- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
upszilon #292 üzenetére
Ha jól tudom, nem nehezebb, mint egy félig üres üveg sör
Vagy akár egy könyv? Azt is tartani kell, ha olvasok. Hmm jó lenne egy ilyet élőben taperolni 1-2 napig.
Netbook: ok, de azt meg nem lehet érintéssel vezérelni (ez lehet pozitívum és persze negatívum is), kisebb kijelző talán... Vagy nem tudom, milyeneket lehet kapni 40k körül, én ennyit szánnék egy ilyesmi eszközre, és kb. csak azokra kéne, amiket írtam.
Illetve ölben tartani egy netbookot sem hiszem, hogy túl kényelmes lenne. -
harry
veterán
válasz
upszilon #289 üzenetére
Nagyon nem nézegettem, de látom, ott lentebb már 1GHz-et írnak. Igazából annyira nem ismerem az ilyen cuccokat, hogy ez nekem sokat mondjon.
Alapvetően amúgy használnám
- netezésre (itthon is kényelmesebb, mint a notival az ölemben, ha csak úgy kattintgatni akarok, meg suliban is egyszerűbb megnézni ezt-azt, letölteni doksikat)
- dokumentumkezelésre, e-readerként (jegyzeteket olvasni, leginkább .pdf, esetleg .doc, ezeket mappákba rendszerezni, netről letölteni, mailben fogadni/küldeni)
- naptárnak, szervezőnek (kényelmesen, megfelelő méretben lássam egyszerre a következő 1-2 hetet, programokat, tennivalókat, mikor-mit stb kell csinálni).
- esetleg képnézegetőnek, valamilyen összejövetelekkor, ez nem olyan lényeg.Notim van, de ha csak olvasni akarok valamit két óra között, akkor egyszerűbb lenne egy ilyenen, mint az egész gépet elvinni. Meg kisebb, hosszabb az üzemideje, egyszerűbb, könnyebb, stb. De mivel talán neteznék is rajta, ezért a hagyományos e-readerek nem igazán jönnek szóba.
Programozni, filmezni, irkálni meg a notin fogok továbbra is.
Okostelefonom sincs, gondolkodtam rajta, de talán mégsem vennék. Telefonálni tudjak, fényképezni és zenét hallgatni, más nem igazán kell, ezek viszont igen, hosszú üzemidő és jó minőség mellett.
Ha ezen elvárások melle betennék a telefonba még valami nagyobb kijelzőt, wlant, stb, az vagy már az ár / üzemidő / kezelhetőség rovására menne szerintem (mert drágább lesz egy átlag telefonnál, és nem is bír annyit az aksija, ám még így is kevés egy doku olvasáshoz a kijelző, és én nem is szeretek képernyőn gépelni).Igazából csak hangosan gondolkodok, nem tudom még, milyen kütyü-kombináció lenne a legpraktikusabb, ha van bárkinek ötlete, jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged