- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok jelenlegi állás szerint magyar 2.2 es android rom elérhető?
-
kisbago
aktív tag
sziasztok van egy Zenithink ZT-180 tablet és új androidot szeretnék rátenni de nem találok sehol androidot! egy kis segítséget kérhetnék meg hogy hogy kell feltenni!
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok lenne nekem egy Zenithink ZT-180 tablet-em és amikor az android jel a bal felső sarokban van akkor megfagy! ezzel mit lehetne csinálni? előre is köszi!
-
VaMik
tag
A LEGTÖBB TÁBLAGÉPHEZ UGYE LEHET USB STICKET CSATLAKOZTATNI NETEZÉSHEZ?
-
Balinov
titán
-
mobilos71
csendes tag
Sziasztok vettem egy samsung gt-p1000-es TAB-ot 2.2 volt rajta az odinnal ráfrissítettem a 2.3.6-ot és azóta bekapcsol megjelenik a bootanimáció és utánna a samsung feliratnál megáll nem megy tovább. Ha valaki tudna segíteni abba hogy milyen módon tudnám feléleszteni. SEGÍTSÉG!!!! előre is köszönöm
-
tvamos
nagyúr
Probalom az USB-t elosztani egy HUB-bal, de nem megy!
Hub tipus fuggo ez? Vagy ne is probalkozzak a ZT-180-nal? -
tvamos
nagyúr
Van valaki, aki hasznalta mar a soros portot a kutyun?
Jo lenne valami progi ra, ami hasznalja, mint soros terminal emulator... -
domesz
aktív tag
-
domesz
aktív tag
Hali!
Tudna nekem valaki segíteni custom rom felrakásában?
köszi
üdv.: Domesz -
tvamos
nagyúr
Hogy valamire jo is legyen itthon ez a cucvarek, ebresztooranak hasznalom.
Nagyon jol lejatssza az internetradiokat, eleg hangos is.
A tobbi idot kitolti neki a kepek mutogatasa slide-show-kent.Ellenben ma, arra gondoltam, nezhetnek rajta filmet is, ha lenne DLNA.
Gondoltam megnezem a marketben....
De nem, a market, ami regebben volt, most ossze pisilte magat.
Hat nem hozza kell nyulnom!..
De akkor meg milyen jo lenne ra gyomberkenyer... vagy mezeskalacs?
Vagy valami... Ki igazodik el ezeken a dolgokon?Nem tud valaki Android 2.3-at DLNA-val erre a joszagra?
Megis jo lenne hasznalni valamire, ha mar itthon van!
-
Cynicelectro
aktív tag
Nem tudom, h. hogy működhet még ez a topik, amikor már 45e körül nagyon jó garanciás Samu tabletek vannak. Sajnos nekem Volt ZT-180 V2, de elátkozom azt a napot amikor hozzájutottam. Hozzáteszem, volt legalsókategóriás Androidos mobilom, amellyel nagyon sok kompromisszumot kellett kössek (vodafone 845, Alcor E-Pad), de még ezekkel sem lehet egy napon említeni a Kínai palánkon átvágós ipar remekeit(pl. zenithink).
Csak egy jó tanács: MINDENKI SAJÁT ÉRDEKÉBEN FELEJTSE EL EZEKET!!!!U.i.: persze anno engem sem tudtak meggyőzni... sajnos...
-
imregy
csendes tag
Sziasztok!
Zenithink zt-280 c-91-et szeretnék rendelni.
Adnátok tanácsot,hogy bírnám megúszni vám és áfa nélkül?Minden ötlet jól jön!
Köszönöm előre! -
tvamos
nagyúr
válasz
Remus389 #880 üzenetére
Szia!
Nem tudom, mennyire vagy igenyes, nekem jo filmnezesre is.
Az avi megy rajta, szerintem az mp4 is, de nem eskudnek meg ra.
A DLNA nem megy, de... lehet hogy van mar valami a marketen, amivel megoldhato.
Itt szerintem minden kerdesedre valaszt talals:
http://www.slatedroid.com/wiki/index.php/Wiki:ZT-180v2_FAQ
Szerintem semmire sem ajanlott, oreg, elavult cuuc ez.
Udv, -
Remus389
veterán
sziasztok, kérdésem az lenne hogy ez a tablet filmnézéshez ajánlott?
1. szép a képe/feketéje?
2. mi a max minőség amit elbír, pl elbír 1024*600-ra konvertált mp4-et/avi-t?ű
ebbe milyen grafikus chip van és milyen proci?
-
shuttle
tag
hi skacok !
vettem egy ZT180 elsö generáciosat, 2.1 es androd van rajta azt szeretném frissyteni , de sehogy sem megy .
2 sd-vel is probáltam hogy felmásolom a 2.2 zipet , nyomom a gombokat ahogy kell , elöször a back majd bekapcs de nem csinál semmit.valaki frisszitett már sikeresen ?
-
mArZsi
tag
válasz
hugoagagyilo #873 üzenetére
Sajnos úgy tudom, hogy a hangvezérlő IC a gebaszos, Zenithinknél ebből jó kis galiba is volt, mert variálták a különböző chipeket és így egyes ROM-okkal nem működött egyáltalán.
Talán valamit javíthat rajta maga a MIC cseréje. -
hugoagagyilo
tag
Marzsi, mikrofon ügyileg valami ötlet?
-
tvamos
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #868 üzenetére
Tobb, mint kielegito a valasz! Koszi!
-
hazai
tag
szia kellene egy kis segitség.
lenne egy ilyen termék [link] csak állítólag nincs rajta Flash player ,na mármost szerintetek lehet rá telepíteni, 10.1 vagy az újabbat ?
köszi -
hugoagagyilo
tag
Z102 Zenithink Z102 Tablet PC Android 2.3 GPS Cortex A9 10 inches Multitouch HDMI RJ45
Operating System Android 2.3 Gingerbread
CPU Frequency 1Ghz
GPU Mali 400
RAM 512 MB
RAM Type DDR2
Internal Memory 4 GB
Card Reader microSD Card / TF Card 32GB Max.
Camera / Webcam Yes
Camera / Webcam Front 1.3 Megapixels
Screen Size 10.2 inches
Screen Resolution 1024x600 pixels
Screen Type Resistive
Multitouch Screen Yes
Multitouch 2 points
HDMI Output Yes
HD Video Support Full HD 1080p
Android Market Support Yes
Adobe Flash Support Yes
I/O Ports Port USB 2.0, miniUSB 2.0 OTG, RJ45 externe, TFcard, mini HDMI
WiFi Standard 802.11 b/g
Ethernet Port (RJ45) Yes
3G Yes
3G By 3G USB Key
GPS Yes
Type GPS External Module
Bluetooth No
GSM Function No
G-Sensor Yes
FM Function No
Microphone Yes (integrated)
Built-in Speakers Yes
Battery Capacity 4000 mAh
Color Black Front, Grey shell
Language Multilingual
Package Content RJ45 Cable, Chargeur, GPS Antenna, stylus
Dimension 194 x 116 x 13mm
Weight 340g -
tvamos
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #866 üzenetére
Fuuuu.... milyen romod van?
Vagy meginkabb milyen keszulek? -
hugoagagyilo
tag
Skype megy rendesen kamerával kép is megfelelő csak a hang nem. Olyan a mikije mintha levágná a szavak elejét és végét. Sajnos beépített hangszóró is gyenge de egy fülessel már tökéletes a hang . Alapjában nem bántam meg a vételt. Karácsonyi darab volt, azóta napi 2-3 órás használatban van.
-
tvamos
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #862 üzenetére
Huu... neked megyen rajta a Skype?!..
Aszta de jo neked!...
No, nekem meg nem megy az sem. -
hugoagagyilo
tag
Köszi megcsináltam
Azt hittem ez ennél bonyolultabb. Úgy tűnik most működik rendesen. SD-t is leformáztam. Ezek szerint lehet valamelyik app kavart be. Köszönöm a segítséget. Viszont még az érdekelne mivel a külső mikrofonja igen gyatra lehet hozzá valamilyen usb-s kütyüt csatlakoztatni? Skype illetve Ts használatához.
-
mArZsi
tag
válasz
hugoagagyilo #862 üzenetére
A beállításoknál megtalálod.
Nem kell hozzá leírás, viszont minden fontos adatot ment se előtte.
-
mArZsi
tag
válasz
hugoagagyilo #859 üzenetére
Akkor ott valami más gebasz van. Gyári állapotra visszavarázsolást próbáltad?
(#860) tvamos:
Alapból fel kéne ajánlania a szolgáltatónak megfelelő profilt. Ha nincs, akkor pedig hozzá kell adni a menü gombbal.
-
tvamos
nagyúr
Bedugtam a joszagba egy E1752 modemet, de az APN beallitasoknal tok ures, es nincs uj hozzaadasa sem...
-
mArZsi
tag
válasz
hugoagagyilo #857 üzenetére
Lehet, hogy csak a Launcherrel van gond, mi a neve annak ami fut rajta?
Próbáld ki másik Launcherrel, melegen ajánlom a GoLaunchert, nagyon kis tuti, Marketről leszedhető.
Amúgy Z102-re is kijött már a 4-es droid, bár a frissítéssel szerintem várj még egy kicsit. -
hugoagagyilo
tag
Lenne egy csöppke problémám evvel a géppel. Zepad Z102 Zenithink Z102 Tablet PC Android 2.3 GPS Cortex A9 10 inches Multitouch HDMI RJ45
Napi használatban van asszonyka által de vannak napok amikor kicsit "meghülyül"na nem az asszony hanem a gép. Legtöbbször Launcher működése nem válaszolt vagy leállt. Vagy nem tölti be képeket. Újraindítás sem segít. De van olyan nap hogy tökéletesen működik. Ha nem lehet elérni pl a képeket, ES file Explorer alól annak a nézegetőjével simán megnyílnak
Olvastam itt visszább kicsit hogy valaki azt írta a 2.3 bugos volt. Lehet nálam is ez a probléma? Ötlet a megoldásra?
Köszi előre is.
-
mokusska88
csendes tag
Üdv Nektek!
Vásároltam egy ilyen zt-180-as tabletet (7"). Az lenne a kérdésem, hogy milyen programokat ajánlotok rá, illetve milyen tuning szoftvereket lehet rárakni. Kérlek titeket, valami listát vagy ilyesmit írjatok már ezekről... a másik kérdésem:
Van valakinek zt-180 v2 (10", 1Ghz, 512 Ram...) eladó? Vagy valaki ajánlana 10"-os tabletet? Mert akkora a választék, hogy nem tudok választani... Használt kellene, karcmentes képpel.
Köszi szépen!
Norbert -
sziszi60
csendes tag
Köszi még annyit hogy a töltő is megér egy misét. Amit mellékeltek hozzá az európai szabványnak megfelelő adaptert abban állandóan kilazulnak az érintkezők így hol van kontakt hol nincs, A töltö másik vége ami belemegy a tablet Dc csatlakozájóba az is egy extra. dugó Annak a csatlakozónak, mi a neve. vagy hol lehet venni ?
-
tvamos
nagyúr
Hat... lehet hogy ezPDF jo lenne.
Most, ahogy itt irod, a Documents to Go-t biztosan probaltam.
Az mondjuk nem ment valamiert rendesen.Ellenben, mar nem hiszem, hogy el tudom venni a gyerektol a kutyut.
Eroltetni meg nem fogom, el van vele.
(Meg mindig Fruit Ninja!...)Neha kifagy, akkor reklamal.
-
sziszi60
csendes tag
Sziasztok
Új vagyok itt eddig még nincs gond a kínai gépemmel ám tegnap teljesen feltöltve kikapcsolt állapotban az autóban hagytam, este behoztam a lakásba,és ma reggel mikor bekapcsoltam már töltésért reklamált..Az is kérdésem lenne hogy hol, miként lehet kideríteni a tipusát, nevét, stb.A dobozán sincs semmi adat a menüjében is csak néhány paraméter szerepel ilyenek hogy: status, kerner version, build number. meg van egy email cím.Azt olvastam hogy nem egyszerű beazonosítani
http://viewitem.eim.ebay.hu/102-Android-23-GPS-WIFI-3G-Car-HDMI-Tablet-PC-Camera-FLYTOUCH-III-UK-Seller/260894145516/i
Erről beszélek
Valaki köztetek aki ismeri vagy ilyen készüléke van? -
szaszapi
őstag
-
szaszapi
őstag
A készülék mindent tud amit leírnak róla.Nyílván ez alapján választ az ember.A C91-et is ez alapján választottam amit a hivatalos oldalon leírnak,ha más gaggyer oldalakra hivatkozol az a te bajod hogy nem voltál figyelmes.
Nagyon sok esetben egyébként user gondok vannak és a hozzánemértés függvényében leírják az adott készüléket.Most meg ne sértődj,ne vedd magadra.Részemről ennyi,nem is ragoznám tovább.Amit leírtak róla azt tudja, és számomra tökéletes.
Inkább egymást kellene segíteni szerintem mi az amivel gond van,mik azok amik másnál nem mennek,így segítve egymást.Nem?
-
sz.zoli25
aktív tag
Nem volt 50 féle...
Elég volt 6-7 féle kinai csoda... -
tvamos
nagyúr
válasz
szaszapi #839 üzenetére
Nincs szuksegem HDMI-re.
Ott a TV-n az ethernet csatlakozo, lejatszik mindent a Diskstation-rol.Minek rajta az USB? Ugyse viszi a pendrive-jaimat.
A tobbi cucc meg BT/WIFI.A Galaxy meg tudja, amit igernek.
Probaltam, viszi a nagy pdf-eket, amit a Zenithink nem.
Nem kanocon log rajta a 3G modem.
Ezen vegre rendesen megy a BT billentyuzet.
(Azt is vettem, de minek!?..)
Sokkal konyebb is!Nos... asszem, meg kiprobalok 1-2 cumot, mielott vasarolok!
-
tvamos
nagyúr
válasz
szaszapi #837 üzenetére
Kedves Szaszapi!
En leirtam a tapasztalataimat, meg a velemenyemet, ez nem ocsarolas!
Azt is leirtam, az a bajom, hogy akitol vettem, becsapott,
mert a keszulek nem tudja azt, amit leirt.
Ergo, jo valamire, csak nem arra, amire nekem kell!Ez meg egy forum, ahol leirhatom, ha mas is venne ilyet, akkor megtudhassa.
Ugyhogy, tolem ajnarozhatod a keszuleket, en is azt irok, amit akarok.
-
mArZsi
tag
válasz
sz.zoli25 #838 üzenetére
Nem mennék bele vitába, mindenkinek lehet saját véleménye, de nem tudom mire alapozod ezt, kifejthetnéd. Járt már nálad úgy 50 féle tablet? Mert nálam igen, tehát van hasonlítási alapom. Természtesen nem egy Asus Transformers-el kell összevetni, hanem ár-érték arányokat kell nézni... illetve igényeket.
-
szaszapi
őstag
válasz
sz.zoli25 #838 üzenetére
De annyival nem jobb hogy 2x meg 3x árat fizessek érte.Na meg kinek mi kell és mire akarja használni.A galaxy tabodon nincs se usb se hdmi ami szerintem alap és nélkülözhetetlen manapság.Nem akarok vitatkozni itt de nem azért sztárolom a Zenithink-et mert szeretnék megválni tőle,inkább ajánlanám a ZT-280-as szériát mindenkinek.
-
szaszapi
őstag
Nem tudom minek ócsároljátok szét a negatív hozzászólásaitokkal a topicot.
A ZT-180 egy gyengébb kategória volt, a ZT-280 kategória pedig nagyon is használható.Én egy C91-et nyúzok,2.3 bugos volt de ettől még használható,Marzsi kollegának panaszkodtam nem is keveset,de csak a gyári launcher volt bugos mint kiderült.Mióta az új 4.0 IC van rajt, azóta megy szépen minden ahogy kell.
Azt ne mondjátok hogy a galaxy tabon minden tökéletes,ráadásul a szolgáltatós tabokra várhattok mire 1 év alatt jó ha jön egy frissítés.
-
tvamos
nagyúr
Hulladek ez a cucc!
Annyira, hogy otthagytam az eBay-en az elso negativ feedbacket.
208 vasarlasbol ez az elso... -
tvamos
nagyúr
Most mar csak magamnak valaszolok...
Csak oda kene valakinek adni ezt a vackot!
Azert arra tul draga volt, hogy osszetorjem!
Most meg azt csinalja, hogy nem tudok pdf-et
olvasni, mert feszt kilepeget belole!Jo cucc ez, csak nem tudom, hogy mire!
Megis, mire lehet hasznalni???
Total szetvag az ideg!!! -
mArZsi
tag
1750-es modemet megeszi, többivel nem próbálkoztam.
Ha neked IMAPX200 proci ketyeg benne akkor Flytouch-hoz van szerencséd. Amúgy valóban nem DualCore.Tény, hogy a régebbi 256 ramos ZT tabletek igen gagyik voltak, bár hozzáteszem, hogy az idejükben ők voltak a legjobb klónok.
Egy év alatt kidobtak a piacra azóta vagy 7 tabletet, az utolsók pedig megint csak versenyképesek. -
tvamos
nagyúr
Nos...
addig eljutottam, hogy megy a piac, es tudok netradiokat hallgatni rajta...
Apro oromok, minden nap!..De a 3G modemet (Huaweii E367) nem akarja!
-
tvamos
nagyúr
válasz
sz.zoli25 #812 üzenetére
Ez egyebkent korrekt cucc!
Van fenyero, jo a hang, (persze, amennyire lehet, egy ekkora kutyunel,)
Akadas mentesen jatssza le a meseket, aminek a gyerek orul.
A jatekai repulnek tajta.
Arra kell figyelni, hogy ki legyenek love a nem hasznalt taskok.
Szoval, ha figyelsz, lehet hasznalni, csak nem arra, amire nekem kell.
Ha utana olvasok, nem veszem meg!!!
Ha-ha-ha.... -
tvamos
nagyúr
En vettem egy ilyet az alapjan, amit a kinai csavo leirt.
Nekem nem jo ez semmire sem.
- Nem megy semmi Video telefonalas. Se Skype, se MSN
- Nem megy az Android Marketplace sem, persze, meg lehet hekkelni
- Lassu is, mocskosul
- Az SD kartyat hol mountolja, hol meg nemDe en nem vagyok egy hekker. Szoval, ha olyat akarsz, ami megy is, akkor ILYET NE!
Nekiadom a gyereknek, meset nezni az autoban. Meg Angry Birdozni.
Jut eszembe... a beviszem a WC-re nekem is eszembe jutott!
De nem pontosan olvasgatas celjabol.Egyebkent ebookot, pdf-et olvasgatni lehet rajta, ha van turelmed kivarni, amig lapoz.
Meg valamennyire netezni is, de lassu a gep, es ha tobb oldalt is meg akarsz nyitni...
Ha meg elkezdesz ra appokat feltenni, widgeteket futtatni, akkor tetu lesz.
Kicsit hamar lemerul. Neha annak ellenere, hogy kikapcsolom.
Szoval, valami olyat erdemes venni, ami rendes. Megnezed a boltban, kiprobalgatod.
Tudod, mire kell, es azt mindent kiprobalsz rajta.
Esetleg webshop... par napod akkor van letesztelni a vagyott appokat! -
sz.zoli25
aktív tag
válasz
janagawa #810 üzenetére
Hát kézbe kell venni és használni kell őket pár percig...
Én még 50 körül vettem anno valamelyik csodát de hatalmas csalodás volt...
Komolyan mondom semmire nem jó...Sipoló hangot adott,a hangszoróját nem lehetett hallani filmnézésnél,akadt pedig az erősebbik féle volt,Az akksija 1-2 órát bírt,a 3G netezést felejtsd el mert 1-2 modemet ismer csak a wifije is gyenge,a kijelző érzékelése is nulla.Tényleg egy nagy rakás szar és aki itt ezeket a szemeteket sztárolja az csak azért fényezi,hogy meg tudjon tőle szabadulni...512MB/4Gb volt és 50ért vettem ujjonan szoval nem is használt volt...Ja és a minőségét meg sem emlitettem...
Utána vettem a galaxy tabot....Ez össze van rakva kapásból 16GB van benne...van benne 3Gmodem,normális mozgásérzékelő(mert az kuka a gagyikban),beépitett gps,kapacitiv kijelző ami normálisan müködik...Szóval sorolhatnám de az a biztos ha a kezedbe veszed őket és kipróbálod...Használtan van tab már 55ért is 3Gvel a p1010 gondolom olcsobb...
Jobb egy ilyen használtan mint két kinai ujjonnan!!! -
janagawa
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik éri meg jobban???
Wayteq xpad-70 vagy Zenithink C71 vagy Flytouch 3+ vagy 10.2" ANDROID 4GB TABLET PC Wifi+USB
Tudom h sok de barátnőmnek lenne karira ás nem szeretnék csapdába esni.
Én ezeket találtam a legmeggyőzőbbnek de kíváncsi vagyok más véleményekre is.Előre Köszönöm a javaslatokat!!!!
Jana
-
gyilok85
tag
Sziasztok.
miért van az hogy elnditom a készüléken a opra mini-t és
azt irja ki h opera mini bezárta a folyamatot?ez van a internetnél is.pedig direkt nem operával akarom megnyitni.
?
üdv nektek
zt180 -
yanesz
tag
Sziasztok.
Vettem egy zt c71-es tabletet,tökéletesen működött,amíg rá nem dugtam a mini usb-vel a laptopra.
Most csak a kék led világít folyamatosan és tök sötét a kijelző.
Hogy tudom újra indítani? -
mArZsi
tag
Nem akar valaki Zenithink C71-et rendelni?! Sürgős!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged