- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnagy
csendes tag
válasz
upszilon #419 üzenetére
A gugliban az első találat volt ez: http://www.merimobiles.com/Witstech_A81E_Android_2_2_800MHz_CPU_Market_Free_p/meri0306.htm
Itt van pár tesztvideó is.Picit olvasgattam róla (a keresőtalálatokat) és meglepődve olvastam, hogy nincs se mikrofon(!) sem pedig kamera benne, viszont 2.2-es droid fut rajta. Persze semmi sem tökéletes. Amúgy szimpatikus a kinézete, remélem felhízik karácsony előtt az eklézsia.
üdv: Braun
-
harry
veterán
válasz
upszilon #292 üzenetére
Ha jól tudom, nem nehezebb, mint egy félig üres üveg sör
Vagy akár egy könyv? Azt is tartani kell, ha olvasok. Hmm jó lenne egy ilyet élőben taperolni 1-2 napig.
Netbook: ok, de azt meg nem lehet érintéssel vezérelni (ez lehet pozitívum és persze negatívum is), kisebb kijelző talán... Vagy nem tudom, milyeneket lehet kapni 40k körül, én ennyit szánnék egy ilyesmi eszközre, és kb. csak azokra kéne, amiket írtam.
Illetve ölben tartani egy netbookot sem hiszem, hogy túl kényelmes lenne. -
harry
veterán
válasz
upszilon #289 üzenetére
Nagyon nem nézegettem, de látom, ott lentebb már 1GHz-et írnak. Igazából annyira nem ismerem az ilyen cuccokat, hogy ez nekem sokat mondjon.
Alapvetően amúgy használnám
- netezésre (itthon is kényelmesebb, mint a notival az ölemben, ha csak úgy kattintgatni akarok, meg suliban is egyszerűbb megnézni ezt-azt, letölteni doksikat)
- dokumentumkezelésre, e-readerként (jegyzeteket olvasni, leginkább .pdf, esetleg .doc, ezeket mappákba rendszerezni, netről letölteni, mailben fogadni/küldeni)
- naptárnak, szervezőnek (kényelmesen, megfelelő méretben lássam egyszerre a következő 1-2 hetet, programokat, tennivalókat, mikor-mit stb kell csinálni).
- esetleg képnézegetőnek, valamilyen összejövetelekkor, ez nem olyan lényeg.Notim van, de ha csak olvasni akarok valamit két óra között, akkor egyszerűbb lenne egy ilyenen, mint az egész gépet elvinni. Meg kisebb, hosszabb az üzemideje, egyszerűbb, könnyebb, stb. De mivel talán neteznék is rajta, ezért a hagyományos e-readerek nem igazán jönnek szóba.
Programozni, filmezni, irkálni meg a notin fogok továbbra is.
Okostelefonom sincs, gondolkodtam rajta, de talán mégsem vennék. Telefonálni tudjak, fényképezni és zenét hallgatni, más nem igazán kell, ezek viszont igen, hosszú üzemidő és jó minőség mellett.
Ha ezen elvárások melle betennék a telefonba még valami nagyobb kijelzőt, wlant, stb, az vagy már az ár / üzemidő / kezelhetőség rovására menne szerintem (mert drágább lesz egy átlag telefonnál, és nem is bír annyit az aksija, ám még így is kevés egy doku olvasáshoz a kijelző, és én nem is szeretek képernyőn gépelni).Igazából csak hangosan gondolkodok, nem tudom még, milyen kütyü-kombináció lenne a legpraktikusabb, ha van bárkinek ötlete, jöhet.
-
balpeter04
tag
válasz
upszilon #281 üzenetére
Ha jól tudom az alap műveletekhez csak 600Mhz-et használ, és van egy úgynevezett DSP processzora is ami elvileg (senki nem tudja pontosan) 450-500Mhz-en ketyeg. Ez felfogható egy multimédia processzornak is, besegít a zenelejátszásban és a videólejátszásban is.
Ez az 1,06Ghz nekem is új. De ha megnézed a képeket, láthatod hogy az "Apple" gomb teljesen máshogy néz ki mint a ZT-180on.
Slatedroid-on meg Jiongtang-on (android tablet forumok) azt olvastam, hogy ezek a gépek erre a Rockchip RK2808 chipkészletre vannak építve. Gyengébbek mint a ZT-180.
Ugyan ez dolgozik a 7colos aPad-okban.
Sokan keverik az aPad-ot az Eken-ekkel (M001;M002;M003). Ezekben mind 200-300Mhz-es VIA procik dolgoznak, tetves lassan.
Az aPad egy sokkal gyorsabb gép, és az új változatnak már fém alja is van, csak Android 1.5 fut rajtuk. Viszont a gyártó közzétette a forráskódot a driverekhez, így egy RogerBraun nevű fickó összedobott egy atomgyors firmware-t.
YouTube link -
sbazsi
veterán
válasz
upszilon #250 üzenetére
huhh. ezt most jól megaszontad. ebben már benne van a 80 éves Gizi neni, aki még sosem használt számítógépet, meg a fél éves újszülött is, aki bár beszélni még nem tud, de ezt már tudja. esetleg a hazánkba települt kínai koloniara gondolsz? szülei, nagyszüleid is tisztában vannak ezzel?
egyébként Te hol élsz???? -
sbazsi
veterán
válasz
upszilon #248 üzenetére
miért szerinted hány ember van ezzel tisztában?! És aki idetéved a weboldalra, mert teszem azt ebay-en látta, beírta a google-ba, és ezt dobta találatnak, majd azt olvassa, hogy van rá market, és amikor megérkezik a hőn áhított kütyüje, az nem fog anyázni, hogy itt hülyeséget írtak?!
-
kenand
veterán
válasz
upszilon #199 üzenetére
Klikkelj a linkre és azt írja nem elérhető.
Ebben a táblában a 10" 1024x600-as képernyő tetszik, a többin csak zoomolva fér el egy normál oldal...
Lehetne ebben egy olyan proci mit a Wits-ben... mert úgy tűnik a normál -Fash-t is tartalmazó böngészéshez kell majd egy CortexA8 minimum (Telechip is csak ARM 11 csak jobb DSP-vel) Bár a 600Mhz-s Coretx A8 is majdnem kevés a Flash-hozLehet, hogy türelmesen kell várni.... 2 hónapja még ezt is 300USD-ért kínálták, most meg 180USD-ért megveheted.
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
upszilon #167 üzenetére
Egyik 2.1-es sem játszik le flasht, semmilyet sem.
Tehát a flash tartalom kiesett.Bár ha jól tudom, a Skyfire böngészővel ha valamit megnyitsz, akkor az a szerverén átfordításra kerül HTML5-re, és elérhető a tartalom. Bár lehet tévedek. Mindjárt megnézem, ez megy-e a toshiba netbookon.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
upszilon #159 üzenetére
Mit?
Az van odaírva, hogy Cortex A8-as procival lehetséges volna a Flash lejátszás, abban az esetben, ha valaha is lesz rá 2.2-es frissítés.
"The Zenithink tablet was originally advertised as a 10" tablet with an A8 Cortex CPU. The A8 Cortex CPU would have allowed for Adobe Flash playback if the device was ever upgraded to Android 2.2. Previous CPU versions are not only incapable of using Adobe Flash, they are also 30-40% slower and less efficient overall. It was revealed that the CPU specification was in fact faked, and the CPU is the older and slower ARM11 variant. "De még ha el is jut oda, hogy megvan a megfelelő proci benne, és a 2.2, akkor is élvezhetetlen lesz a flash lejátszás rajta.
-
balpeter04
tag
Mindkettővel szoktam használni, nekem mindkettőt érzékeli. Ha görgetni akarok akkor általában körmöt használok, ha pedig 'klikkelni' vagy 'kattintani' akarok, akkor ujjbegy. Ha csak ez tart vissza a vásárlástól, nyugodtan vedd meg. Nagyon nagyon jó az érintőpanel minőség.
A videóról csak annyit, hogy be van tervezve, márcsak megfelelő kamera és megfelelő világítás kell hozzá.
-
nyogo83
senior tag
Mondom én hogy mázlitok van
Vagy csak én szivok mindig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged