- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotla85
csendes tag
válasz
grafnet #3297 üzenetére
A kiszivárogtatott Oreóról: nyitott bootloader és custom recovery, vagy global dev rom kell hozzá (ez utóbbinál update-erből mehet a frissítés). Ha a SIM kártyát nem tudod aktiválni, van hozzá modem fix az xda-n a 4. hozzászólásban:
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5/how-to/leaked-miui-8-4-19-global-dev-leaked-t3780174
a telefonálást, wifit, mobilnetet és a kamerát próbáltam eddig. ezek már biztos működnek -
Ronam
addikt
válasz
asanotadanob #3293 üzenetére
Nálam is az van fenn jelenleg, de engem hajt a kíváncsiság
, este feldobom egy teszt erejéig. Most hogy ez kijött, elvileg megtudják oldani az összes Custom ROM kamera problémáját.
-
Ronam
addikt
XDA-ra felkerült egy "leaked" Oreo MIUI ROM.
-
-
Sungoo
addikt
válasz
Black_Raven #3286 üzenetére
Jó magyar még ebből is alkudik, és vigyem házhoz, mert Pesten kívül Mordor van.
-
kaszibat
tag
Köszönöm szépen a választ neked is, KFORboynak, Sungoo-nak és Szasanyinak is!
Akkor ez nem egyedi probléma, felesleges lenne szervizbe küldeni emiatt. Egyébként nem az enyém a telefon, csak egy kollégának segítettem ezzel a kérdéssel, mert el van kenődve, hogy az új telefon GPS hibás. -
Sungoo
addikt
válasz
Viktor0610 #3276 üzenetére
Szerk: Ez sem lesz sokáig. Meghirdettem, és majd lesz valami.
-
grafnet
veterán
válasz
asanotadanob #3280 üzenetére
eustock: nem lesz, csak fekete.
smartshop-tól 3-an biztosan rendeltünk, meg is kaptuk. Az első rendelést hétfőn rögzítették, szerdán kézben volt. A második: szerdán rögzítették következő szerdán volt kezben. A harmadik: csütörtökön rögzítették, s majd 2 hét múlva kedden (javítsatok ki, ha rosszul emlékszem) érkezett. Igaz utóbbi kettőnél hosszú hétvége is volt közben.
Elvileg 2 napon belül kapják meg ők, s utána adják fel vagy vehető át. Nekem az első napon nem történt semmi, második napon beszállítás alatt, harmadik nap a futárnál volt.Kék: nagyon szép!
-
asanotadanob
tag
Kéket szeretnék rendelni az asszonynak (nekem már van fekete). A smartshopnál mennyire megbízható "Beszállítónál raktáron" 2 munkanapos státusz? Rendelt már így valaki? Vagy eustocknál lesz kék valamikor? Vagy valakinek eladó új kék készülék?
-
Sungoo
addikt
válasz
Viktor0610 #3276 üzenetére
Nekem ez az első.
zotya1973: Ennek a sztorinak mindenképp szerviz a vége. Remélem megoldódik.
-
zolya1973
aktív tag
Úgy látszik megoldódik a problémám a telefonnal.Tegnap pont hazaértem melóból mikor csörög a telóm.Fel akartam venni de tök sötét volt a képernyő és nem tudtam semmit csinálni.Aztán ahogy elmúlt a hívás a képernyőn megjelent egy csomó kínai írás és vége.Onnantól sehova nem ment.Nagy nehezen újraindítottam de semmi változás.Így fogtam beleraktam a dobozába és ment a szervízbe....
-
-
Jeami
tag
Nem olvastam vissza a topikban ezért elnézést, van valami infó a Note 5 Pro érkezéséről?Egy 3/32 fekete verzió van nekem de mindkét szempontból szűkös...a Note 5 Pro-ra cserélném de ha nem jön pár héten belül akkor marad a 4/64 de akkor a mostanit el kell adnom...ki mit tud erről?
-
KFORboy
senior tag
válasz
kaszibat #3269 üzenetére
3/32Gb-os verzió, EU Stock?
(Talán még a színe is fekete? :") )Vannak ilyen panaszok itt és nemzetközileg egyaránt (MI fórum) és egyelőre nem, hogy javítás, hiba diagnózis sincs rá egyértelmű.
Google Maps-el hibátlan a működés, a többi navi App-nál viszont érdemes kinyomni az alkalmazás beállításainál a MIUI energia takarékos opciót (valakinél ez jelentős javulást hozott)
Addig is türelemmel kell lenni, illetve a Maps-et használni ami igazából az offline térkép letöltéssel offline navinak is jó. -
Maist
senior tag
válasz
kaszibat #3269 üzenetére
Tapasztaltam: [link]
Írtam is benne, ahogy majd egyre több készülék lesz a felhasználóknál, úgy fognak szaporodni az ilyen jellegű beírások, mint a tiéd is. Az en.miui.com fórumán is van már róla topic. Itt viszont még nem volt jellemző, előttem nem nagyon írtak mások erről. A képekhez sem ír be mindig koordinátákat. Jelenleg nálam az hozott megoldást, hogy bootloader nyitás után egy nagyon régi (9.0.4.0) xiaomi.eu stabilt tettem fel, ezzel tökéletes most minden, nem tapasztalom a hibát.
-
kaszibat
tag
Sziasztok! Más is tapasztalta már, hogy a készülék navigáció közben 3-4 másodpercenként elveszíti a GPS jelet majd szinte azonnal újra megtalálja és ez így megy folyamatosan? (Gyári beállítások visszaállításán már túl van a készülék, de az nem segített.)
-
válasz
HartgeH3-2.8 #3259 üzenetére
Szerinted ott olcsó a bérlet?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Tényleg jobban megéri Kínába küldeni szervizbe.
Én GLS futárral küldtem(1195ft)és 5nap múlva GLS futár hozta a Wayteqtől. De te küldd csak Kínába, az olcsóbb meg gyorsabb is.
-
-
keszo
őstag
válasz
Szia!
A 3-as METRO Ecseri úti megállója mitől a világ vége? Még ha valaki tömeg közlekedik is.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Igazából nem túl gyanús, hogy gariztatnod kell a telót... Erre nem jó építeni, inkább csak biztonsági öv ha te lennél az az 1% aki benyel egy olyan példányt mit a sorszéli pingpong véletlen átengedett a végső teszten úgy, hogy nem ok, ebédszünet előtt 1 perccel...
Amúgy meg 14 napod van az elállásra, én is nem véletlen nyúztam perverz mód majd egy hétig elképzelhetettlen dolgokkal, így kikerülhető a wéjtek szarviz...
Ha most nem égetően szükséges a csere, akkor inkább várd meg a noteot !
Én is ezt tenném, pedig teljesen elégedett vagyok a r5p-al, de nekem nagyon kellett telefon, minden meghalt és falramásztam attól a krumplitól amit muszájból használtam.
Ellenben a frissebb, erősebb hardver időtállóbb, és téged tán a duplakamera is izgathat.A Xiaomi 1 év múlva ugyan olyan név lesz mint most a Huawei.
Samu, vagy Alma telefont se úgy veszel, hogy uuu garizni kell majd.
Bőven érzékelhető, hogy felnőtt a nagyokhoz minőségileg !Ezt több éves Samsung Flagship only felhasználás után mondom, és még csatolhatnám mellé a tv/házimozirendszer, audiofil, csakwellerforasztópáka és hasonló minőségbeli elvárásaim.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Mert a belvárosban bármi jól megközelíthető, pl autóval, kisteherrel és jól lehet parkolni, meg ingyenesen is ugye? Nem mindenki jár bmvvel! (busz metró villamos) de végső soron azzal is megközelíthető. Máskülönben meg, ha olcsóbb és nekik jobban megéri, miért ne? Hülyék lennének drága plázában bérelni.
Kelzsoca: Bocs akkor rosszul tudtam, de mindegy is, a lényeg ugyanaz.
-
válasz
Miről beszélsz?
Elég sok Xiaomi készülék topikját követem, és nem jellemző a panasz a WayteQ-re. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
KFORboy #3236 üzenetére
Most akarunk rendelni Redmi 5 Plus-t, vagy én még gondolkozom note 5-ön. Persze eustock...
Amúgy sem szimpatikus, hogy a világ végére van kib***va egy szervizközpont (persze mert szarrágók, és olcsón kell a bérleti díj) nem kell ezt szőnyeg alá seperni. Ez van és kész.Így átgondolandó erősen ez a történet. Még kínába is jobban megéri kiküldeni ezeknél....
-
Black_Raven
veterán
-
kelzsoca
félisten
válasz
KamuMazsola #3252 üzenetére
Csak a szervizpartner magyarországi.
-
Sungoo
addikt
válasz
Black_Raven #3249 üzenetére
Jogos.
De összehasonlítási alapnak jó.
Van az EUStock-nál is, csak az arany, és nem magyar. Mármint a webshop.pilu01 : szerintem is a 4/64 verziót vedd, legalább nem idegesít a memóriakártya anomália.
-
gombasm
aktív tag
A Lenovo P2 utolsó árai is 100eFt felettiek voltak (amit találtam az 103e /noname bolt/ ill. 110e /edigital/.
Nem vagyok képben evvel a készülékkel, de újonnan drágább szokott lenni, mint kifutóként, szóval legalább kétszeres új árú telefont hasonlítasz a Redmi 5 Plus -hoz.A hw kb. egyezik (bár a képernyő ott amoled, ami sokkal kevesebbet is fogyaszt), de eredetileg is nagyobb a Lenovo akksija.
Figyelembe véve az árat és a fizikai paramétereket (akku 5100 vs 4000) nem igazán értem mire számítottál? Kicsit kevesebb, mint féláron jobbat fogsz kapni? Szép is lenne...
Az itt dicséretet hirdetők figyelmbe veszik az ár/érték arányt, ami ennél a készüléknél nagyon rendben van.(A szoftveres problémáidat nem értem, milyen rendszer van a telefonodon? Gyári vagy eu miui ilyen hibákat /üres menüpontok, programok bezárása/ biztosan nem produkál! Sokéves és sok készülékes Xiaomi tapasztalattal ezt biztosan állíthatom.)
-
pilu01
senior tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni hogy itthon hol van legjobb áron a 3gb-os verzió?
Eustockban nem látom,Köszönöm
-
törölt tag
Pedi ez is "sajomi" ám!
-
Black_Raven
veterán
válasz
KFORboy #3236 üzenetére
Nekem pont jó tapasztalatom volt velük. Mostanában vettem egy tégla Xiaomit garisan. Vmit elrontottak flash közben, semmire nem reagált. Nem volt kedvem kinlódni vele, elküldtem a Wayteqnek, leírtam hogy OTA frissités közben megdöglött.
5 nap múlva visszajött a teló kifogástalanul működőképesen. Szervizlapra ráírták: Szoftverfrissités!
-
kelzsoca
félisten
válasz
KFORboy #3236 üzenetére
Az elmúlt 3-4 év alatt elég sok minden történt a szerviz "életében" saját kézbe vették a szerviz ügyfélszolgálatot (korábban külsős cég intézte) illetve az ügyfélszolgálat beköltözött a szerviz mellé, a szerviz létszámot megemelték, és a szervizelés már nem 3-4 hétig tart, csak az indokolt esetekben. (pl: alkatrészre kell várni)
Ennyit az offolásból, végül sikerült átvenned a Redmi 5 Plus készüléket, ami csúszással érkezett meg, vagy visszaküldted a csomagot az eustocknak?
(#3239) stellaz
Jól néz ki, de alul és felül védi rendesen a készüléket?
-
stellaz
veterán
Ma vettem egy nillkin frosted tokot, elég jó, jó a fogása, kecses marad a telefon. A sarkánál csak 90%-ban fed, de szerintem így még egy rugalmasságot is ad neki.
Eddig nagyon elégedett vagyok a készülékkel, kijelző, aksi, sebesség mind nagyon rendben van. -
KFORboy
senior tag
válasz
kelzsoca #3235 üzenetére
Anno pont egy Wayteq 8x tabommal volt az, hogy a sarokban nem érzékelt rendesen a digitizer (érintő).
Mikor becaplattam oda az isten háta mögé a Wayteq szervízbe, benyelték 3 hétre azért, hogy ismét vissza szenvedjem oda magam, és megmondhassák, hogy teljesen jó az úgy.Két hétre rá, gyűltek a hasonszőrű problémával gyűlő júzerek és a nyomás hatására elkezdék gari visszavételezni azoknak akik végig szenvedtek akár hónapokat a kamu szervizes leadásos, javításos hercehurcával.
Addigra persze már rég vettem egy samu s8.4-et mint sokan mások, 2 évre rá meg eladtam töredék áron az alig használt tabot mikor végképp már esélyét se láttam használatát se én se párom.
Ugye ezt nem kell minősítenem... (?)
-
belsodavid
aktív tag
válasz
cezarlacrone #3178 üzenetére
Feltettem pendrivere egy képet, persze hogy megjelenítette. Viszont ha ki akarom vetíteni simán a galériából, akkor a felbontásra hivatkozva nem teszi. Előlapi kamerát meg igen. Ha magát a telefont viszem ki tv-re akkor természetesen mindent megjelenít, olyankor nincs hibaüzenet. Frissített a telefon 9.5.xx-re, utána volt hard reset. előtte sem volt jó. Samsung A5 2017 működik hibátlanul a tv-vel.
-
szasanyi
félisten
Arról nincs még infó, hogy mikor érkezik az Oreo erre a készülékre?
-
KFORboy
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
KFORboy #3230 üzenetére
Ami már szemrevételezés során látható, és nem tartozik a jótállási körbe, ott az ügyfelet értesíteni kell, a szerviz nem lép tovább a tulajdonos értesítése/tájékoztatása/engedélye nélkül, ez minden szerviz esetén így működik.
A fenti esetnél sem tudod pontosan milyen beszélgetés zajlott le a szerviz, és az ügyfél között, és a készüléket sem láttad, ez alapján nem lehet véleményt nyilvánítani, vagy a történet egyik szereplőjének igazat adni. -
KFORboy
senior tag
válasz
kelzsoca #3228 üzenetére
Bevizsgálás nélkül már megállapítják, hogy jótállásom kívül eső a hiba...
Ez okés is volna ha a júzer hülye és benyőgi, hogy Balcsin kacsáztatás után kalapáccsal próbálta javítani.
De fentebb nem ez volt és ezesetben totál nonszensz, elfogadhatattlan.Bőven szembemegy sok fogyasztó érdekvédelmi ponttal...
-
Andras828
tag
válasz
Viktor0610 #3225 üzenetére
Huszonegyedik a hányból? Mert nem jön be nekem amit linkeltél.
-
kelzsoca
félisten
válasz
KFORboy #3221 üzenetére
Fizetős bevizsgálás akkor jöhet szóba, ha a termék a jótállás keretében nem javítható, ez esetben a szerviz értesíti az ügyfelet, elmondja a készülékkel kapcsolatos információkat (beázott, törött, sérült, deformált stb..) majd a vevő terhére megtörténik a bevizsgálás, és ha a vevő kéri árajánlatot kap a javításra.
-
nullpoint
őstag
válasz
#73029888 #3000 üzenetére
Van, csak használhatatlan.
Szeretném azt hogy lezárt képernyőn a nem fogadott hívásról illetve smsről a felső részen legyen csak a kis ikon hogy volt valami.
Azt nem akarom hogy kiírja a képernyőre hogy GipszJakab keresett.
A beállítások melyik kombinációjával lehet ezt elérni ?
-
Golyo69
senior tag
válasz
Viktor0610 #3225 üzenetére
Ezt en ertem, de minden felhasznalas kérdése... Redmi Note 3SE volt nekem ezelott, abbol atlagban 4-5 orat tudtam kihozni... 1-2 szer volt talan 7-8 ora... Ezzel 7-8 ora siman megvan, sztem teljesen vállalható kategória.. Ha nem nyomkodnam egesznap ez is elmenne siman 3 napig
-
-
Golyo69
senior tag
Azert ilyen adatokra en kíváncsi lennék...
Sokszor olvasom az olyan üzemidoket hogy csak nézek3 nap... X ora.. Az maximum nalam ugy lehet ha tényleg csak akkor nyomkodom ha hivnak vagy irok vmit...azert aki használja az 1-2 nap max. Nalam megy minden Mobilnet, BT folyamatosan.. Jah es nem 1% - os fényerővel
.. Sokszor lattam mar tobb Iphone tulajt hogy inkabb sporol a fényerővel es inkabb kiguvad a szeme de nem veszi feljebb.... En szeretem latni a színeket es a gyönyörű kijelzot..... Tehat atlag 6-7-8 ira SOT igy is megvan ami sztem bőven jo
-
topyjo
aktív tag
válasz
gombasm #3216 üzenetére
Lehet, hogy Te nem hiszed, de üzemidőben azért nem akkora ász.
Lehet, hogy házon belül nincs ellenfele, házon kívül is csak egy, de az elporolja rendesen.
Előtte Lenovo P2 volt, ami újonnan 17 óra kijelzőt tudott. 15 hónaposan adtam el, még akkor is megvolt a 3 nap 12 órával.
Ez most új, és jó, ha 7 óra összejön, mi lesz másfél évesen?
Proci, ram ua. csak a kijelző más. Ott 5100mA volt az akku, itt 4000. nem annyival kisebb, hogy a több mint fele kijelző időt magyarázza.
FB nekem sincs, csak könyvet olvasok rajta, meg kicsi böngészés.
Arról nem írok, hogy a kamera mennyivel gyengébb, volt már tárgyalva a fotók minősége.Az sd kártya hiba nekem is játszik, naponta 2-3 alkalommal kiírja.
Van hogy a beállításokban nem jeleníti meg a menüpontokat, csak az üres mezők látszanak.
Csak a gyári programok vannak rajta, 1 lap van megnyitva a böngészőben, 1 könyet olvasok egyszerre, mégis mindíg kidobja a memóriából. Mit csinál akkor a 4 gigával?Összességében ez a telefon számomra hatalmas csalódás.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Black_Raven #3220 üzenetére
Meg úgy eleve a bevizsgálás stb... Ingyenes...
Ezért van a gari -
gombasm
aktív tag
Január közepe óta megvan a 3/32 -es (nem global, nincs B20) Redmi 5 plus telefonom, mióta megnyílt olvasgatom ezt a topicot. Sok dolgot nem igazán értek, amiért itt több száz hozzászólás született és úgy tűnik soha nem is lesz vége ezeknek...
(Elöljáróban: sokadik Xiaomi telefonom, MI3 -mal kezdtem, most is van még egy Redmi Pro ez mellett, a családban lányom a harmadik Xiaomit használja (MI A1 most, előtte Redmi 3 volt két változatban. Szóval: imádom a Xiaomit, ismerem a MIUIt, sok éve van MIUI fiókom, nyitom a BL -t, rootolok, romokat próbálgatok, de a végén mindig visszatérek a MIUI -ra, mert nekem ez nagyon bejön.)
Tehát: Redmi 5 Plus 3/32 gold, kínai változat, BL nyitva, TWRP fenn, MIUI EU rom legfrisebb változata telepítve hetente, rootolva (SU).
1. SD kártya üzenet az értesítési soron: jelentem, hogy az EU romon is megvan, még mindig, de engem speciel egyáltalán nem zavar. Aki ez miatt akarja eladni a telefonját, az inkább rakjon rá másik romot, amivel eltűnik ez az üzenet, bukja viszont a MIUI extrákat
. Én semmi pénzért nem adnám pl. a gesztusvezérlést - imádom!
2. GPS hiba (???): nálam az eredeti kínai és az eu romon is azonnal talál jelet, hibátlan a GPS. A képekhez az információk is megvannak gyári és más kamera appokkal egyaránt.
3. Üzemidő: nem hiszem el, hogy bármilyen más telefon (legyen az akár Note4) ennél kétszer tovább bírja. Valami nagy baj lehet evvel akkor... Munkában használom, egész nap két e-mail fiókot szinkronizál push -ban, wifi állandóan megy, bluetooth a kihangosítók miatt állandóan bekapcsolva, sms -t gyakran küldök/fogadok, ha úgy adódik játszom is rajta - ja még telefonálok is, nem keveset. Még este (általában 10 körül) lehúzom a töltőről 100% -on (éjszaka is be van kapcsolva) és másnap hazaérkezéskor (du 6 körül) a legkisebb akku % sincs 50 alatt, tegnap pl. 58% -nál volt kb 20 óra rendes használattal. Akinek ez nem elég, az festi magát! Ami fontos: FB app nincsen telepítve, Messenger (normál, nem lite) van és megy is.
+1: tokok, fóliák: Ez mindenkinek szíve joga, hogy mit vesz, tesz fel, hogyan védi meg a telefonját. Én egy idő óta úgy gondolom, hogy nem azért veszek egy szép telefont, hogy 1-2 dolláros müagyagokkat tarkarjam el, aztán soha többet nem látom azt, amiért tulajdonképpen megvettem
. Mindig is használtam (mű)bőr tokot, abban tartom, ha használom kiveszem belőle. Vettem rá üveget is, de sajnálom elrondítani vele a kijelzőt, egyelőre nem vitt rá a lélek, hogy rátegyem. Igaz, hogy nekem soha eszembe nem jutott simán zsebretenni a telefont, nemhogy táskába, kulcsok és aprópénz közé bedobni.
(Azért az itaky tok linkjét köszönöm, az tetszik, főleg, hogy van belőle arany színű is. Lehet, hogy rápróbálok...)
Mindenkinek további sok szép napot ezzel a klassz telefonnal!
(A Oneplus 3T -t eladtam, a használt árának a feléből kijött a Redmi 5+. Nyugodtan állíthatom, hogy használat közeben sehol nem érződik az új árában háromszoros különbség a két készülék között.)
-
-
Sungoo
addikt
Egy kis WayteQ szerviz tapasztalat. Garanciális készülék beküldve töltési hibával. Bevizsgálási díj 4K. Amíg nem fizetsz, hozzá sem nyúl.
-
KFORboy
senior tag
válasz
nullpoint #3208 üzenetére
Feszesség dettó megvan, de a nyílás nekem több mint elég nagy, középkategóriás sony fejhallgatóm erősített bumszli L-alakú jackje is kényelmesen elfér, hely is van még bőven.
Studio monitor audioteknika fejhallgató otromba jackje is belefér, pedig az nem csak vastag erősítést de még menetet is kapott a gyári 6.3mm-es nagy jack átalakítójához.Tehát innen tessék rendelni, ez a kópia a tuti
-
nullpoint
őstag
válasz
KFORboy #3204 üzenetére
Nekem is ilyen tok van csak nem zsámó színben
Sima fekete.
Fogása masszív, és jól támaszt, nem érzed azt hogy ki akarna esni a kezedből.
Viszont nem mindegyik füles dugója fér be a tokon át, plusz a kihajtható védőke is feszíti eléggé, ugyanez érvényes az usb csati részhez is. Mondjuk én kicsit meggyengítettem egy sniccerrel hogy jobban akarjon kihajolni.Gomb takarók elég nagyok, viszont a vaskosság miatt néha megnyomódik a mellette lévő gomb is kezelésnél.
-
nullpoint
őstag
Na kipróbáltam én is.
Gyári kamera egyáltalán nem adja hozzá a koordinátákat hiába állítottam be. SnapCamera az igen, de nem mindegyikhez, és annál gyakran villog a gps jel.Nálam is volt gond gps-sel, azt írtam is hogy másik IgO-val meg syígicel ment rendesen a navi. Osmand az erdőben is jól vitt, pár alkalommal volt hogy úgy látta hogy az út mellett gyalogolok, meg néha megszólalt hogy újratervezés, de nem akadt meg a navigálásban és az útvonalat is jól látta.
Ott annak tudtam be hogy az erdő miatt néha nem látja rendesen a műholdakat, bár nem sűrű erdőben túráztunk és most még a koronák sem olyan teltek.Érdekes dolog akkor remélhetőleg a gpsmodul jó, csak a gyári szoftver véletlenszerűen vacakol. Kiváncsi leszek mikor és hogy oldják meg, remélem hogy ráfekszenek, a linkelt fórumban már elég sokan írogattak.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
grafnet #3152 üzenetére
Részlet az "XDA Custom ROMS & Kernels for the Redmi 5 Plus (vince)" oldalról:
XIAOMI.EU
https://xiaomi.eu/MULTIROM
https://multirom.me/ -
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest