- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neoforce
aktív tag
Megjött ma nekünk is .Sok agyalàs utàn asszony ezt kapta,eustock jovoltàbol villàmgyorsan megjött 1nap. Elsö tapasztalat baromi jó fogni a tellot( pedig féltem hogy ordenàré lesz) Mi a1- hez képest kecsesebb,de lehet csak a súlyelosztàsa jobb. Kameràja nagyon meglepett egész vàllalható.Most tapasztaltam meg igazàn a Miui9 ezekre lettek inkàbb kihegyezve, a tello pörgös és virtuàlis gombok is kényelmesek .Asszony imàdja.😀Kicsit bànom hogy nem 4/64es az lett volna az igazi.
-
grafnet
veterán
válasz
Tamás12345 #1195 üzenetére
Lehet azért nem kapsz választ:
- mert senki sem tudja
vagy - mert nem lehet.
Én nem tudok róla, hogy lehetne ki be kapcsolni. -
dome.no1
tag
válasz
Viktor0610 #1194 üzenetére
Jól gondolod. Nem lehet. Legalábbis Nekem nem sikerült. 10 perce akartam végigcsinálni az egészet ez alapján [link], de eldob egy olyan üzenettel, hogy csak a stabilt engedi.
-
Tamás12345
csendes újonc
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni hogy telefon üzemmódban az aktív zajszűrést hogyan lehet be-ki kapcsolni.
Bocs ha nagyon amatőr a kérdés! 2.0
Hátha valaki mégis válaszra méltat! -
válasz
janakbacsi #1192 üzenetére
Azt mondanám, hogy nem, különben nem kaptam volna már kétszer is a hasonló kérdésemre azt a választ, hogy csak tesztpontosan lehet vele valamit csinálni.
-
-
KFORboy
senior tag
Jól belakva messenger, viber, 30% mobilnet 70% Wifi használattal, sok sok böngészéssel (Chrome) 10-15 fület legalább benyitva, YT-ozva (fül/fejhallgató) mennyi az üzemidő ? (fényerő a beltérhez igazodna többnyire)
Illetve mennyire marad így pattogós, hogy ennyi minden fut a memóriában? Gondolom nem csak én használom így a telefonom.
-
törölt tag
válasz
janakbacsi #1189 üzenetére
Elvileg rálehet rakni.
-
janakbacsi
őstag
válasz
szilvaspet #1187 üzenetére
Köszönöm. Global stabilra nem lehet rátenni a china developert, ugye?
-
válasz
janakbacsi #1186 üzenetére
Ha megnézted volna a letöltő oldalon, láthattad volna, hogy még nincs.
-
szilvaspet
tag
válasz
janakbacsi #1186 üzenetére
Itt fog leghamarabb megjelenni szerintem, én itt nézegetem:
link -
janakbacsi
őstag
Van már global dev rom a készülékre, amire ha frissítünk, akkor mehet utána a bootloader nyitás?
-
keszo
őstag
Sziasztok!
Segítsetek, kérlek.
Mit kell a telon még beállítani, hogy a pc. lássa a mem.kártya tartalmát, sőt hogy egyáltalán a memkártyát lássa?
USB fájl átvitel át van állítva. PC-én win8.1 van -
törölt tag
Frissült a telefonom v9.2.13.0-ra...
Kamera hibák javítva+gyorsabb lett a készülék
-
Dan-szan
senior tag
A viber értesítési hangon szeretnék változtatni,de nem megy. Csak a szerintem gyári pitty szólal meg hiába állítottam be más hangot,még a viber mappájába is bemásoltam,nem akarja megszólaltatni sehogy. Erre megoldás?
-
MPeter87
őstag
válasz
Zotyafpv #1171 üzenetére
Mi a cél, mennyi kijelzőidőt szeretnél elérni?
A legtöbbet szerintem a kijelzővel tudsz spórolni, auto.fényerő off, fényerő 30-40%-on, persze így kint nem sokat fogsz látni belőle és - szerintem - bent sem kényelmes az alacsony fényerő. Nekem 50% körülre van belőve az automata szabályzás.
A 2 rendszer között biztosan van különbség, de szerintem a memóriával való játszadozás semmi pluszt nem hoz, max ha valami beakad és zabálja az akkut. -
Dan-szan
senior tag
Opera böngészőt használok,hol kell beállítani hogy megjegyezze a jelszavakat
? Eddig mentette minden extra nélkül.
A Chrome-t nem ismerem/használom érdemes lenne kipróbálni ezen a telón? -
Zotyafpv
csendes tag
nagyobb akku idő elérése érdekében miui és memória optimalizáció off?
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
Viktor0610 #1111 üzenetére
...vagy egyet se. (3S)
-
Zotyafpv
csendes tag
válasz
KamuMazsola #1168 üzenetére
nagyon elkanyarodtunk a témától.
az automatikus, megemelt és normál kontraszt között akku zabálás között van különbség?
az automatikus nekem nem jött be...
-
tybsen
addikt
válasz
KFORboy #1166 üzenetére
Szükségtelen az anyagi helyzetedet vagy egyéb személyes ilyen-olyan háttérinformációkat részletezni.
Nyilvánvalóan arról van szó, hogy sértő lehet, hogy amíg mások használnak egy eszközt, addig Te felveted, hogy majd esetleg kacsázásra használod és veszel helyette egy jelentősen drágább készüléket. Ilyen megnyilvánulásokra értelemszerűen a megfelelő reakciók érkezhetnek, ezen nem kell csodálkozni vagy tovább fokozni ilyen “hazalapátolom”-stílusú hozzászólásokkal.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Donki Hóte #1165 üzenetére
Mert bevallom nemrég kicsit lenulláztam magam egy D850-el és előtte meg egy 70-200 F2.8-al... és mellesleg bármennyire is utálom az új ThinkPadeken a változtatásokat, nem tudok ránézni más notira és egy T550 sem olcsó mulatság... és még most jön pluszba párom S9+ -a, és és és... nem vagyok az a típus aki a pokolban szeretne takarózni a pénzzel...
És figyu... még mindig nem én vagyok a Mészáros Lőrinc vagy a Soros Gyuri... Nem hiszem, hogy szart kellene hányni rám mert kínkeservesen hosszú éves szopórollerezés után ugyan úgy tovább szopórollerezve megkeresek egy fokkal többet mint az átlag, mindezt úgy, hogy hazalapátolom nektek az idegen forgalmi és fene tudja mibe bemagyarázott adózott adóba a pénzem az i(n)gázásaim után...
-
válasz
KFORboy #1160 üzenetére
Bár még mindig aggódom a kijelző milyenségén, de max ha nem jön be, kihozok egy Samu Note8-at, aztán ezzel meg kacsázunk a Balcsin párommal vagy passz...
Ha ekkora ász vagy, akkor miért egy szolgáltatótól hozod el részletre az N8 telefont, miért nem mégy be a Samsung mintaboltba és számolod le a sok Deákot az asztalra a telefonért
-
KFORboy
senior tag
válasz
KamuMazsola #1162 üzenetére
Most lesz S9+ páromnak... az S9 semmi másról nem szól, hogy annyival lett kevesebb, hogy inkább az S9+, ahelyett, hogy fordítva; az S9+ lenne annyival több, hogy választási helyzet is legyen, már ha érted
A note 8 inkább az én stílusomde most kicsit láss a dolgok mögé :")
Bumszli hülyeálló tok, üveg az elejére... olcsó középkategória telefon...Szerinted mit fog megélni nálam egy készülék... akármelyik is kerül hozzám... ?
Nem vagyok és nem is leszek híve a pazarlásnak, akármennyi pénzem is van vagy lesz !
Rossz körülmények között nőttem fel, attól is hülyét kapok ha látok valakit kaját kidobni...Logikus, hogy pár éves unszolás után hallgatok ismerősökre/kollégáimra és kipróbálok egy saomit... egy a baj, hogy amelyik dettó ezt a készüléket akarja mint én, az is a 4/64 -re vár... azon se lepődnék meg ha az itteni bagázs felét élőben ismerném :")
-
KFORboy
senior tag
Nekem ez lesz, vagy ehhez hasonló ha tudtok jobbat mutatni, de nem a fentebb sorolt teló kotton gumik keretein belül mert az számomra nevetségesen semmilyen.
Fontos a robusztusosabb szélek, keret profilja elmagasítása a kijelző profiljától, ugyanígy a hátlap/kamera résznél.
És persze az üveg az elejére
Ha gondolom napi 12 órát simogatva lesz akkor muszáj lesz beszereznem egyet a Xiaomi nagyra sztárolt powerbankjaiból is (?)
Bár még mindig aggódom a kijelző milyenségén, de max ha nem jön be, kihozok egy Samu Note8-at, aztán ezzel meg kacsázunk a Balcsin párommal vagy passz...
-
-
MPeter87
őstag
Ha már tokok..
Mivel a Nillkin ehhez nem kínál a (számomra) bevált TPU tokjából, ezért most egy ilyen van rajta, a gyári helyett.
Úton van egy Nillkin Frosted Shield (ilyenem sosem volt még, jobban szeretem a TPU tokokat, amik teljes körben védenek) és egy ilyen tok. Teszek majd fel képeket, csak bírjátok kivárni. -
gycs02
tag
válasz
megabor #1150 üzenetére
Én, mint fentebb írtam, fóliából ezt rendeltem:
[link]
Ha ugyanolyan anyagú lesz, mint a félresikerült rendelésem, akkor szerintem nem lesz vele gond, majd teszek fel képet, ha megjön és felkerül rá.
Erről jut eszembe, remélem nem számít hirdetésnek, de egy Xiaomi 5S plus TG fólia (fenti eladótól) keresi a gazdáját, ha valakit érdekel, keressen priviben, húsvéti ajándékként megkapja. Nem kerestem rá, hogy itthon lehet-e ezt a telcsit kapni.
Tokot pedig ezt rendeltem, ez még nem jött meg:
[link]
remélem jó lesz -
MPeter87
őstag
válasz
Graphics #1154 üzenetére
Gearbest, app-ból rendelve 7,2 dollár környéke. Ali-n/ebay-en is nézz rá, hátha olcsóbb, de arra figyelj, ami jóval 7 dollár alatt van, az jó eséllyel csak fólia, nem üveg.
(#1155) Zotyafpv
Ez erősen attól függ, hogy mennyit és mire használod.. 6 órának illene meglennie, de én még nem ezt használom. Ha 4-5 órát piszkálod, akkor természetesen nem fog elmenni 2 napot sehogy sem.
-
Zotyafpv
csendes tag
rendeltem 3 tokot 3 üveg fóliát. majd kiderül.. rakok fel képeket.
2.: kinek mennyi kijelző ideje szokott lenni? 2 napot igy se úgyse bir ki nálam.....
-
-
MPeter87
őstag
Közkívánatra: Nillkin TG Redmi 5 Plus felhelyezve
Szerk.: ..természetesen a telefonra
Ha nem érhető el a mappa, írjatok és csinálok valamit.
A kijelző széleit próbáltam közelebbről fényképezni. Erre utaltam korábban, hogy jó, csak baromi pontosan kell felrakni. Nekem nem sikerült, nem néztem, hogy pont annyit fed.. -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Lenne kettő kérdésem!
Első: hol kell beállítani, hogy a Facebook Messenger üzenet érkezésekor feldobja a lebegő gombot?
A második: Talált valaki olyan témát amiben az alsó vezérlő gomboknak fekete a háttere. Pl, a Gmail, vagy a Chrome használatakor? -
megabor
tag
Sziasztok! Tartós flip tokot tudtok ajánlani? A bevállt üveg, vagy fólia is érdekel. Kösz.
-
gycs02
tag
Én csak berendeltem (remélem most jót választottam) egy full cover fóliát, kíváncsi vagyok milyen lesz. Amivel gyárilag kijött fólia, az tokkal teljesen jól betakar, én még azzal használom, kár a sötét matt színért. Valami hasonló kéne üvegben.
-
South Velen
addikt
válasz
MPeter87 #1145 üzenetére
Én szeretném majd, köszi.
Mert volt Mi Max2-m, RN4, R4P és: vagy
-full cover volt (mind borzalmas minőség az összes és elrondítja a telefont)
vagy
-rendes üveg, de ez akkor is levegősödött a szélén a lekerekítés miatt, ha nem fedte a teljes előlapot, emiatt szintén kiesett.
A Mi Max 2-nél pont Nillkint vettem, de az is levegősödött.
-
MPeter87
őstag
válasz
South Velen #1144 üzenetére
A Nillkin nálam jó. Nyilván a lekerekítés miatt nem fedi a teljes felületet, de úgyis tok van rajta. A tok és az üveg között van némi hézag, de ennyi belefér.
Ha szeretnéd, este rakok fel képet róla. -
South Velen
addikt
válasz
Graphics #1143 üzenetére
Amúgy ez talán a legnagyobb hülyeség, amit kitaláltak (tudom nem a Xiaomi találta ki), a rohadt 2.5D lekerekítés miatt üvegfóliát se tudsz rátenni, csak azt a rémgagyi full covert. A Mate8-amnál is 2.5D van, de csak a kijelző oldalsó 1-2mm-es széle kerekedik, addig teljesen sík, így simán rámegy egy normális üveg, itt meg már 3-4mm-től, sőt már enyhén 5-7mm-től elkezd "kerekedni".
-
-
fido1983
csendes tag
Sziasztok!
A linkelt kijelzővédőt ne rendelje senki! Nem stimmel a méret!Kb 3-4mm eltérés van!Semmit sem ér!Én rászaladtam!
[link] -
Steve1207
veterán
válasz
TomPack #1138 üzenetére
Csak portolt rom-ot használtam más telón, ahol alapból benne volt a MIUI 9-ben ez a funkció. Ott se hiszem, hogy nagyon variáltak vele, csak engedélyezték és kész. Én MIUI-ból kiindulva úgy csinálnám, hogy első rendszerindításkor beállítok egy annyira nem tetsző témát, belövöm a funckiót és átnyomom a jó témára. Így nem cache-el be semmit a kedvencnél és jól fogja betölteni. De lehet egy restart is megoldja (vagy átvált másikra, ott restart, cache törlés és vissza a régit). Vagy lehet a témakezelőn is kell, nem csak a MIUI launcheren.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #1130 üzenetére
Ó dehogynem
Remélem szorgosan javítani fogják a hibákat,mert van egy pár ami 4X alatt nem volt.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Black_Raven #1078 üzenetére
Ez se oldotta meg. Egyébként ezen volt alapból (w8.1).
-
törölt tag
Olyan kérdésem lenne hogy stabilról hogyan lehet Nightly-ra menni? (MIUI Fórumán elég sok embernél látom a Nightly szócskát....
-
törölt tag
válasz
counterbill #1122 üzenetére
Redmi 5 plus 4K vesz fel videót,a Note 5 Pro meg FHD.
-
grafnet
veterán
válasz
South Velen #1121 üzenetére
Ezt nem értem.
Mit kellene egy gyártás alatt álló készüléken újragondolni?
Kb. napok kérdése, hogy bele rakják a konténerbe... -
grafnet
veterán
A tájékoztatás szerint a N5(p) még nincsen belátható közelségben!
-
grafnet
veterán
Csúszik a 4/64 beérkezése... hó végére várható É-i szomszédunkhoz.
-
Steve1207
veterán
válasz
TomPack #1109 üzenetére
Nem lehet bekapcsolni? ez alapján pl, bár van pár helyen hasonló leírás vagy akár adb-ből is. Nekem is hiányzott ez a funkció, viszont nézegetem ezt a telót és nem bánnám, ha majd lenne rá megoldás.
Szerintem egy Oreo-t még kap majd amúgy a teló, de tényleg nem kell csodákat várni. Szerencsére a Nougat eléggé kiforrott és jó rendszer, egyik legjobb droid verzió eddig. -
csongi
veterán
válasz
Viktor0610 #1111 üzenetére
A Mi9 is csak egyes keszulekeknel jott az elozo android verzioval.
A 10 is lesz regebbi par keszulekre, de ott mar nem lesz andriod valtas.
De igazabol a biztonsagi frissites a fontosMiUI-nal
-
MIUI 10 nem egyenlő Oreo, ahogy a MIUI 9 sem volt egyenlő Nougattal.
Vártam a Redmi 4 Prime-ra a MIUI 9-et az osztott képernyő miatt, aztán jött a kopp, hogy MIUI 9 igen, Nougat és osztott képernyő nem.MIUI főverzióból többet meg szoktak kapni a készülékek, de Android főverzióból max. 1-et.
-
csongi
veterán
Mielott Oreo panik torne ki.
Miui10
A note4 a masodik foverziot kapja meg, igy jo esellyel ezen a leszuleken meg van esely a 9es droidra. -
TomPack
őstag
-
neoforce
aktív tag
válasz
Black_Raven #1103 üzenetére
Talàn ha redmi note 5 pro megkapja az Oreot akkor lehet hogy a Redmi 5plus is. Ez csak feltételezés.
https://www.gizmochina.com/2018/02/25/xiaomi-redmi-note-5-pro-may-become-project-treble-compatible-latest-android-8-1-oreo-update/ -
neoforce
aktív tag
válasz
Hàt igen elnézem a topicot😁Elötte Mi5 topicba barangoltam.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1105 üzenetére
Google fordító rosszul fordított nála.
-
-
neoforce
aktív tag
válasz
Tudom csak lusta vagyok és 5" on olyan apró hogy mindig nagyitani kell😀😀😀
-
neoforce
aktív tag
válasz
Black_Raven #1101 üzenetére
https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-5-receives-project-treble-compatibility-unofficially/amp/
Csak igy tudom ,mobilverzio...
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Wise (ex-TransferWise)
- iPad topik
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini PC
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pici telefon, óriás akksival?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest