- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #796 üzenetére
-
fido1983
csendes tag
Sziasztok!
Akinek már a kezében van a készülék, tapasztalta hogy a kamera feletti/környéki részen ha megkopoktatja a készülékházat, rezgő/zizegő hang hallatszik?
-
-
keszo
őstag
válasz
counterbill #791 üzenetére
Bocsánat, lehet én nem voltam egyértelmű a kérésemmel kapcsolatban.
Nem ezeket akarom változtatni. Hanem amikor egy üres területre nyomsz hosszan a kijelzőn, és bejönnek a widget-tek. Ott a legfelső sor a Gyorsfunkciók, abban vannak 1x1-es kapcsolók amiket kilehet tűzni a képernyőre. De nekem ebből a felsorolásból hiányzik a GPS kapcsoló amit szerettem volna használni.A kérdésem az hogy ezt meglehet-e valahogy oldani, hogy a GPS is egy kapcsolóként kitűzhető legyen a képernyőre,
-
Dan-szan
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ma végre nekem is megérkezett a messzi Kínából a teló így csatlakozom a csapathoz
!
Elejétől kezdve követem a topicot,de már annyi infó és hsz van,hogy szerintem lassan lehetne készíteni egy összefoglalót... -
keszo
őstag
válasz
counterbill #788 üzenetére
Köszönöm, de ez nekem nem oldotta meg a problémámat.
Sőt nem is nagyon tudom, hogy ezek mit is változtatnak. -
keszo
őstag
Sziasztok
A widget-nél a gyors funkciók között nincs a GPS kapcsoló.
Ezt fel lehet valahogy venni, hogy kitehető legyen a fő képernyőre?Segítséget előre is köszönöm
-
kelzsoca
félisten
válasz
Darko_addict #785 üzenetére
Arra a frissítési problémára gondolsz ami a kínai belpiacos készülékek, kínai verziós szoftverét érintette?
Mert azt javították. -
Darko_addict
őstag
Fu, orommel olvastam, hogy hamarosan lesz hivatalos forrasbol is Redmi 5 Plus 4/64 kivitelben! Ketnaponta neztem a weboldalakat, de epp itt lattam, hogy EuStocknal mar van datum is. Rakattantam nagyon, tetszik.
Az Update Error-rol nincs uj hivatalos hir?
-
szasanyi
félisten
Ezek nem kicsi különbségek! Konkrétan a Snapdragon 636 SOC (és GPU) esetében 2:22-től jól átható mennyivel erősebb. Bár itt a MI A1-el van összehasonlítva, de az ugye pontosan megegyezik a Redni 5 Plus 4/64 verzióval.
MOD - szerintem nyilvánvaló, hogy elírtam. Előfordul ilyen ritkán (még nálam is).
-
dlaj
őstag
válasz
andrás47 #771 üzenetére
Én az elmúlt 3 évben a kb 20 okostelefonomat csak fólia nélkül használtam. Soha egyiken sem eset karcolás. Csak arra figyeltem, hogy a zsebemben a telefon mellett ne legyen semmi, és hogy ne essen le. Számomra a fólia csak rosszabb képminőséget és érzékelhetőseget jelent.
-
Golyo69
senior tag
-
andrás47
senior tag
Üdv ! A gyári fólia lecserélése után, a valós kép jobb lesz ugye? Mennyiben változik, addig nem akarom levenni még nincs meg a másik, flip tokot esetleg tudnátok ajánlani, ha lehet linket is kérek. Köszönöm.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Viktor0610 #763 üzenetére
Érdekes, de értem.
Mondjuk akkuban is jobb ill. a kijelzőben legalább részben (minőségben csak nincs különbség, de ha lecseréled te jobban látod). Egyébként csak a MIUI a "gond" esetleg más téren sem pont olyan a MI A1 mint gondoltad? Én már rendelni akartam egyet (7-én ígérték feketében) a 4/64 miatt, de kisebb akku miatt elvetettem. Aztán nem rendeltem 5 Plus-t sem, mert itt az infó 6/64 verzióról megfizethető áron. De a legjobb az új SOC és a kamera miatt a Note 5 Pro 4/64 amiben a kamera is jó, viszont nincs időpont mikor lesz rendelhető. Sose lesz telefonom...
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Viktor0610 #752 üzenetére
Neked nem MI A1-ed van?
-
-
zolya1973
aktív tag
A gyári naptár ikonját be lehet valahogy állítani, hogy a tényleges napot mutassa? Nálam már 3 napja szeptember 15 van.
-
grafnet
veterán
válasz
Viktor0610 #752 üzenetére
Ezen dilemmázok én is!
Vagy 5+ vagy N5 Pro... -
-
dlaj
őstag
válasz
Black_Raven #750 üzenetére
Köszönöm!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #746 üzenetére
Tianma is lehet akár, azt is használ xiaomi...
-
dlaj
őstag
válasz
Black_Raven #740 üzenetére
És mi a különbség a Boe vagy Ebbg között? Melyik miért jobb?
-
Black_Raven
veterán
válasz
counterbill #745 üzenetére
Nem, semmi gond vele.
gycs02: nálam: tapizd a kernel verziót>>device view>lcd
-
counterbill
senior tag
válasz
Black_Raven #735 üzenetére
Nyitott loader itt okozhat gondot a gyári romon? Csak azért kérdem mert a sonykon minden sony okosság megadta magát ha nyitottad.
-
gycs02
tag
Üdv Urak!
A kijelző típusát hogy, hol lehet megnézni?
-
TomPack
őstag
válasz
Black_Raven #740 üzenetére
A "rosszabbik", ebbg!
-
gycs02
tag
válasz
counterbill #729 üzenetére
Így van, leírták, de szerintem ennek semmi köze a reális árhoz. Max abban az esetben, ha oda írta volna, hogy MO-i. De mivel az unio ugye viszonylag nagy, így onnan rendelsz legálisan, ahol olcsóbb. Ha ezt a csájnából sikeresen vám, áfa mentesen bejövő készülékekre mondja, hogy ne hasonlítsuk az itthoni legálisan??? beszerzett készülékek áraihoz, azt aláírom. Szerintem csak simán le akarták húzni a céget. Na de elég az offból.
-
TomPack
őstag
Megrendeltem ma délelőtt az eustock-tól. Elképzelhető, hogy keddre pestre ér?
Kíváncsi vagyok mennyire lesz kékes a kijelző a 4X-hez képest. Kicsit tartok tőle, hogy nem fog tetszeni a képe. -
Black_Raven
veterán
válasz
counterbill #732 üzenetére
Nem az a lényeg hogy felrakja vagy nem. 1 a BL-t ha kinyitottad nem érdemes vissza zárni 2. a Camera2 api-t minden frissités után újra be kell irni a buid.propba, amúgy így kell manuálisan[link]
-
grafnet
veterán
Mobilról nincs kedvem visszakeresni a "reklámos" kollégát.
ALZA-tól vetted? Jól emlékszem?
Nézd meg légyszíves a ROM verziót!
Köszi -
counterbill
senior tag
Ez meg egy youtube video.
De ezt nem értem igazából. A program nyitja a loadert majd zárja is. Ami nekem kicsit fura. De első ilyen telom.
Sonyn ZTE-n totál máshogy kellet csinálni a dolgokat. Egy hozzáértő megnézhetné ,hogy mit is kéne csinálni pontosan. Megérné felrakni. -
Mankó
veterán
válasz
counterbill #654 üzenetére
Erről a camera2 api-ről majd irhatnál, hogy lehet feltenni, merre található, stb.!
-
counterbill
senior tag
Jó azért azt is leirtak ott h miért ennyi az annyi és abbam igazuk van. Itthon más adók jönnek rá stb. Haszon már más kérdés. De nyilván ha van olcsóbban minek megvenni ugyan azt drágábban?
Reklámok nálam sincsenek am a lejátszóban. De én valami reklám beállítást kikapcsoltam valahol. Lehet ennyi a titka?
-
gycs02
tag
Mire rászántam magam, lejárt az idő.
Nem akartam megemlíteni, de így, hogy felhozódtak az árkülönbségek csak bemásolom. Egy másik fórumon levelezgettem erről, s ezt írták:
"ennek a telefonnak nem ez a reális ára amit az eustockon látsz. A redmi 5 plus reális ára 60 ezer forint körül van. "
Szóval megkérnék mindenkit, aki a közeljövőben bármit vásárol, mostantól csak reális áron vásárokjon. -
gycs02
tag
válasz
Black_Raven #702 üzenetére
-
whiskyslány
csendes tag
válasz
szilvaspet #692 üzenetére
Én nyitottam, bár valóban várni kellett 15 napot de nem lett tégla a telefonom.
-
-
krekk
tag
Jó kis telefon ez. 3 napja használom. A 4 ezres akksi egy áldás benne.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Black_Raven #714 üzenetére
Még az újabb Note 5 (Pro) - ami egyértelműen jobb lesz - sem fog annyiba kerülni.
Mármint jobb helyen és nem alza áron.
-
szasanyi
félisten
A kijelző nekem is fontos szempont, de sajnos videókról nem lehet megállapítani a különbséget. Nem tudom a Note 5-ben jobb lesz-e (vagy egyáltalán más és nem uo.) erről sehol nem láttam infót.
A kamera valszeg jobb lesz, a SOC egyértelműen jobb illetve kérdés uo. Androiddal érkezik-e. Akku valszeg ua. míg az ár nyilván magasabb.
Szerintem egyébként a Redmi 5 Plus 4/64 jó alternatíva lesz az 54.900 Ft-os áron, még lehet én is benevezek egyre ha addig nem lesz pontosabb megjelenési dátum a Note 5-höz. -
D@niel
addikt
válasz
szasanyi #710 üzenetére
gondolkozok, hogy érdemes-e várni a pro verzióra, oké ott az új proci, ami engem nagyon érdekel, de a videókon valahogy nem annyira jön ki a különbség (ezen persze nem lepődök meg), csak játékban ami nálam 2 hétig fog menni
meg ugye fogyasztás szempontjából is jobb, de csak ha komolyabb programok futtatása alatt mérjük a SOT-ot, akkor látni a differenciát a pro javárakamera miatt lehet még érdekes, remélem ha megvárom a pro-t, nem szívom meg, hogy nem lesz 720p@60fps (4K nekem 8)
kissé fura, hogy ezeket update-el kell megoldaniukmiui10?
talán mintha a kijelző jobban lenne kalibrálva a pro verzióban, rémlik valamelyik videóból, de hogy lássam a különbséget, keresni kell majd egy sima plust, hogy össze tudjam mérni, mert önmagában mindkettő rendben vanmég egy dolog, pro-ban új fajta memória lapka van, ami már volt/van felső kategóriás modellekben, és érdekes módon amikor össze mérték egy mate 10 lite-al, nem töltötte vissza hamarabb a memóriából a programokat, sőt, egyébként sebesség teszten a két telefon (pro vs. mate 10 lite) szinte ugyanaz
-
szasanyi
félisten
válasz
#61392896 #709 üzenetére
Már mondtam, de úgy tűnik még mindig kevered az egyházi kedves atyát és a fegyházi nedves gatyát.
Ez két különböző telefon: Redmi 5 Plus vs Redmi Note 5 Pro (elvileg, de nálunk valszeg Pro jelölés nélkül kerülhet forgalomba). -
-
D@niel
addikt
ha nincs bekapcsolva a kijelző, az ujjlenyomat olvasó akkor is feloldja a zárat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest