Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
válasz
ITechnic #402 üzenetére
Semmi gond a videóval ,aminek látszania kell, az látszik .
Amint emlitettem, engem az gondolkoztatott el, hogy most amikor már szinte minden a 2.1 vagy 2.2 androidról szól, még mindig jelennek meg kütyük a régi OS -el, holott a hardvere simán elbírná az újakat.
És - ahogy írtad is - nem lehet rábírni arra, hogy frissüljön . -
GJ70
tag
válasz
ITechnic #399 üzenetére
Itt lenne egy kütyü ajánlat képpen ( igaz "csak" 2.1 ) de érdemes megnézni :
Ha sikerül közelebbről megnéznem egy ilyet, akkor lehet, hogy erre esik majd a választásom
.
Árban kb. ott lesz mint amiről veled beszéltünk, és ennek is fém a hátulja .
Egyébként kösz a tesztet és a mini videót , megnéztem de a fentiek tükrében még képlékeny a döntés
.
Üdv.
-
GJ70
tag
válasz
ITechnic #354 üzenetére
Köszönöm/köszönjük a bő lére eresztett ismertetőt, nagyon hasznos és tanulságos számomra.
Néztem amit hirdetsz -a termék infós link nálam egy üres express.hu oldalra mutat - ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a megadott paraméterekben 128 MB RAM szerepel . Nem kevés ez a többi 256 -al szerelt változathoz képest ?
Mi ennek a márkája, neve konkrétan ?
Illetve 1.5 Android van rajta. Ez később frissíthető 2.1-re vagy 2.2 -re ?Nekem elsősorban e-book olvasásra kellene és csak utánna fontos az avi és a alkalmi levelezés.
Ennek tudatában keresek egy erre alkalmas készüléket, persze az 50-55k engem is megállít.
Szóval minden tanácsot/ajánlatot szívesen fogadok tőled, akár pü-ben is.
Üdv.
-
GJ70
tag
válasz
ITechnic #341 üzenetére
Helló.
Ajánlat nekem is jó lenne olyan 50-55k körül. Nálam is az e-book olvasás lenne a lényeg és egy kis avi nézés, gyors levelezés stb...
A helyzet az, hogy van egy Koobe Classicom -eladó, de szokatlan olvasásra, pedig mindent megeszik-ki is emelkedik a társai közül, de csak kellene egy olyan amin megy az avi és a mail.
Kösz.
Üdv.
-
KisApám
addikt
válasz
ITechnic #335 üzenetére
Mi az az RK és HK??? Mennyibe kerülnek?
És azok, melyek lazán lenyomják a ZT-t, azok mennyibe kerülnek?
No meg ki az a háborodott, aki 1/5 áron (!!!) olyasmit vár, mint az iPad???
No meg itthon 60 000 ft környékén vannak az e-book olvasók.
Azoktól még mindig jobb választás, szerintem, a 40 000 ft-os ZT!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged