- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nullpoint
őstag
*...mai nap belefér...*
-
nullpoint
őstag
Csak R5P-ről tudok nyilatkozni, nekem tegnapelőtt napközben oldalsó farmerzsebben volt pár alkalommal (extrém mozdulatok nem voltak, ültem, álltam, mentem), és este amikor az íróasztalra raktam meglepdve tapasztaltam hogy billeg.
Konkrétan olyan 2-3 mm vincseftség volt benne. Először azt hittem rosszul látok.Gondolkodtam mi tévő legyek, de idegesített úgyhogy "visszatekertem", de most hétfő reggel rohanok strapatokot venni mert ez nagyon félelmetes.
Persze ekkora méretben ilyen vékony házzal sajnos vigyázni kell mert könnyen görbül.Elég régi telefontról jöttem át, a kamera nagyságrendekkel jobb, ugyanakkor nem kiemelkedő, rossz fényviszonyok mellett elég gyenge képet lő, napfényben vállalható. (hangsúlyozom, előző telefonomhoz képest megváltás)
Gps megfelelő appal elég jó volt tegnap erdőben is, és a letöltés is elég gyors volt, akksi nagyon jól bírja, szerintem még a holnapi nap belefér töltés nélkül, nem lesz intenzív használat.
-
grafnet
veterán
Amiket kérdezel, azokat mindet tudja. :-)
Fotók: olvass vissza pár oldalt, mindig vannak összehasonlítások.
Hang: jó, fülessel van, aki nem tudta szórabírni az EQ-t.
Fluid? Ez elég vicces kérdés szerintem.Nekem kék van, nagyon jól néz ki! Nem recseg, nem zörög (talán egy kolléga panaszkodott a SIM tálcára).
-
Steve1207
veterán
Mate 10 Lite-tal egyenértékű a teló, csak az 25-tel drágább (ha a 4GB-os verziót nézzük). Esetleg a kamera lehet specifikáció alatt nagyobb különbség egy M10Lite javára, de élesben nem hozza az se azt a szintet, max videó alatti hangminőségben jobb (Xiaomi egyelőre mintha a víz alatt lenne úgy vesz fel videó alatt hangot. Ez globális "probléma" a zajszűrés miatt sajnos)
Akkuidő jó, alap használatra 8 óra kijelzőidő benne van, MIUI pörgős, appok néha bedöcöghetnek, de nem vészes. Olyan hatalmas különbség amúgy nincs ezek között a telók között.
A1 kamerában jobb csöppet, R5Plus meg a kijelzőben, akkuban (gesztusvezérlésben). Ha vérszemes vagy, akkor kb mindenben találhatsz kifogást.Én a kamera miatt U11-nél jártam már meg MiMix2S-re vártam. Aztán gondoltam egyet és a kijelző miatt kipróbáltam ezt. Úgymond teszt, de meg pl nem bántam egyáltalán. Sőt, azt mondom 18:9 alatt nincs élet már
Vannak sokan, akik ugyanígy A1-gyel is szemeztek, keress rá A1-re és találsz véleményeket (ha jól emlékszem olyasvalaki is, akinek volt A1-e is)
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Ide is betrollkodom (már az A1 topickában megtettem
).
Szóval döntésképtelen vagyok, hogy Mi A1 vagy Redmi 5 Plust nézzek e. (Esetleg sima REdmi5)
Ami fontos: jó kameraminőség (az árhoz képest), jó beszélgetési és multimédiás (fülesre jutó) hangminőség, játszanék is rajta és szeretném, ha az akksi nem merülne le 3 óra alatt.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire stabil a Redmi 5 Plus MIUI-n meg úgy az összeszerelési minősége? Sajnos megfogtam pont tegnap az "Eurónincsben" egy Redmi Note 4-et és egy Mi A1-et és sajnos a Note 4 nagyon "gagyinak" hatott az A1 mellett
Plusz még megkérdezném, hogy mennyire fluid a rendszer. (S7/P9 páros mellé jönne
)
-
Black_Raven
veterán
válasz
kazsmerlaca #2785 üzenetére
Gyári megoldásról Xiaomin nem tudok hogy lenne. (Konkrétan gyárit pl. LG-n tudom hogy van.)
-
Steve1207
veterán
Xiaomi.eu rom gyors üzemidő: 80%-nál járok 2ó15perc képernyőhasználattal.
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
Black_Raven #2779 üzenetére
Tehát akkor gyári megoldás nincs rá. Harmadik féltől nem szívesen telepítek progit. Azért köszi
-
korsp
csendes tag
Bár ez a dolog nem újdonság,azért sokaknak, sokat segíthet bootloader nyitás után.
[link] -
Dave1984
őstag
válasz
Viktor0610 #2776 üzenetére
köszi!
-
Black_Raven
veterán
válasz
kazsmerlaca #2777 üzenetére
Say caller name(QualityApp)a Playről például, de van sok, ha nem tetszene.
-
törölt tag
válasz
kazsmerlaca #2777 üzenetére
Én ere okosórát javasolnék inkább. Azon rögtön látod ki keres.
-
kazsmerlaca
senior tag
Sziasztok!
Olyan app elérhető esetleg ami ha hívás érkezik, bemondja hangosan a hívó fél nevét? iOS-en ilyet használtam és nagyon szerettem. Köszi a választ.
-
-
Dave1984
őstag
Sziasztok.gyari böngészőhoz keresek reklám blokkolot,de nem találok.tudtnatok ajánlani?
köszi. -
Sungoo
addikt
válasz
Black_Raven #2773 üzenetére
Most egy ideje csendben van.
Azért értékelem a szándékod!
-
Sungoo
addikt
válasz
Black_Raven #2771 üzenetére
Kb. 10-szor eljátszottam már...
-
Sungoo
addikt
válasz
Black_Raven #2767 üzenetére
Ugató kutya legyek, ha találok ilyet!
Ha az "Imitált SD kártya optimalizálásra" gondolsz, ami az első menüpont, az ki van.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne, hogy tükrözi szeretném a kijelzőmet mert szeretnék egy játékkal játszani az LG tévémen.
A tv csatlakozik a telefonon elfogadom de utána nem jelenik meg a lelefon listájában csak a szomszéd Samsung tévéje.Tud valaki vmi megoldást?
Előre is köszönöm -
válasz
Darko_addict #2766 üzenetére
Hát nem tudom. Pont tegnap nézegettem pdf-eket a Lumia 640DS-emen, és nem volt gáz a szöveg 5"+720p-n.
Mire kell a 1080p? Nekem annyi még 27"-os monitoron is elég, ha jó a panel.
-
No, ma MM-ben megtapogattam egymás mellett az MIA1-et, Note4-et, Note5A-t, és azt kell mondanom, hogy már az utóbbi is teljesen rendben volt, a műanyag ház kivételével... szóval valószínűleg mégsem 5+ lesz a dologból, hanem Prime 5A, vagy sima Redmi 5.
-
Sungoo
addikt
válasz
Black_Raven #2760 üzenetére
Hogy az értesítés tíltás eddig nem jutott eszembe... Kösz a tippet, kezdünk azzal.
-
Black_Raven
veterán
Úgy emlékszem tiltottam a fájlkezelő értesitéseit először, de miután TC-t használom, elvettem minden engedélyt, netet, értesitési jogot(elsőre megtörtént) és utána már nem jött elő, jobban mondva tiltottam a fejlesztőiben a belső közös tárhelyet.(rögtön a fejlesztői elején)de úgy emlékszem elég csak a Fejlesztőiben tiltani az SDvel közösködést.
-
Sungoo
addikt
válasz
Black_Raven #2757 üzenetére
"SD-kártya"
Ha ráböksz az értesítésre, simán megnyitja a fájlkezelőt, illetve van rajta egy "leválasztás gomb" -
zolya1973
aktív tag
válasz
Black_Raven #2757 üzenetére
Az értesítési sávban megjelenik az sd kártya ikonja. Ha megnyitom akkor annyi van odaírva:a fájlkezelő megnyitása.
-
-
Tökimanó
senior tag
A saját hívószám kijelzést hol tudom beállítani? Egyszerűen nem tudok rájönni hol lehet
-
zolya1973
aktív tag
Az sd kártya értesítésre van valakinek ötlete?!!! Eddig csak 2 - 3 naponta írta ki. Mostmár 5 percenként.
-
natë
nagyúr
Egy kérésem lenne : akinek ilyen telefonja van és esetleg rootolt, camera2api aktivált, töltsön már fel egy Gcam fotót pl. egy narancsról, köszönöm!
-
stellaz
veterán
Sziasztok! Az arcfelismerésre hol lehet bekapcsolni?
-
inteltunder
tag
nu rányomtam én is a rendelés gombra, redmi 1s becsokizott
-
-
LoLiNa
újonc
Sziasztok!
Spemallról rendeltem én is egy ilyen telefont, ami nem akar megérkezni.. Folyamatosan tologatják a magyar raktárra érkezést.. Ha lemondom és megrendelem az pl az Eustock-ról, hogy és milyen formában kapom vissza a pénzemet? Paypallal van fizetve.. Ha paypalra kerül az összeg, hogy jut vissza bankszámlára? Nem tudom mi a fene zajlik náluk, ez az 5. telefon rendelésem onnan, nem jártam még így.. -
Steve1207
veterán
Na mondom csak megcsinálom én is a kérelmet, elvégre a fene se akarja megint kivárni azt a pár napot. Mivel volt accountom első körben 99%-ig ment, aztán rájöttem, hogy rá kell nyomni a dev menüben is a kérelemre, utána ment egyből
Ilyen nem volt szerintem régebben még.
Szóval kellett úgy fél óra cakpak aztán most hasít rajta a xiaomi.eu rom wuhuu. Amúgy a sima stable is elég gyors, de ez még arra is rátesz meglepetésemre. -
Khelben
nagyúr
Itt össze tudod hasonlítani. Az A1-nél talán valamivel több a részlet, ha 100%-ra nagyítasz, de elenyésző a különbség. Valószínűleg a hardver ugyanaz, csak a szoftver más.
-
natë
nagyúr
A kamera ua mint az A1-ben? Minusz 2.
-
dlaj
őstag
Tegnap előtt egy órára kikapcsoltam az adatforgalmat. A bekapcsolás után és óta nincs internet elérésem.
Mi lehet az oka? A telefont azóta többször ki-bekapcsoltam -
vendingo
veterán
Gyári kamera appal a lassított felvételnél nektek is nagyon sötét a kép?
-
topyjo
aktív tag
válasz
Black_Raven #2723 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Van működő xposed, és gravity ami miatt érdemes rootolni? -
csongi
veterán
válasz
Graphics #2727 üzenetére
.
Nem lehet menekulni. Maga a droid ilyen tolvaj, mint az osszes tobbi..
Talan jobban elviselem most l, ha a Kinai zsonglorkodik az adataimmal, mint a nyugat vagy tengeren tuli bagazs.
Tul vagyok a gyomlalos idoszakomon.
Ami nem kell fagyizom,oszt hello. Majd ha lesz kedvem, akkor felmegy talan egy UE rom.Messze az egyik legszerethetobb gyari cucc a MIUI.
Ha ez nem jo, akkor olyan keszuleket kell keresni, amin stock android van.Csak hat a google is kemenyit....
Biztos vagyok benne, hogy a One programba lesznek ilyen kijelzovel szerelt keszulekek a xiaominal.
lattam az Oukitel sincs benne a hivatalos tamogatott listaba.
-
-
válasz
nullpoint #2673 üzenetére
Én visszavinném a helyedben. Utána ha valami nem tetszik , meg így szar úgy szar akkor a topicban lévők iszzak meg a levét.
Mint most is.. A fórumot hibaztatod, miért nem tették eléd az infót... Tuti nem te vagy a hunyo, más a hülye...
Az f.sza akkor. Google a barátod, plusz van fórumkereső is... Lustaság ez inkább.
Ferike is ugyanezt csinálta a Note4 topicban, meg ahol járt.
Vegyél mást....Ne kínozd magad ezzel szerintem.
És ezzel remélem érdemben reagáltam a problémára.
-
Dan-szan
senior tag
A témákból csak akkor tudok letölteni ha csinálok Mi-fiókot? Az előző telómnál elfelejtettem a jelszót
,az új jelszó sem segített azóta kicsit ódzkodok a Mi fióktól....
-
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Tegnap jött meg nekem is ez a telefon. Az eddigiek alapján azt hiszem egy nagyon jó telefon gazdája lettem. Egy dolog viszont zavar. Az értesítő sávon annyira aprók a betük,számok és jelek hogy gyakorlatilag semmit nem látok belőle. Tudom másnak ez nem jelent problémát,de sajna az én látásom már nem a régi
Kérdésem az lenne hogy esetleg van rá valami lehetőség hogy fel lehessen nagyítani?
-
dredbiro
senior tag
Csatlakozom én is a csapathoz, RN3Pro-ról váltottam Redmi 5 plusra. 3 napja van meg a készülék,nagyon tetszik. Ennél a telefonnál is ugyan az a sorrend ha rootolni szeretném mint az előzőnél?
-
csongi
veterán
válasz
nullpoint #2677 üzenetére
Mivel most találkozol előszőr MIUI-val jelek szerint elárulom, hogy a root és a kémkedő programok kigyomlálásával egy valami elérhetsz, egy instabil fos rendszert. Nem hülyék a kis sárgák sem .
Úgy van össze hozva a rendszer, hogy egyik apot kiszedet, és máris használhatatlan lesz egy másik.
Ezt a MIUI-t így fogadod el ahogy van, vagy teljes rom csere.
Elhiszem, hogy utána olvastál, de átsiklottál rajta. KB minden 10. hsz a BL nyitással kapcsolatos -
vendingo
veterán
Továbbra is az lenne a kérdésem, hogy miként lehet előcsalni az egykezes módot teljes képernyős módban? Hiába van nagy kezem, nem boldogulok egy kézzel a telefonnal.
-
GeorgeSama
újonc
Sziasztok! Az hogy a menüben fekete alapon fehér betű legyen hol kell beállítani?
-
Andras828
tag
Sziasztok! Harmadik hete van meg a telefon, azóta 2 új frissítés jött rá, plusz a dobozból kivéve volt egy. Oneplus Oneról váltottam. Kicsit féltem a miui miatt, a snapi 625 miatt, de azt kell mondjam le a kalappal minden téren a telefon előtt. A kamerában nyilván vannak kompromisszumok, de bátran állítom oda a feleségem iphone 6s plusszához, akár videóban is. BL+root azért ,,kell", mert a bennem élő maximalista még ennél is jobbat szeretne nulla forintért. 15 napot simán kibírok. Legalább van a Onepluson kívül aki nyitottan áll a nyitáshoz.
Szerencsére az Egyesült Királyságban van minden a legújabb csúcsokig. A legnagyobb bókot egy Note 8 tulajtól kapta, aki nem tudott a kijelző felett napirendre térni. Nem hitte el, hogy csak 1080p. És mikor az árat is mondtam hozzá, majdnem sírva fakadt, hofy ennyiért ilyen jót. Egy szó mint száz, nagyon elégedett vagyok. A miuival is.
-
person
senior tag
válasz
nullpoint #2673 üzenetére
Én pont nem foglalkozom a BL nyitással, roottal, elmúlt már, hogy legyen időm ilyenekkel játszani, (adataimat sem féltem, nem is üldöz senki) a topikban is csak épp, hogy beleolvastam vásárlás előtt de a BL nyitás elég hamar nyilvánvaló volt számomra is, annak ellenére, hogy nem érdekel. Nagyon nem néztél utána, most meg cirkuszolsz (ellenkező esetben tényleg csak azok szólnának hozzá akik segíteni is tudnak/akarnak). 360 nap? Ha mindenben ennyire körültekintő vagy inkább neki se kezdj, küld vissza.
-
-
grafnet
veterán
válasz
Oldman2 #2696 üzenetére
4. funkció: ha a felső részen húzod az ujjad, akkor jön elő pl.:
gmail: a 3 vonal helyett a mappák
Chrome: semmi
Viber: személyes adataid, beállítások...
Stb.
A lényege, hogy nem kell teljesen felnyűlni a legtetejére.OK, hogy hiányzik a Menü gomb, de mit szeretnél elérni vele? Mert van megoldás mindenre... legalábbis azt hisszük. :-)
-
grafnet
veterán
-
Oldman2
nagyúr
válasz
grafnet #2690 üzenetére
Szépen kérlek felejtsd el a Nova-t.
Úgy általában merült fel bennem, az amúgy számomra bejövős Teljesképernyős móddal kapcsolatosan, hogy a Menü gomb aktivizálása megoldható-e ebben a módban?
Aprópopó, a beállításokban látható 4. funkció (a példákban legalul szereplő), a "Csúsztatás felül" az mire szolgál?
-
grafnet
veterán
válasz
#61392896 #2691 üzenetére
Ha, nem kellő odafigyeléssel, utána járással cserélsz ROM-ot vagy a root joggal rosszul bánsz, akkor ki tudod nyírni a készüléket.
Készülék típusa, rendszer felépítése válogatja, hogy fél vagy egész tégla, papírnehezék lesz belőle.
Szerencsénkre a Xiaomi úgy van megcsinálva, hogy szinte lehetetlen téglásítani. Ez nem csak a Xiaomi érdeme, hanem a rengeteg tapasztalatnak, amit az előttünk járók átéltek! Köszönjük!Felhasználóbarát: tudsz jobbat, mutasd! Az, hogy küldesz 3 szót, s várni kell 15 napot nem felhasználóbarát? Igaz, eddig a 3 nap is hosszú volt! Inkább megvárom, s felteszem a TWRP-t, Multi ROM-ot, rootolom, kihajítom a felesleges dolgokat! Tádáám... örülés!
-
Dave1984
őstag
Tegnap feltettem a dev romot stabil helyett.Milyen különbséget kéne tapasztalnom,mert nem látok?
-
törölt tag
Persze, értem én ezt, csak ugye az ember nem szereti a korlátozásokat. Pláne ha oktalanok. Én most ezt a korlátozást a magyarázatod alapján már nem is tertom annyira oktalannak. De az alapkérdésem nem is ez volt. Hanem a telefonból téglát csinálni beavatkozás kockázata. Szerintem ez felesleges és értelmetlen dolog. Vagy talán elég azt mondani, hogy nem felhasználóbarát megoldás?
-
Male
nagyúr
válasz
#61392896 #2682 üzenetére
Csináltál már programot átlag felhasználóknak? Vagy weboldalt ahol valamit lehet is csinálni? Az emberek 99%-a semmit nem olvas el, csak nyomkod össze vissza ( ha megkérdezed utána, nem tudja megmondani, hogy mire nyomott rá, és ha megmondod mit nyomott, akkor fogalma sincs, azt miért tette )... ellenben utána a supportot cseszteti, mert természetesen a program/weboldal hibája ami történt. Na ezért nem elég csak egy kiírás, ezért váratnak fontos kiírásoknál az OK gombbal, stb.
-
grafnet
veterán
válasz
nullpoint #2677 üzenetére
Csak, hogy én is beleszóljak!
Nem 360 nap, "csak" 360 óra!
Nem kevés, ez igaz. Viszont ez pont jó arra, hogy mindennek utánanézz!
Ha valóban utána olvastál, akkor ezt a 72 óra, 360 óra várakozást látnod kellett volna.Nem véletlen, hogy zárt a BL! (Ezt már fentebb kibeszéltétek.)
Ami sokkal fontosabb, hogy nyitható! Nem jár garancia vesztéssel! Ezt nagyon sok gyártó nem így éli meg!Örüljünk, hogy így is meg lehet csinálni!
Tegyél fel kínai ROM-ot, abban "egy" kattintás a root!
-
FoLey-v
addikt
Üvegfólia kapcsolatban ez a legjobb vagy mit ajánlotok mobilkijelző védelmére?
Sajnos a matt fólia semmit nem véd.
-
törölt tag
válasz
nullpoint #2680 üzenetére
Nekem egy Moto G4-es telefonom van. Gyárilag le volt tiltva a hangfolyam kiadás. Így nem tudtam használni egyik CallRecorder appot sem. Így muszály volt rootolni. Ha nem jött volna össze, ezt a telefont vettem volna helyette. Végül összejött. De leragadtam ennél a topiknál.
Szóval csak értetlenkedek. Mért kell egy technikai terméknél letiltogatni dolgokat? Írja oda, hogy veszélyes, vagy jogszerűtlen ilyen-olyan okból. És kész. Ez miért nem elég? Mert ez a letiltogatás kb olyan, mintha minden konyhakést tompára és életlenre gyártanának, nehogy gyilkolni lehessen vele. Bocs a morbid hasonlatért, de nincsen igazam? -
nullpoint
őstag
válasz
#61392896 #2674 üzenetére
Azért mert rootal lehet eltávolítani a nem kívánt programokat, például olyanokat amikkel a gyártó kémkedhet utánad. Vagy csak szimplán fölösleges.
Másrészt viszont kell az hogy ne lehessen csak úgy túrkálni a készülékben, így akit elriaszt a rootolás folyamata az esetleg lehet hogy jobb ha nem nyúl hozzá. Viszont az hogy 360 napot váratják az embert azt nem tudom hova tenni.
-
törölt tag
válasz
nullpoint #2670 üzenetére
Olvasom ezt a topikot már elég régóta. Egyet nemértek. És nem csak ezzel a telefonnal kapcsolatban. Hogy ha ennyire fontos a rootolás és ennyien csinálják, miért nem gondoskodik a gyártó cég valami egyszerűbb megoldásról? Például, hogy egy külön menüpont alatt kiválasztható legyen? Miért várja el egy gyártócég, hogy a vásárlói tömegei kockáztassák a telefonukból féltéglát csinálás veszélyeit?
-
nullpoint
őstag
Mindig rengeteget olvasok utána mielőtt vásárolok valamit. Itt is érdeklődtem, vissza is lehet nézni.
Érdekes azt sehol nem írták hogy a xiaomi ezzel szivatja az embereket. Persze amikor már a mélyében vagy akkor előjön.
Tudom az én hibám hogy nem kerestem rá arra hogy "xiaomi Bl nyitás várakoztatás", hiszen mindenki így kezdi a roottal kapcsolatos kereséseket, szerencsére most megtanultam a leckét.....Ki kellene írni az összefoglalóba hogy adott esetben heteket kell várni a BL nyitásra.
Írtam azt is hogy nem romot akarok cserélni..... Legyen kedves csak olyan szóljon hozzá az írásaimhoz aki korrekten és konstruktívan tud segíteni, ötletelni.
Ezúton is köszönöm annak a kis számú embernek akik eddig is így tettek.
-
válasz
nullpoint #2667 üzenetére
Miért akarsz nyitni?
Mondtuk amúgy vidd vissza, állj el a vásárlástól.
Vásárlás előtt szoktunk tájékozódni, nem a Xiaomi a hülye azért, mert nem olvastál... A BL-t zárják a gyártók. Miért, azért hogy ne legyenek kokany romok...
Ha vmi webshopos szutyok romos terméket rendeltél volna Kínából , akkor is a Xiaomi lenne szidva...
Elég amikor Ferike1977 hisztizett minden egyes apróság miatt fórumon... Ne legyél Ferike
-
nullpoint
őstag
válasz
Black_Raven #2669 üzenetére
Nem másik rendszert akarok, hanem rootolni, hogy például szerkesztett host fájlt tudjak használni. Vagy a kamerát jobbá tenni ( eis funkció csak rottal hozható elő) . A számomra felesleges appokat szintén csak roottal tudom kigyomlálni...
Szóval igen, nagyon sok az a két hét.....
-
FoLey-v
addikt
válasz
Donki Hóte #2622 üzenetére
Kösz a bókot akkor majd megoldom saját magam...
-
nullpoint
őstag
BL nyitás:
"After 360 hours to unlock" Hurrá. Az én agyam túl kicsi ahhoz hogy megértsem minek kell szivatniuk a vásárlóikat.
Nem indult jól a kapcsolatunk a xiaomi készülékkel, de ezek után kizárt hogy valaha is vegyek mégegyszer ilyet -
vendingo
veterán
Gesztusvezérléskor hogy lehet előcsalni az 1 kezes módot?
-
neoforce
aktív tag
válasz
GordonSamway #2653 üzenetére
Jaj milyen vagy😂
-
trebrona
nagyúr
válasz
Darko_addict #2661 üzenetére
Fiók-telefon társítás után.
-
Darko_addict
őstag
Amúgy a nyitás megkérése után kell elteljen X idő, vagy a telefon fiókhoz társítása után?
Nekem engedélyem már volt régről, viszont mikor unlockolni akartam Dev ROM-mal, azt írta a MiFlash, hogy várjak 360 órát... -
Oldman2
nagyúr
válasz
.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Csak az újabb fejlesztői ROM-okban találsz ilyen lehetőséget.
Mit értesz az alatt, hogy "sima verzió"?
-
Dave1984
őstag
válasz
Külön menüpont van rá
teljes képernyő mód.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Ma mentem érte a telefonomért .3/32 gyönyörű kék színben. Kicsit elszámolták az árat de piszok módon nem szóltam, hogy a sima áráért adták ide.44900FT
Egy gyors kérdés. A virtuális gombok eltüntetését már megtaláltam, de a teljes képernyőmód merre van?
Köszönöm
-
törölt tag
Mennyire stabil a DEV ROM?
A BL nyitáshoz az kell sajnos
Custom ROM-okkal mik a tapasztalatok?
-
Dave1984
őstag
Újabb kérdésem van.Megigenyeltem a bootloader nyitást, hivatalos xiaomi oldalon.letudtam tölteni egy régebbi Stabil romot.ezt zárt bootloader mellett is feltudom rakni?
-
trebrona
nagyúr
válasz
counterbill #2642 üzenetére
Ezt honnan vetted?
-
Oldman2
nagyúr
Dev ROM-ot használok, Virtuális gombok nélkül. Tetszik, bár szokni kellett.
A "Menü" gomb ez esetben nem szimulálható?
Ha elindítom az Unlock procedúrát (elvileg van rá engedélyem), akkor garantáltan törlődik a teló tartalma?
-
Akkor viszont nem lett kikapcsolva az alkalmazásfrissítés.
Itt a link, én ezt a két appot használom, régebbi Facebook, és Messenger, ez még nincs megszórva szarral.
-
-
Sungoo
addikt
Nem értem ezt a telefont. Minden frissítés kikapcsolva a play-en, még a pipa is kivéve minden alkalmazásnál, a fosbuk és társait mégis lefrissíti. Most ezt hogy?
-
person
senior tag
válasz
stellaz #2626 üzenetére
Redmi 3 készülékemen hárok tok töredezett atomjaira annyit esett két év alatt, és ebben én is közrejátszottam nem csak a két gyerek.
Szerintem az üveg sokkal minőségibb érzetet is ad mint egy fólia, nem csak a karcoktól, szerencsés esetben még durvább hegyes ütéstől is véd, (törtem már így el kijelzőt alacsonyról ejtve) egyébként meg 1-1,5 dollár, kell ezen gondolkodni? Kinek hogy tetszik.. -
szasanyi
félisten
válasz
kazsmerlaca #2627 üzenetére
Mert arra való? Ja, hogy ez nem az a topik...
-
stellaz
veterán
válasz
Steve1207 #2624 üzenetére
A gyakorlatban amúgy van értelme az ilyen üveg fóliának, főleg ha nem is illeszkedik? szerintem ezek maximum akkor védenek, ha pont kijelzőre ejted (egy kavicsra, vagy ilyesmi), de egyéb esetben semmit. Tok is inkább azért jó, hogy ne csússzon ki az ember keze közül olyan könnyen.
A karcolás álló üveg meg azért van a telón, hogy simán zsebben azért ne karcolódjon össze.
-
D@niel
addikt
találtam egy ilyen tokot majd a pro-hoz, vajon a hátlap az szövet? ilyen padlószőnyeg hatása van, szerintem klassz, ha tényleg szövet van rajta
-
Steve1207
veterán
válasz
Egy tekercsből az egész csapatnak jutna itt és még lehet a 2,5D-s szélére is ráragadna
Nekem most egy ilyen van rajta (nem reklám az oldal, csak itt találtam képet róla). Tök átlagos, a szélei "levegősek", ettől függetlenül a feladatát elvégzi, a közepe is szépen feltapadt.
-
szasanyi
félisten
válasz
-
válasz
FoLey-v #2616 üzenetére
Külön Kérdés:
Aliexpressen melyik üvegvédő fóliát ajánlotok?
Ezt ajánlom, ez nemcsak védi az üveget a betöréstől, hanem hővédő is.
-
-
grafnet
veterán
Csináltam egy kis memória kártya sebesség tesztet. (A1 SD Bench)
Az első: Transcend 400×; mSDXC; Cl-10; UHS-I; U1; 64 GB. Például
A második: Samsung EVO (Orange+White); mSDXC; Cl-10; UHS-I; U3; 64 GB. Például
Van némi különbség!
-
grafikus17
senior tag
A Dolphin böngészőről nekem is van rossz tapasztalom. Redmi Note 2 -ről váltottam. Főleg arra használtam, hogy online oldalokon filmeket néztem és, vagy letöltöttem.Mindig felkínálta a választási lehetőséget. Most nem!!
Most ennél a telefonnál, csak a letöltés kínálja fel, a play lejátszást nem. Hiába raktam fel régebbi verziókat, azzal sem lehetett lejátszani, csak letölteni. Sőt a régebbiek le is álltak. Most UC borwsert és a Naxthon-t használom lejátszásra. Sajnálom. -
Steve1207
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom kikapcsolni, hogy a swipe felfelé ne hozza be a google alkalmazást?
Csak azért gáz, mert használok widgeteket és ha azon görgetek felfelé(azaz visszafelé a widget tetejére) (google keep és naptár), akkor automatikusan megnyitja.
Minden nyavaját tudok merre van, de ezt sehol se lelem vagy bármi megoldást. -
FoLey-v
addikt
válasz
vendingo #2613 üzenetére
Hát én ugyan úgy nyomkodtam meg fb,messenger néha weboldal nézegetéssel a lumia 650-et,de azt naponta kellett tölteni. A Xiaomival meg 4. napon már töltőre dugtam igaz 38% volt,de inkább feltöltőttem és megint 4-5 nap múlva fogom újratölteni. Nagyon jó az akksi ideje és maga az android rendszer is sokat újult meg azóta amióta KitKatnál hagytam abba. Nekem egyelőre nincsenek akadások szépen gyorsan teszi a dolgát.
Külön Kérdés:
Aliexpressen melyik üvegvédő fóliát ajánlotok?
-
-
vendingo
veterán
A telefon kezdi összeszedni magát, sokkal gyorsabb lett, de azért még van 1-1 akadás.
Lassan kezdem belakni, de nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig fog tartani, mire személyre szabom.
Ez a MIUI tényleg nagyon jó, minden ott van kéznél, nem kell külön menüben vadászni az appokra. Haverom huawei telefonja hasonló még, az is szimpatikus volt.Az akku nagyon jól bírja. Este 7-kor vettem le töltőről, azóta nagyon sokat nyomkodtam és még csak 73%-on van. Iphone-t már lassan töltőre dugnám ennyi használat után.
Tetszik nagyon a telefon, a droid se gáz. Régen nagyon ótvar volt, azért is hagytam ott.
Doki16: Dolphin már működik, köszi a tippet. Igaz a gesztusvezérlés miatt buktam a két oldalsó menüt, amit nagyon szerettem. Lehet inkább maradok a chrome-nál, egészen megtetszett.
-
GeorgeSama
újonc
Az írták ma vagy holnap jön. Nagyon város.
-
gycs02
tag
válasz
grafnet #2589 üzenetére
Kiírja, hogy a program elindul, de nem történik semmi, csak fekete képernyő. Majd ez egy idő után eltűnik, de a futó alkalmazások között szerepel, néha kiírja azt is, hogy a progi nem válaszol. Azt hittem a lakat a gond, de így már OK, azt én állítottam be, hogy maradjon a memcsiben, csak nem tudtam, hogy így jelzi.
Köszi, akkor megy fel újra, bízom benne, hogy a miui csere kavart be.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest