- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
válasz
KFORboy #2990 üzenetére
Noo, szenyor verziószám nem lenni új, lenni régi 9.5.3.0.
Érdekes hogy ott volt még ma is napközben az "A telefonról" résznél a piros pötty.
Csak most újraindítottam, mert csekkolni akartam mennyi időm van a BL nyitásig (195 óra).
Na mindegy nem fontos, csak érdekesség. De makoj20 mondta hogy lehet kiválasztott voltam, csak mivel nem kellett ezért már nem is kapom meg
-
-
-
Vartanus
őstag
Kérdezek minden Redmi 5+ tulajt, hogy másnálnis jelentkezett-e ez a furcsa idegesítő jelenség:
-
Black_Raven
veterán
válasz
counterbill #2979 üzenetére
És a Tied is sdk26 8.0Oreon van, mert a Twrp az csak egy dolog, ez Mi A1-hez van, kizárt hogy neked jó legyen.(szerintem)
-
trobi28
addikt
Ezt a gesztusvezérlést nem akarják beletenni a sima Redmi 5 -be?
-
counterbill
senior tag
Elméleti síkon kérdeznék egy szakértőt.
Adott ez a kis program MI A1 -hez. Link a ziphez.
Kell hozzá egy nyitott bootloader. (és ennyi)
Gyakorlatilag ha jól értelmezem csak bebootol TWRP-be felrakja a gcam.apkt illetve beírja build.prop-ba a megfelelő sorokat a camera2 API-hoz. (meg zárja a bootloadert de az most nem lényeg)Ahogy elnéztem a fájlokat benne van a gcam + twrp. (+adb,driver stb)
Ha kicserélem a twrp fájlt arra ami nekünk jó akkor működhet a dolog? -
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
A képernyő időtúllépést hol tudom hosszabbra àllítani? -
kinder93
aktív tag
Kedden nekem is megérkezett a telefon.
Nagy örömmel és elégedettséggel használom mind a gesztusvezérlést (ami eléggé bejön), mind a full cover üveget, ami szintén tetszik. Az akkumulátor idő is nagyszerűnek tűnik.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
villámló #2971 üzenetére
"Először" nem szükséges tölteni, az az "okosság" a múlt öröksége, ami régebbi akkutípusokra vonatkozott.
Én megérkezés után egy gyári visszaállítást csináltam rajta, a belső tároló törlését is beleértve, hogy garantáltan üresen induljon a teló.
Ha raksz bele SD kártyát, azt (én) célszerűnek tartom újraformázni a telefonnal.
-
KFORboy
senior tag
Úgy érzem megfelelően alkalmaztam az idézőjeleket... stb...
Bár engem annyira nem mozgat egy telefon kamerája, mert a fizikát nem lehet meghazudtolni és egy bolhaméretű szenzor nem fogja megváltani a világot.Bár jobbára látom, hogy megy a kötekedősdi... tehát erre reagálva;
Csinálj amit akarsz ! -
Galexdp7
csendes tag
Pár napja vettem a telefont. Az első feltöltéssel (ami kb 90%-ra tolta fel mert nem volt több időm) 1 nap 16 órát bírt normál (nálam normál) használattal. Most pár óra töltés után 100%-ra feltöltöttem és 15 órát saccol....hmmm ez kb a 1/3-a az előzönek...hogy van ez?
-
villámló
csendes tag
Sziasztok!
Beléptem én is a Redmi 5 Plus használói közé, most az előbb vettem kézbe a telefont. Nagyon kellemes kézbe fogni, szép darab. Azt szeretném kérdezni tőletek hogy van-e valami amit tanácsoltok beüzemeléssel kapcsolatban? Kell-e tölteni x órán keresztül először vagy esetleg frissíteni valamit? Bármilyen segítséget köszönök előre is. -
gycs02
tag
-
grafnet
veterán
-
person
senior tag
válasz
grafnet #2967 üzenetére
Ezt nem értem mire írtad...
A leírásból az derül ki, hogy alapból szar a kamera és mókolással javulás érhető el.A korábbi hozzászólásomra (biztos olvastad) ezt a választ kaptam: "nappal jó képek mint "minden készüléknél" ha beállításokat megcsináltad már korábban (élesség, kontraszt, szaturáció, minőség, stb...),"
Ezekre a helyes beállításokra lennék kiváncsi, hisz ha így eléri a "minden készülék" szintjét akkor miért mókoljak? Vagy ezekhez a beállításokhoz is mókolás kell? Úgy látom vannak ilyen opciók a gyári kamera appban. -
Ronam
addikt
válasz
fripi9608 #2957 üzenetére
Vagy esetleg AospExtended. Van már pár Oreo ROM is, de a kamera bugos, és amíg nem lesz hivatalosan Oreo a telefonra, addig elvileg nem is tudják javítani, legalábbis Telegramon ezt olvastam.
-
fripi9608
csendes tag
válasz
#61392896 #2959 üzenetére
Szia!
Este szarakodtam vele míg sikerült működésre bírnom.
Én így csináltam:
-Build Prop alkalmazás letöltése Play Áruházból
-Build Prop elindítása majd a felbukkanó ablakban SuperSu engedélyezése , utána szerkesztés (ceruza ikon), majd első sorba beírtam ezt persist.camera.HAL3.enabled=1 utána mentés és teló újraindítás.
-Ezek után telepítettem a Google Kamera appot : https://androidfilehost.com/?fid=818070582850505204
Telepítés után Google Kamera indítása és HDR+ bekapcsolása és megy
VISZONT: Aki tud teljesen jól működő verziójú Kamera appot illetve leírást a felrakásához azt megköszönném! -
fripi9608
csendes tag
Hali!
Milyen romot javasoltok a gyári helyett, ami Stabil, és gyors ? Bl nyitás, Root, TWRP rajta van a telón .
Most Developer romot használok Google Kamerával, a Kamera alkalmazás elég sokszor összeomlik valami miatt, aki tud valami segítséget nyújtani ezen a téren azt megköszönöm! -
nullpoint
őstag
válasz
Viktor0610 #2952 üzenetére
Elvben igen, a valóságban meg úgy tűnik hogy a legtöbb embernél devrommal megy csak.
Ez főleg azoknak kellemetlen akik belakják hamar a telefont.Lehet a későbbi stabil romoknál mindig működni fog.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2952 üzenetére
Fejlesztői menüben csak dev rommal újabban.
-
-
sanyie70
tag
Telefont mi fiókhoz rendelni csak dev rom-mal lehet? Most 68006 hibát kapok 9.5.4.0 stabil rom-mal.
-
törölt tag
Jó ideje folyamatosan olvasom ezt a topikot. Mégis van, hogy egy büdös mukkot sem értek a szakszavaitokból. Lerövidített, félmondatos hozzászólások. Nem idézitek a kérdező kulcsmondatát, de pár szavas beírásokkal válaszoltok, amikből sokszor a háromnegyede idegen szó. Biztos bennem van a hiba, és igyekszem felzárkózni.
-
vegyszer
addikt
Nem bírtam magammal. Két hete vettem két fülest a Zasszonynak, és ha már rendeltem, vettem a még meg sem rendelt Xiaomi Redmi 5 Plus telóhoz két üveg fóliát, és egy átlátszó tokot.
Tegnap megjöttek, de valami furcsa érzés a mostani Redmi 3 Pro mellé tenni az üres tokot. Lötyög benne.
Sajnos a teló ehavi beszerzése halasztás alá került váratlan autó szervizelés miatt... -
nullpoint
őstag
Sikerült a googlet letiltani Activity Launcherrel. Végre nem idegesít
-
KFORboy
senior tag
válasz
Black_Raven #2939 üzenetére
Activity Launcher
-
Vartanus
őstag
válasz
Steve1207 #2837 üzenetére
Most már nincs gond a wifiwel olyan a vézeli stabilitás mint a családban bármely más telónak.
Viszont az a hülye értesítés ma is felugrott meg multkor a buszon miután elment a mobilnet( kis részen nincs vétel) és megint 20 másodpercenként felugrált mint a videóban. Fogtam és a Biztonság>Tisztitóval kipculotam a RAM selejteket és megszűnt, ma is megoldottam, de azért idegesítő hogy néhány naponkémt előjön....amúgy ha ezt a vacak képernyő jelzést dobja hogy Nincs internet az csak pár pislogásnyi időre utána tudok netezni szal net van az éretsítés ennek ellenére felugrál....Nem lehet kikapcsolni ezt a "feature"-t valahogyan??
-
KFORboy
senior tag
válasz
TomPack #2934 üzenetére
Play áruházban nem igazán lehet ilyen dolgokat kiválasztani, nem találtam...
Régebbi cikk, régebbi android.Nem tudom te hogyan oldottad meg az alkalmazással, de nekem a google csoporton belül max direktben indítani sikerült a felületet ezzel az Activity Launcherrel, de egyéb külön menü, vagy blokkolás, tiltás opciót sehogy nem tudtam előcsalni.
Nagyon boldoggá tennél itt pár embert ha egy rövid Step by Step tutorialt legépelnél !
-
KFORboy
senior tag
válasz
Black_Raven #2926 üzenetére
Ez nem működik Global Stable alatt...
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #2931 üzenetére
Jól emlékszem, hogy ez az android 5 újítása, hogy együtt változik minden hang ereje?
-
-
KFORboy
senior tag
válasz
vegyszer #2927 üzenetére
Nem hiszem, hogy érzek kellő erőt magamban, hogy neki essek ROM backupolni, Flashelni, meg vissza vagy mit csinálni...
Még a BL nyitásnak se láttam neki...
Mellesleg ez így koránt sem tuti, hogy működik, fene tudja mit művelek vele a végére... illetve ez így nem tom mennyire lesz utána ugyan úgy stabil, meg eleve a rendszer miként fogja látni magát, mert én élvezem a Global Stable rendszer kényelmét és akarom is.
Kissé értetlenül állok, hogy ilyen alap dolog miatt ilyen ceremóniát kell megjárni.
-
zolya1973
aktív tag
válasz
Black_Raven #2926 üzenetére
Megpróbálom, köszi!!
-
vegyszer
addikt
válasz
KFORboy #2884 üzenetére
Off, de lehet, hogy ez itt is működik:
Root után a módosított Xiaomihoz való Xposed framework-öt használva ezt pl Redmi 3 Pro esetén szét lehetett szedni a hangerő állítást.Annak meg még nem néztem utána, hogy itt is van-e jól működő Xposed, de ez a link biztató: http://en.miui.com/thread-918812-1-1.html
-
-
Imurai
tag
Arra van lehetőség, hogy a navigációs gombok 1-1 teljes képernyős app-ban is látszódjanak?
-
nullpoint
őstag
válasz
grafnet #2913 üzenetére
Mi a gond?
.."telefon MI fiókhoz adásához devromot".. Ezt írtam. A telefont nem tudtam a fiókomhoz rendelni a stabil romban mert 86006 hibát írt. Te azt írtad hogy : "A Mi fiók hozzáadásához nem kell dev ROM!"
Fiókot a telefonhoz vagy telefont a fiókhoz szerintem mindegy. Ha valamit rosszul értelmeztem a mondandódban akkor lehet hogy velem van a gond, megyek leugrom a tajgetoszról hátha...
A gugli felugró keresés kikapcsolását nem találtam a menüben, ha ott van akkor nyilván az én bambaságom.
-
-
KFORboy
senior tag
válasz
nullpoint #2905 üzenetére
Ma este vagy holnap a direkt gpu igényes dolgokra megyek rá,
Az elképzelésem szerint olyan 4 óra körül fogja bírni fényerőtől és hangerőtől függően.
Ezt részben a még gondolkozók miatt ide szánom, másod részben meg magam miatt mert kicsit bosszant a teló 6 év samsung flaghsip készülékek után aminek az árából sok ilyen kijön...
Majd persze energia takarékos mód is lesz verdiktnek mert 6 napja csinálom az előző HSZ perverzióját (azt 2 nap és pár órára jósolom)
Illetve ha szeretnétek 1 max 2 héten belül le tudok termelni egy blog bejegyzésszerű tesztet a fotós oldalról,statikus izolált és impulzív témákkal különböző fényviszonyokkal.
Akár gonosz mód szembeállítva egy 2006-os D50-essel azonos F , ISO, Gyútáv és fény-téma viszonyokkal.
Persze itt az objektív optikai torzítás lesz a legkissebb különbség :")Szerk.: google kereső beugrás engem is felqr néha, de eddig csak annyit mondtak rá megoldásnak, hogy root és gyalulni kell
Ez nem tudom milyen következményekkel jár, de félek nincs megoldás csak megszokás
-
nullpoint
őstag
válasz
scampolo84 #2906 üzenetére
De csak saját felelősségre
Még annyi hogy én úgymond tiszta rendszerre raktam fel, mert a telefon MI fiókhoz adásához devromot fel kellett rakni és az "szűz" rendszert adott. Utána meg a letöltött global 9.5.3.0 romot raktam fel. Belakott rendszerre nem tudom milyen ha frissül. (KFORboy tán tudja)
Várjuk a fejleményeket. -
scampolo84
aktív tag
Köszi a gyors visszajelzést mindenkinek!
Akkor mehet a menet!
-
KFORboy
senior tag
válasz
nullpoint #2900 üzenetére
Jelentkezem !
Chrome 6 lapnál még tuti nincs újratöltés, de én 10-15 körül szoktam benyitni és ugrálni köztük.
Youtube, Google Maps, Zene, Gmail, Messenger, Viber,
Ezek mindig itt vannak a háttérben (természetesen Chrome mellett), ritka az újratöltés, bár az is pofátlanul gyors még Mapsnél is.
Néha Subway Surfers és Galaxy On Fire 2 HD is befigyel itt-ott, meg persze a GPS maps miatt.Újabban Mi fórumra is feljárok.
Meg persze telefonálás (hol net, hol GSM)
Ha nem mobilnet akkor Wifin lóg, de offline és szinkronizálatlan sosincs.3D élő háttérkép HD textúrákkal, giroszkópra reagáló extra animáció, dőlés
Folyamat csesztetve van a teló most tartok 17%-nál reggel 5 óta, ebből eddig 7 óra 40 perc az aktív képernyőidő.
70% de jobbára fullra rakott fényerővel (még tart a fancy barmulás öröme)Bevallom, direkt nyúzom, próbálok fogást találni rajta.
Hát látható mennyire jártam sikerrel... -
ajca
tag
Sziasztok!Az a gondom a telóval,hogy nem engedi szinkronizálni a google fiókomat,az írja jentkezzek be egy olyan fiókkal amelyet korábban szinkronizáltam ezen az eszközön,de én nem szinkronizáltam még rajta,mi lehet a hiba?
-
FoLey-v
addikt
Nah jött egy frissítés 9.5.4.0.NEGMIFA 71MB-os.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest