- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vegyszer
addikt
válasz
FoLey-v #5431 üzenetére
Csak egy tipp. Nekem 3 utas go,comma töltőm van. Ha kell a gyors töltés, ott az egyetlen erre dedikált aljzat. Ha nemkell, ott a másik kettő. És még tudunk küzdeni érte a Zasszonnyal, hogy ki mit szeretne épp.
Gocomma 3 USB Ports QC 3.0 Power EU Plug Quick Adapter Charge -
válasz
FoLey-v #5435 üzenetére
Javítani biztosan nem javítja az akku állapotát a gyorstöltés, mert eléggé melegszik a telefon és az akku gyorstöltés közben, az erős melegedés pedig nem használ az akkunak.
Úgy oldom meg a problémát, hogy van egy sima töltőm fekete töltőkábellel, meg egy QC2.0 szabványt ismerő töltőm piros kábellel. Ha a fekete kábelt dugom bele, akkor a normál töltéssel töltődik, ha nagyon fontos a gyors feltöltés, akkor meg a piros kábelt dugom be
-
-
válasz
FoLey-v #2616 üzenetére
Külön Kérdés:
Aliexpressen melyik üvegvédő fóliát ajánlotok?
Ezt ajánlom, ez nemcsak védi az üveget a betöréstől, hanem hővédő is.
-
-
-
-
vendingo
veterán
válasz
FoLey-v #2059 üzenetére
Eustock-ról rendelted?
Én nem mertem berendelni, mert olvastam, hogy a délig leadott rendeléseket küldik ki másnapra, futároknál meg nem szeretem tartani a cuccokat hétvégére, mert volt már belőle bonyodalom.
Legalább van időm alaposabban átgondolni a dolgot, hogy kell-e nekem ilyen teló.
-
Darko_addict
őstag
válasz
FoLey-v #1657 üzenetére
Ha tudod, majd megírnád kérlek, hogy milyen határidőn belül ígérték meg, hogy megkapod? Gondolom lesz visszaigazolás. Megmondom őszintén, én azért nem rendeltem tőlük, mert mindig vártam, hogy a Várható beérkezésnél írt 3 napból majd lesz 2, majd 1, majd "raktáron". S mivel sokan panaszkodtak, hogy ők egy "ígérgetős" cég, nem foglalkoztam vele, de közben itt olvastam, hogy a srác megkapta 3 napon belül.
Egyébként az ár ugrálós, már volt ez az 56e, az alap az 54.900, de volt 58 és 59 is, de időn-órán belül mindig visszaállt 54.900-ra.
Köszi!
U.i.: Note 4-emet tőlük rendeltem, mármint a Smartshopból. Második munkanapra itt volt, minden kereken ment.
-
South Velen
addikt
válasz
FoLey-v #1653 üzenetére
Fogalmuk sincs ezeknek mit árulnak.....
Note4 megjelenésekor a helios változatnál írtak B20at, a 4X nekik tízmagos volt... okádék igénytelen cég.
Én tuti semmit nem vennék tőlük.
Mindazonáltal úgy tűnik, hogy ez a B20 Global verzio, szóval ha nem tudsz várni eustockra akkor hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest