de 22 eurónál drágább eszközökre vámot ugyan nem, de a hazai áfát meg kell fizetni.'
illetve:
' Fontos tudni, hogy a vámot postai rendelés esetén a szállítási költséggel és eaz setleges biztosítással növelt összeg után számítanak, az áfát pedig a vámmal megnövelt értékre kell kalkulálni. '
Elmehetnének már a p***ba nyugodtan
-
nyogo83
senior tag
Mondom én hogy mázlitok van
Vagy csak én szivok mindig
-
nyogo83
senior tag
Hong Kongból tavaly telefon például. Kaptam a levelet hogy menjek be az Orczi téren lévő ojjektumba mert vámolandó cuccom érkezett. Drága magyar állam szerint mivel a termék 'itt kerül forgalomba' igy ezért itt kell az áfát befizetnem utána. A legszebb a dologban hogy még a szállitási költségre is számoltak áfát
-
nyogo83
senior tag
válasz
balpeter04 #69 üzenetére
Nekem még mindig kicsit furcsa hogy nem raktak rá neked áfát meg vámot. Lehet hogy mázlid volt? Rendeltem egyszer-kétszer Kinából, volt hogy ráirták a csomagra hogy 'gift', de mégis a vámon kötött ki ami plussz 30%-ot jelentett(25% áfa, plussz a vám)
Vagy változott valami azóta ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest