- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolya1973
aktív tag
Hordozható tárhelyként raktam bele a telóba az sd kártyát. Leformáztam és működik is rendesen viszont két óránként kiírja az értesítési sávba, hogy tárhely ellenőrzést. Már kicsit kezd idegesíteni. Mit kell még beállítani??
-
dlaj
őstag
válasz
Black_Raven #596 üzenetére
Itt a battery teszt! Ez elég sokat mond!
-
counterbill
senior tag
válasz
Holnap jön az enyém. Majd írok h meddig bírja
-
Golyo69
senior tag
válasz
Én is teljesen megvagyok elégedve vele! 7-8 órát simán hoz!
Eddig Redmi Note 3 SE volt nekem 4000-es akksvial de az újkorában sem hozta ezt az időt!
Mondjuk nem volt rosszjátszani nem játszok, viszont youtube és böngészés az sok megy!
Részemről teljesen ajánlott kategória!
-
Black_Raven
veterán
válasz
counterbill #595 üzenetére
Az valóban szuper, jó lenne ha Note 4 időket majdnem tudja. Köszi neked.
A többiektől is várok infót ha van olyan aki megosztaná tapasztalatait. -
counterbill
senior tag
válasz
Black_Raven #594 üzenetére
Sok videót néztem neten róla. Tele van a YouTube ilyen tesztekkel. Kb. 7 órát bírt de nyilván játékok benchmarkok stb. Normál használat mellett ezt simán meglehet duplázni. 40percel bírt kevesebbet a Note 4nèl. Picit kisseb aksi nagyobb kijelző. Szerintem hibátlan.
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Üzemidőről tud valaki mondani valamit? Hogy bírja "átlagos"használat mellett a 6"-os kijelzővel? (Tudom most még mindenki többet használja) Csak kb milyen, mint a Note 4 vagy A1?
a válaszokat. Jó használatot nektek!
-
D@niel
addikt
valaki készítene nekem egy screenshotot messenger beszélgetésből, swiftkey 'high contrast' témával?
mivel ezt látom leggyakrabban, szeretném tudni, hogy hogyan is fog kinézni (pl. menü sor átvált-e feketére)
vissza gomb egyszeri lenyomásra elrejti a bill-t, vagy egyből vissza is lép?erre gondoltam, ez meizun készült, nincs virtuális menüsor:
-
soko70
aktív tag
válasz
Donki Hóte #590 üzenetére
Köszi, mikor kapod meg? Vagy már megvan? Megnéztem, én is rendelek egy párat.
-
keszo
őstag
válasz
Donki Hóte #588 üzenetére
Szia
Ez ilyen típus?
Mennyire 3D-sek ezek? -
Üvegnek néz ki, de lehet valami nagyon kemény műanyag is. Itt vettem, a leírása szerint TG...
-
soko70
aktív tag
válasz
Donki Hóte #588 üzenetére
Köszi, kicserélik. Tudsz adni elérhetőséget, hogy honnan szerezted? Műanyag vagy üveg?
-
-
-
soko70
aktív tag
Olyan lehet, hogy 30 percet megy a youtube és 4% fogy csak az aksiból? Több dolgot nem értek, a csúcs Samsung mellett, hogy a fenébe van ennek ilyen jó térereje, annak még alig. Miért ilyen jó a beszéd hangminősége, mint annak? Komolyan mondom kiábrándultam az összes csúcs mobilból. Egy hete használom, de nagyon frankó. Remélem így is marad.
-
soko70
aktív tag
Holnap lesz 4/64-es fekete színben alza-nál. Cserélem feketére. Ez a kék nem igazán tetszik.
-
keszo
őstag
nagyon szépen köszönöm neked is a fáradozásodat
ugyan ez van az enyémen is, és innentől vagyok tanácstalan hogy mit lehetne ezzel kezdeni
android 7.1.2 N2G47H
MIUI Global 9.2 | Stabil
9.2.6.0 (NEGMIEK)
még a témát se változtattamletöröltem
telefon kipacs-bekapcs
újra telepít és ugyanazmaga az alkalmazás használható .....csak nem az igazi
-
törölt tag
Értem. Viszont a bt-füles és a bt-kihangosítás között van egy nagy különbség. Kihangosítva mikrofonnal persze, felveszi, de bt-kapcsolattal, amikor mikrofonnal már csak a te hangodat hallja, akkor a partnernek a felvételen már lehet nem lesz hangja. Néma marad a felvételen a partner. Tehát bt-füles próba kellene mindenképp.
-
Zotyafpv
csendes tag
válasz
Viktor0610 #569 üzenetére
mivel jövő héten haver átveszi 30k ért az mi3at így beadtam a derekam és megrendeltem.
remélem pénteken megjön eustock tól. -
-
Zotyafpv
csendes tag
válasz
Viktor0610 #567 üzenetére
de vajon 2 év mulva is akadás mentesen viszi az appokat majd?
-
-
Zotyafpv
csendes tag
-
korsp
csendes tag
válasz
Donki Hóte #495 üzenetére
Hasonló a helyzet nálam is.Ha lemondom a rendelést ennyi idő után /február 6./ akkor mi a további opció?
Visszafizetik a vételárat??? -
Gusztáv
addikt
válasz
Ez a DPD szállítás néha elég érdekes tud lenni. Amikor először rendeltem EU expressel, a rendelés után 2 nappal jött sms a DPD-től, hogy pár napon belül csomagot szállítanak ki. Majd kb 1 hónap múlva megjött a csomag. Kiderült, hogy már akkor küldik az sms-t, amikor a Gearbest megrendeli a szállítást
.
-
-
keszo
őstag
(#559) americanidiot
(#560) csongiköszönöm szépen mindkettőtöknek
átnézek egy másik xiaomi topikba ott is megkérem a fórumozókat hogy próbálják ki
megpróbálom kideríteni, hogy az os hibája vagy az alkalmazásé -
keszo
őstag
lehetne egy olyan kérésem, hogy feltelepítenétek a telekom alaklmazást[link]
és megnéznétek hogy mi lesz az ikon -
mrx1212
tag
Én szerintem megvárom : Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 okostelefon (EU)
Március közepére ígéri kb az EU Stock is most kérdeztem!
Szerintem megéri azt a kb 7-8 ezres különbséget! -
törölt tag
Sziasztok!
Az érdekelne nagyon, hogy bt-fülessel telefonálva, egy CallRecorder program képes-e mindkét fél hangját rögzíteni. Akinek van, please egy próbát!
-
keszo
őstag
válasz
whiskyslány #542 üzenetére
igen s-ről m-re állítottam és nem volt látható változás
-
counterbill
senior tag
válasz
fido1983 #547 üzenetére
Szia,
weblap alapján ez nem global sajnos. 4/64gb
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
Vagy csak hiányos /rossz a weblapon az infó de a teló tudja a B20at?
Szerintem sokan megköszönik ha felrakod ezt és megnézed
Network Cell Info Lite -
fido1983
csendes tag
válasz
counterbill #501 üzenetére
Sziasztok!
Én itt rendeltem egy Redmi 5-ös 2/16-os és egy 5 Plus 4/64 modellt.Mindkettő Global Verzió és a megbeszéltek szerint érkezett 2 nap múlva.Az árak szerintem korrektek : http://mxstore.hu/12/xiaomi-82/mobiltelefon -
-
t1
veterán
Sziasztok.
Redmi 5 3/32GB ha lesz vajon milyen àron fogja itthon kínàlni az eustock. -
zolya1973
aktív tag
válasz
whiskyslány #542 üzenetére
Próbálkozok sokfélével.Talán egy-két témánál vannak nagyobb ikonok.A betűméret nagyítása az nem sok jóra vezet mert mire az ikon megnő tényleg tök gagyi lesz az egész.De pl a facebookon olyan pici betűk vannak,hogy majdnem olvashatatlan.
-
-
darkmann
őstag
válasz
fripi9608 #539 üzenetére
Valsz holnap után.
"Rendelés leadása esetén mikor kapom kézhez a terméket?Hétköznap (H-Cs) déli 12:00-ig leadott rendeléseket még aznap feldolgozzuk, és átadjuk logisztikai partnerünknek, ami általában másnapi kézbesítést jelent.
Péntek délelőtt leadott rendelés esetén hétfői nappal, péntek délután leadott rendelés esetén keddi nappal lehet számítani a csomag kiszállítására.
Bizonyos esetekben (feltorlódott rendelés, hosszú hétvége, ünnepnap(ok) után stb.) a kiszállítási idő akár több napot is igénybe vehet, ezt minden esetben a webáruház kapcsolat résznél jelezzük!" -
fripi9608
csendes tag
Hali!
Ha ma megrendelem EU stock weboldalról akkor Mikorra kapom meg a telót? -
MineFox54
őstag
válasz
Amúgy ha megérkezik hozzád, és visszakaptad a pénzt, nem kell visszaküldened... Főleg, hogy rohadt drága lenne.
-
szasanyi
félisten
válasz
zolya1973 #529 üzenetére
Érthető, ezért fogalmaztam úgy, hogy első benyomások. És a J5-öt ismerem, így elsőre:
- mennyivel gyengébb a kijelző a Redmi 5+ esetében?
- sebességre mit tapasztalsz?americanidiot: köszi, de a Mate 8 eléggé ismeretlen számomra bár ha jól csalódom közel sem azonos árkategóriába esnek.
-
Ispy
veterán
válasz
counterbill #524 üzenetére
Ja, most már mindent értek.
Egyébként nagyon nem áll rá a szemem erre a kijelzőre, vagy csak az az alsó káva okoz bennem feszültséget, nem tudom, most akkor vagy lerakták volna a navigációs gombokat alulra, vagy lett volna keskenyebb az az alsó rész.
-
South Velen
addikt
válasz
szasanyi #526 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de én egy Huawei Mate 8 mellé vettem azzal a céllal, hogy amelyik jobban hozzám nő, azt tartom meg.
Értelemszerűen a Huawei mindenben jobb az akksit leszámítva, szebb kijelző, gyorsabb működés, jobb hangképességek, kidolgozás minősége, de úgy látom az R5P is nagyon szerethető lesz, ő is megfelelően gyors és elég szép a kijelző is (Tianma panel, itt nem tudom van -e több beszállító). Eddig az Redmi 4 Prime volt a kedvenc Xiaomim, most ez lett.
Szoftveresen nem vettem észre komolyabb hibát eddig (Eustock-tól van).
Egyet viszont igen: néha, óránként megfagy 2-3 másodpercre, amit nem tudok mire vélni, mert amúgy mikrolagokkal se nagyon találkoztam. Jelez minden app rendesen eddig, persze az akkunál beállítottam a megfelelő appokat, a MIUI optimalizációt pedig kilőttem a fejlesztőiben.Kamerát nem néztem, nem izgat.
Még nem tudom melyik tartsam meg, félek a 1,5 éves Huawei akksija már erősen degradálódni fog, szóval valszeg a Xiaomi marad.
-
zolya1973
aktív tag
Szóval akkor már én is beléptem a táborba. Nemrég hozta a futár az eustoctól. Próbálom belakni és mindjárt egy kérdésem volna: a kezdőképernyő ikonokat nem lehet valahogy nagyobbra állítani??
-
South Velen
addikt
válasz
counterbill #519 üzenetére
+1
6,4 lenne az ideális kicsi kávákkal.
Ha a Mi Max 3 tényleg 6,99 lesz, az már sok lesz minimál kávákkal is sajnos....
-
-
Fontos kérdés merült fel bennem.
Valaki be tudná jelölni egy, a készülékről szemből készült fotón a közelségérzékelő helyét?
counterbill és vond:
Igen, ez eszembe sem jutott. -
Ispy
veterán
válasz
counterbill #519 üzenetére
Tudod van ez a testképzavar a gyúrósoknál, hogy sohasem elég nagy, szóval nálad is valami ilyesmi van kialakulóban, csak telefonos változatban.
-
counterbill
senior tag
válasz
Viktor0610 #513 üzenetére
Félve merem beirni h kicsi
-
szasanyi
félisten
válasz
Nem értünk mi ehhez Amálka...
-
Zotyafpv
csendes tag
Akkor várjunk a note 5 pro ra?
[link] -
törölt tag
válasz
Donki Hóte #476 üzenetére
Atvennem őket. Légyszíves írj privátban elerhetoseget.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Túl kicsi.
Miattam lehetett volna a Redmi 5 Plus is 6 inch feletti.
Majd egyszer a Mi Max 3, ha megfizethető áron hozzá lehet jutni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Csak mert.
-
válasz
counterbill #512 üzenetére
Nem egészen értem, ha az A1 kiesik a méret miatt, akkor ez miért nem?
Ez kb. ugyanolyan széles, de magasabb. -
szasanyi
félisten
válasz
counterbill #505 üzenetére
Ezt szeretik a gyártók és a forgalmazók, ha saját magát sarkallja a vásárló.
EUStock hazai garancia jeggyel árul minden Xiaomi telót, és ha már drága kell akkor ott a MI A1 4/64 ami egyértelműen jobb alternatíva 60k-ért mint az Redmi 5+ 4/64 72k-ért. De hát mindenki azt csinál amit akar (meg amire telik neki).
-
válasz
counterbill #509 üzenetére
Először a hazai piacokat szolgálják ki, és a nagyobb shopokat.
-
grafnet
veterán
Lehet egyszerűbb lenne megkérdezni...
Legutóbbi "hivatalos" információ.
-
válasz
Viktor0610 #503 üzenetére
Mivel a 3/32-es ugyanannyiba kerül, mint a Note 4 3/32, ezért szerintem a 4/64-es EUstock-on is 55k HUF körül lesz. Azt még megvárom... csak jönne már.
-
-
válasz
Viktor0610 #503 üzenetére
Reálisan igen.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Viktor0610 #497 üzenetére
Ja, ~72k az alza-nál a 4/64 verzió, míg az EUStock ~48k-ért adja 3/32 verziót. Kinek ér meg ekkora felárat?
-
counterbill
senior tag
válasz
Viktor0610 #497 üzenetére
Tudom én írtam h az b20as csak nincs feketében
eustock jó lenne. Tuti olcsóbban lesz. Bár mostmar erősen gondolgozom a note 5 pron. Ha jót írtam. Már osszezavarnak a szamozasokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest