- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Zsoleszhun #7530 üzenetére
Azért ebben a pár napban nem vagyok biztos. Igaz én még nem raktam újra,de lassan 3 hete merül az aksi mintha szívná valami. Mint a 7525- nél felrakott képen is látszik rendszer,média,gmail a fő bűnösök. Katasztrófa
-
Tökimanó
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
Mi lehet az oka hogy csak wifin tudok letölteni? Nem csak alkalmazást hanem más egyéb fájlt sem. Frissíteni is csak wifin lehet. Régebben bárhol lehetett.Nem tudok róla hogy bármit állítottam volna ami miatt most ez van.
-
Tökimanó
senior tag
Böngészőben állandóan felugrál a kuki kezelésről szóló sz..ság. Piszkosul idegesít. Van rá valami módszer amivel megoldható hogy ne jöjjenek elő? Esetleg valami alkalmazás vagy bármi?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
vihartigris #7256 üzenetére
Nálam sincs semmi gond az akku fogyasztásával. Frissítés előtt is jó volt,utána meg mintha kicsit még jobb is lenne. A google fotók is folyamatos használatban van. Az Activity Launcher amúgy tényleg jó dolog. Egy csomó felesleges cuccot letiltottam vele én is ,amit másképp nem tudtam.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Zsoleszhun #7237 üzenetére
Persze. Az volt az első amikor nem sikerültek téma letöltések.
-
Tökimanó
senior tag
Most megpróbáltam Indiát én is. Azon kívül hogy jött egy pár fölösleges alkalmazás a telefonra az eredmény ugyanaz. Közben kiderült hogy a rendszer alkalmazásokat sem tudom frissíteni, hiába jött az értesítés. Viszont a play alkalmazásokat tudom frissíteni. Kezdek kiakadni. A biztonsági frissítés óta meg van kergülve a telefon. Vajon mi lehet az oka?
-
Tökimanó
senior tag
Na most meg ez is! Szeretnék másik témát letölteni, de semmit nem tudok. Rányomok a telepítésre aztán kiírja hogy várakozás. 1 pillanatra rá meg hogy szünet. És kész, ennyi. Tovább nincs.Semmit nem hajlandó tölteni. Próbáltam több régióban is, de mindenhol ez van.Vajon ez is a frissítés miatt van?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
szenesember #7225 üzenetére
Köszönöm! Sajnos az akku % kijelzés sokkal kisebb lett. Ennek nem örülök.
-
Tökimanó
senior tag
Szeretnék kitenni a kezdő képernyőre egy mappát . A mappába két zene fájlt raknák. De sajnos fogalmam sincs hogy tudok mappába zenét tenni. Lehet ,egyszerű de nekem ötletem sincs. Valaki tud javasolni valamit?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
MPeter87 #7114 üzenetére
Ha letörlöm akkor vajon miért töltöttem le? Valószínűleg szükség van rá. Nem az a baj hogy letöltés után törölni kell az értesítést,mert azt meg is teszem. A gond azzal van hogy teljesen random időnként értesítést küld egy régebbi letöltésről. Erre kellene valami megoldást találni.
-
Tökimanó
senior tag
Valamikor már volt erről itt szó de nem találom. Állandóan "Új fájl található" értesítés jön,és kicsit már idegesít.
Van valami megoldás a megszüntetésre vagy nyugodjak bele és töröljem mindíg ?
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Valószínű hogy nem ebbe a csoportba való a kérdésem. Érdeklődtem az android alkalmazások csoportban is de sajnos válasz nem jött rá. Azért rakom ki ide is mert lehet hogy mégis van köze ahhoz hogy milyen fajta telefon.A gboard billentyűzet szó javaslat sorában ha a szóközre nyomtam akkor kirakta a . , ? ! : írásjeleket . Pár napja csináltam a telefonon egy gyári visszaállítást és azóta ez a funkció nincs. Sajnos fogalmam sincs hogy előtte hogyan került oda vagy mit állítottam .Hiába keresem a beállításokban sehol nem találok ilyenn lehetőséget. Tudna valaki segíteni hogy lehetne visszarakni ? A telefon xiaomi redmi 5 plus ,bár nem hinném hogy ennek van jelentősége.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
trebrona #6884 üzenetére
Bocsi ! Közben megtaláltam az említett facebook bejegyzést Itt a lényege (Neveket töröltem) :
......... Akkor kifejtem bővebben! Eddig működött. Csináltam egy gyári visszaállítást mert a MIUI 9 és a 7.1.2 android rendszer óta, történt egy MIUI 10 és egy android 8.1 főverzió váltás és mindig csak OTA-n frissítgettem. Most volt időm mondom legyen tiszta lap. És amikor újrahúztam onnatól csak Kína a régió és nem tudom átváltani semmire. Gyakorlatilag inaktív a menü.
Kezelés
Tetszik · Válasz · 1 hete............... Ez meg jobb mert mar tuti atb@sztak!
Kínai romra raeroszakoltak a global romot amit ugye a mély takarítással leszedtem rola s maradt az eredeti rom... Kinai rom...Azt mondod hogy ez így hülyeség? Mert akkor a napokban megcsinálom a visszaállítást.
-
Tökimanó
senior tag
Ha jól emlékszem a facebookon olvastam xiaomi csoprtban hogy valaki gyári visszaállítást csinált a hivatalos viszonteladónál vásárolt telefonján. A telefon ettől átállt kinaira neki és sehogy nem tudja visszaállítani.Egyes vélemények szerint buherálva lett a telefon. Mármint úgy hogy kinaira tették rá a globalt,ami a visszaállítással törlődött. Gondolkodok a visszaállításon én is mert volt már android verzió váltás (oreo) és a miui is 10 lett már. Más telefonoknál javasolni szokták ilyenkor a gyári visszaállítást. Gondolom ezen a készüléken sem árt neki. De most vacillálok hogy bele merjek vágni vagy ne. Nem szeretnék úgy járni mint az említett tulaj. Szerintetek megpróbáljam?
-
Tökimanó
senior tag
Ha lenémított telefonra visszaadom a hangot pittyenik egyet. Valahol ki lehet ezt kapcsolni? Nem nagy dolog ,de engem idegesít.
-
Tökimanó
senior tag
Megérkezett a MIUI 10 , de még nem raktam fel. Szerintetek felrakás után érdemes gyári visszaállítást csinálni a telefonon vagy nem fontos?
-
Tökimanó
senior tag
#6525 Esetleg valaki tud segíteni ??
-
Tökimanó
senior tag
Van a telefonon olyan lehetőség vagy esetleg van olyan alkalmazás amivel meg lehet nézni hogy egy alkalmazás mennyi ramot fogyaszt?
-
Tökimanó
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Ha téma letöltésnél régiót váltok és elfelejtem visszaállítani, annak van valami következménye,hátránya?
-
Tökimanó
senior tag
A telefon saját zene lejátszóját használom. Három napja frissített a rendszer. Azóta nem úgy működik mint előtte. Néha zene hallgatás közben minden átmenet nélkül fogja magát és kilép az alkalmazás. Más is tapasztalt ilyent vagy egyedi a gondom ,esetleg valamit elrontottak a frissítésnél?
-
Tökimanó
senior tag
Na pont ezért kellene visszavinned mert ha letellik az idő és garanciális a hiba ,akkor már csak javítás lesz a csere helyett. Amúgy meg azért az x összegért csak nyugodtan nézzenek hülyének Szerintem meg már bocsi,de akkor leszel hülye ha ilyen ok miatt nem viszed vissza. De persze Te tudod ,neked hogy jobb.
-
Tökimanó
senior tag
Érdekes probléma. Lehet valami rossz gyártási szériába nyúltál bele vásárláskor. Mindenesetre szerintem egy telefont megér a szervízbe és majd megmondják garanciális vagy nem. Tokot nem használsz? Mert elvileg akkor nincs jelentősége a hibának. Egy passzos tok nem hyagyja mozogni.
-
Tökimanó
senior tag
Most nem tudom eldönteni hogy öregszek vagy hülyülök.
Hol tudom a rögzített hívásokat viszahallgatni? Hol találom ezt a funkciót telefonon?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #5559 üzenetére
Hoppá! Ez de frankó! Köszönöm Neked és Ubul23- nak is!!
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #5556 üzenetére
Kár. Néha jól jönne az osztott képernyő de megszoktam már a gesztusvezérlést,úgyhogy akkor nélkülöznöm kell továbbra is.
-
Tökimanó
senior tag
Teljes képernyős módban ,gesztus vezérlés mellet valahogy elő lehet csalogatni az az osztott képernyőt? Vagy az csak a gombos módban lehetséges?
-
Tökimanó
senior tag
Nézegettem a neten az Mi fiókról szóló cikkeket. De gondolom itt a fórumon lévők tudnak legjobban információkat adni. Miért lenne jó nekem ha regisztrálnák illetve vannak esetleges hátrányai is ha regisztrálok?
-
Tökimanó
senior tag
Meg lehet valahol nézni hogy melyik alkalmazás mennyi adatforgalmat fogyasztott? Úgy szeretném hogy mutassa a havi óssz forgalmat,és külön a napit is. Van erre valami gyári cucc vagy fel kellene telepítenem egy alkalmazást?
-
Tökimanó
senior tag
Ezen a telefonon a gboardal nem lehet hanggal írni? Azt írja hogy ezen az eszközön a hang alapú keresés nem támogatott. Ez valóban így van, vagy valamit állítani kellene? Esetleg letölteni?
-
Tökimanó
senior tag
Megérkezett a Wishen rendelt eredeti Made in China gyártmány tok a telefonra
Masszív ,teljes telefont védő ,pontosan illeszkedő. A négy sarok megerősítve.Az usb csatlakozó és a fülhallgató csatlakozás ,záró fülekkel ellátva. Jó szolgálatot fog tenni meló közben a zsebemben. Egyetlen hátránya hogy így már nem olyan vékony a telefon,mint a gyári tokban. De kemény 563 forintért az ember ne legyen telhetetlen
-
Tökimanó
senior tag
Elvileg van arc felismerési funkció. Hol tudom beállítani?
-
Tökimanó
senior tag
Valaki meg tudja mondani hogy az értesítő sávon az adat forgalom jelnek milyennek kell lenni? Nekem állandóan villog. Ez így a normális? Vagy fix állásban kellene lennie?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
South Velen #3529 üzenetére
Az a helyzet hogy nekem a Wish eddig teljesen pozitív oldalát mutatta. Nagy dolgokat nem rendelek külföldről, a kicsiket viszont innen gond nélkül jó minőségben és olcsón megkaptam. A két szép szememért meg egyik sem fogja odaadni ami kell.
-
Tökimanó
senior tag
A telefonom előlapja fehér ami nekem nem nagyon jön be. Ezért rendeltem rá fekete fóliát. Tudom sokaknak feláll a kinai cuccoktól a szőr a hátukon,én mégis a Wishről rendeltem . 18 napja rendeltem ,tegnap megjött,jóval előbb mint várható volt. 2 db 803 ft. Tökéletesen illeszkedik a telefonra. Az ujjlenyomatoka kicsit gyűjti,de ezzel a legtöbb így van. Bocs ha valakiket idegesít az ilyen rendelés! Csak azért raktam fel mert hátha másnak is jól jön. Ha nem sűrgős ,simán bevállalható. Napokon belül várható a tok is amit szintén innen rendeltem. Ha van rá igény felrakom annak a képét is.
-
Tökimanó
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Graphics #2803 üzenetére
Ebay-t nem használok és ezek szerint semmi olyant ami felkínálná. A Messengert,Gmailt ,a fotóimat és hasonlókat szeretnék így zárni de nem találom a megoldást.
Huaweiről jöttem át ,ott simán az ujjlenyomat beállításoknál meg lehetett oldani. Itt nem találok ilyen opciót sehol.
-
Tökimanó
senior tag
Le lehet egyes alkalmazásokat zárni , hogy ujjlenyomattal lehessen feloldani?
-
Tökimanó
senior tag
A saját hívószám kijelzést hol tudom beállítani? Egyszerűen nem tudok rájönni hol lehet
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Tegnap jött meg nekem is ez a telefon. Az eddigiek alapján azt hiszem egy nagyon jó telefon gazdája lettem. Egy dolog viszont zavar. Az értesítő sávon annyira aprók a betük,számok és jelek hogy gyakorlatilag semmit nem látok belőle. Tudom másnak ez nem jelent problémát,de sajna az én látásom már nem a régi
Kérdésem az lenne hogy esetleg van rá valami lehetőség hogy fel lehessen nagyítani?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #2383 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Egyébként a Smartshop.hu -tól akarom rendelni. Elvileg megbízható bolt. Így ,ha megoldott a szervizelés akkor azt hiszem pár óra múlva fel is adom a rendelést. Remélem egy szuper telefont kapok !
Az olvasottak alapján biztos az lesz
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Most szándékozok venni egy ilyen telefont. Nagyjából átolvastam róla amit tudni kell. Ami érdekelne az az hogy mennyire van biztosítva a szervíz ellátás. Remélhetőleg soha nem lesz gondom vele,de mint tudjuk az ördög nem alszik. Ha beütne valami , mik a lehetőségek a garanciális vagy garancia nélküli javításokra? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest