- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
Donki Hóte #899 üzenetére
Megnyitod a "kapcsolatokat", nyomj hosszan a 3 csíkra, és ott lesz egy olyan opció, hogy "megjelenítési beállítások". Amúgy nekem is ma jött meg a teló, Le Max 2 mellé vettem. Eddig nagyon tetszik, mondjuk az kicsit zavar, hogy nem lehet egyelőre BL-t nyitni, csak a test point method-dal. Vagy létezik már esetleg más opció is?
-
Megkaptam a telefont, kezdem belakni, de rögtön abba a problémába ütköztem, hogy a Névjegyeken belül nem tudom megváltoztatni a sorrendet.
Ez alapból a keresztnevek szerint rakja sorba, de sehol se találom azt, hogy vezetéknév szerint legyen névsorba rendezve.
Hol találom ezt a beállítást?
-
asanotadanob
tag
Értem, köszi!
Csak megjelent pár cikk, ami ezt hypolta az RN5 Pronál, azt hittem, valami új fejlesztés. PL. -
counterbill
senior tag
Nekem nem zörög. Most néztem meg. Stabilan bent van a helyén.
@asanotadanob: elv benne van. De ne iphone szintű dologra gondolj. Egy ezer éves egy magos ZTE keszulekemben is benne volt. Működött rendesen de sötétben nem(bár most van elől vaku). De kb. poénnak jó mert egy fényképpel simán oldod a telefont.
-
szilvaspet
tag
válasz
asanotadanob #892 üzenetére
A Note 4 - nél benne van a Google Face Unlock funkció az EU dev-ben és teljesen jól működik..
Ebből gondolom hogy ez is tudja majd... -
válasz
asanotadanob #892 üzenetére
Nincs semmilyen tapasztalatom a készülékkel, ROM-okkal, csak követem a topikot, mert érdekel a teló.
Bár túl sok reményt nem fűznék hozzá a gyenge szelfi-kamera miatt. -
-
asanotadanob
tag
válasz
Viktor0610 #885 üzenetére
...és az EU devben tényleg van arcfelismerő?
-
Moonpie
csendes újonc
Hali,
Valaki megtudná nekem nézni a saját készülékén, hogy "csörög" e a sim tálca? Elkezdetem most a telefonom tok nélkül használni és azt vettem észre hogy, amikor kézbe veszem a hüvelykujjam pont oda esik ahol be kell helyezni a sim-tálcát. És amikor hozzáérek ott ilyen csörgős zajt ad ki, nem csak néha hanem mindig, elkezdtem aztán birizgálni az ujjammal, egy kicsit mintha mozogna a sim tálca nem lenne rendesen rögzülve.
Ha a telefont a fülemhez emelem és megrázom akkor is hallani hogy csorog zörög a sim-tálca. De ki nem nyílik magától, de inkább vissza tettem a tokjába nehogy egyszer csak megadja magát és elhagyjam belőle a dolgokat. Nektek nem jött elő ez a "hiba"? Kíváncsi vagyok, hogy egyéni eset-e vagy típusiba, mindenesetre zavaró, hogy nem tudom tok nélkül használni, mert ahogy kézre esik pont a simtálcához nyúlok és zörög/csörög tőle, na meg elhagyni se akarok semmit, kitudja mikor adja meg magát. -
TomPack
őstag
válasz
Black_Raven #884 üzenetére
Mert Waze-t, vagy Maps-t akarok futtatni, plusz a cégem androidos alkalmazását ezek mellett.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Black_Raven #879 üzenetére
Mikor a sim benne volt sem engedte,a rossz jelszó miatt. Hiába kértem új jelszót-beállítottam nem fogadta el.
És hogy fokozzam azóta sim is lett cserélve,miután ugye az 5 Plusba nano kell,azt nem tudom visszatenni a régibe.
Valami teljes factory reset vagy valami hasonló segíthet esetleg? -
válasz
counterbill #882 üzenetére
De finnyások vagytok.
Nem is akartok igazán BL-t nyitni.Engem sokkal inkább az érdekelne, van-e már TWRP és Xiaomi EU dev. ROM rá?
TWRP van már és EU dev./stabil is.
-
TomPack
őstag
Megjött ma az eustock-tól az 5+! Valóban kicsit kékesebb mint a 4X, de olvasómódba kapcsolva, pici kékfényszűrővel meg tudtam vele barátkozni. A színei mintha élénkebbek lennének, mint a 4X-nek, és a Note4-nek. A feketéi sötétebbek. Másodtelefon egy super amoled telefon mellett használom, lehet ezért vagyok kényesebb a kijelzőre (navira vettem, egész nap műszerfalon lesz a 4X helyett) de jólesik ránézni. Szép a kijelző, kár volt tartanom tőle! Ajánlott kategória!
-
counterbill
senior tag
válasz
Azt tudom h még nem fog menni csak furcsaltam h gyors volt.
@Viktor0610: Jól látod de az kinai. Nekünk global kéne. -
válasz
-
neoforce
aktív tag
válasz
counterbill #877 üzenetére
Létezik! Délután 16:00 orakor küldtem a el a kérelmem hajnali 1kor jött az sms hogy engedélyezve!(persze utána 57 orát kellet várnom!
-
Black_Raven
veterán
válasz
Dan-szan #876 üzenetére
Gondolkozz picit ha megadtad a telefonszámod a fiókban az Eszközkeresés miatt. Miért engedné hogy kilépj sim nélkül a fiókból?
counterbill: persze hogy lehet hogy megkapd az engedélyt, úgysem engedi a nyitást
vagy már letelt 3-15nap várakozási idő? arról nem is beszélve, hogy páran leirták hogy Stabilról valószinű nem fog menni az unlock.
-
-
counterbill
senior tag
Létezik h kevesebb mint egy nap alatt megkaptam az engedélyt a bootloader nyitasra? Ha felmegyek a weblapra akkor már letolti a miflasht.
-
Dan-szan
senior tag
Bocs srácok de belinkelném ide a gondom hátha tud segíteni valaki.
Szóval ez lenne a problémámA lényeg hogyan tudnám az egészet megszüntetni?
-
válasz
grafikus17 #873 üzenetére
Én próbáltam ,de lehet régebbi telefon és újabb között macerásabb a dolog.
Képeket, és videókat pl simán át tudsz tolni rajta így. Appok megérnek egy próbát.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok! Ma veszem át az új 5 plus telefonomat. Azt szeretném megkérdezni, hogy az átköltözés menüt használta már valaki, mert én még soha. Nem baj ha különböző rendszer van a telefonokon? Redmi Note 2-ről költöznék át. Vagy inkább csináljak egy teljesen új belakást?
-
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
counterbill #863 üzenetére
Ahogyan írta, már nyitott más készüléket, ergo a fiókjának van engedélye.
-
Zotyafpv
csendes tag
válasz
counterbill #863 üzenetére
Counterbill a képstabilizációra tudsz infókat adni hogyan kell?
-
counterbill
senior tag
válasz
janakbacsi #845 üzenetére
Ezt ha gépen vagy böngészőben csinálod menni fog. Nyitni még nem de a teló nekem már hozzá van adva a mi fiókhoz. Megkértem a jogot a nyitásra a kínaiaktól.
@Jano_023: Lesz náluk 1-2 héten belül. Ide is leírták többször.
-
válasz
TheCloWn25 #833 üzenetére
Ha itthon lettem volna, akkor én is átvehettem volna ma. Semmi értesítés se jött, csak 10 óra körül hívott a futár, hogy itt csenget az ajtóban és miért nem vagyok otthon
Holnap reggel hozza újra
Remélhetőleg ezzel pont kerül a hosszúra nyúlt beszerzés végére
-
Jano_023
őstag
Hali, gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán mit tudtok ajánlani honnan érdemes megrendelni ? Külföldi és belföldi címek is jöhetnek. köszi
-
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #855 üzenetére
Nemsokára lesz global developer verzió, már toborozzák a béta tesztereket, azzal majd lehet nyitni. Ezt is írtam már korábban. Azonos ágon stable-developer váltás megy a beépített updater alkalmazással.
Hogy miért bonyolították meg, passz.
Régebben xiaomikat csak kínai dev-vel lehetett nyitni, majd későbbiekben már global stable verziókkal is. -
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #853 üzenetére
Tényleg megkérdezed?
Az előbb írtam le... -
janakbacsi
őstag
válasz
TheCloWn25 #852 üzenetére
az van rajta. china developer romot hogyan kell felrakni?
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
janakbacsi #834 üzenetére
Ha MEG7 felirat van rajta az a global és tudja.
-
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #848 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #845 üzenetére
Nem, csak nyitottal lehet fastboot módban. EDL módban lehet zárttal is, de az meg csak tesztponttal megy talán.
[link] -
neoforce
aktív tag
válasz
Viktor0610 #843 üzenetére
Nekem most Redmi 3 prom van lassan 2éves lesz fejujitottam vele a hàzam ( tok) nélkül szoval kapott rendesen (megérett a cserére)! Most vacilàlok ezen meg a Note 5 pron! Baromi jó àron van ez..( olyan érzésem van hogy lemaradok egy best buyrol ha vàrok még a prora😁Viszont a pronàl csàbit a 636- os proci meg a jobb kamera..
-
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #842 üzenetére
Gondolom zárt a bootloader.
-
-
t1
veterán
Gearbest.com garancia mennyire vállalható?
-
szasanyi
félisten
válasz
Viktor0610 #828 üzenetére
Értem. Mondjuk még mindig nem értem, hogy az MI A1-ről miért váltasz, ill. ha igen akkor miért nem a Note 5-öt célzod meg? És igen, a global verziójú Note 5 (Pro nélkül ha minden igaz) tartalmazni fogja a B20-at ahogyan a többi, global típus.
Duliee: személyes tapasztaslat érekelt, mert a tesztekben olyan adatok vannak amit egyszerűen nem lehet összehasonlítani. Mondjuk a Samung FullHD Super AMOLED kijelzője ugyanúgy 8 pontosra lett értékelve mint pölö ezé, ami azért látatlanban is vicces. A kontrasztaránynál szereplő számokat nem is említem, mert ott is láttam érdekes értékeket szóval vannak fenntartásaim.
counterbill: köszi! Asszem ez alapján az MI A1 felé hajlok, de hátha lesz pontosabb infó a Note 5-ról amíg a Redmi 5 Plus 4/64 verzió rendelhető lesz az EUStock-ról. Mert leginkább az érdekelne, remélem nem szállnak el az árával.
-
neoforce
aktív tag
Mostmàr van egy kis tapasztalat ,milyen a vas gyerekek?
-
D@niel
addikt
válasz
Darko_addict #836 üzenetére
ez egy tök jó komment lett, +2
-
Darko_addict
őstag
Random -
Szó volt moduláris telefonokról, de ha kézbe venné a Google, vagy Samsung 250e-es cédula tuti mehetne rá. Viszont Xiaomi szinten nagyon tetszene. Nekem nem kell csúcsprocesszor, QHD kijelző, se arcfelismerés, de még NFC se. Ha lehetne, az alap Redmi 5 Plus 4/64 hardvere mellé raknék egy (minőségi) dupla hátsó kamerát, egy jó DAC-ot a zenei élményért és IP68 védelmet.Egyszerűen annyi mindent belezsúfolnak az új flagshipekbe - vagy, hogy felzárkózzanak, vagy, hogy piacelsők legyenek -, hogy míg régebben 180e volt a Samsungok teteje, most 300e felett van. Szörnyű, mert évente dobják ki az újakat. Samsungnak tetszett az a közleménye, hogy S9 után már "nem akarnak világelsők" lenni, inkább arra koncentrálnak, hogy a userek számára is hasznosnak és szükségesnek ítélt feature-öket tökéletesítsék.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Xiaomira (Note 4 jelenleg)! Ezelőtt nem gondolkodtam, hogy tudok (kis kompromisszummal) nekem tetsző telefont venni 130e alatt.
U.i.: Ilyen nagy akksi nélkül már nem is lehet élni! Gyorsan hozzászoktam. -
counterbill
senior tag
válasz
janakbacsi #834 üzenetére
Dobozban van pl leírás amiben benne van.
-
janakbacsi
őstag
Honnan tudom meg hogy a telefonom tudja e a b20 as frekvenciát?
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Donki Hóte #610 üzenetére
Én ma vettem át.
-
counterbill
senior tag
válasz
szasanyi #825 üzenetére
Amikor vettem a telot kivolt rakva egy A1. Nyomkodtam amíg vártam. Igazából én nem tudnék különbséget mondani. Felbontasban hiába jobb az 5 plus de az el is megy hosszra. Ppira ugyan az a kettő. Nekem tetszik a képe. Párom mikor megnezte a telot azt mondta h nagyon szép a képe. (Kollegam meg h milyen melegek a színei de véletlenül bekapcsolva maradt az olvasó mód
) Amoledrol váltottam. Nyilván arról leugranak a színek. Talán lehetne kevésbé kékes a kalibrálás.
-
válasz
tibcsi0407 #827 üzenetére
Ez volt a cél .. hátha kevesebb troll fut neki az oltásoknak.
Egy MI logo , jó lenne
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Viktor0610 #828 üzenetére
Ott nem is fogod, hiszen abban sosincs B20. Indiában az nem járatos LTE sáv.
A global verziók azok valóban globális piacra szántak, nem Indiába. -
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Viktor0610 #824 üzenetére
Volt nálad Redmi 5 Plus? A kijelzőkre, esetleges minőségi különbségre lennék kíváncsi. A videók és képek nem alkalmasak a megfelelő összehasonlításra, ami számomra fontos lenne. Ti. az MI A1 és a Redmi 5 Plus 4/64 ára között jelentéktelen az árkülönbség és a kettő között a kijelző minősége döntene részemről. Sajnos nincs mód rá, hogy bármelyiket sk. szemrevételezzem, nemhogy mind2t.
Vagy marad a várakozás a Redmi Note 5 (Pro) telóra mert az valszeg mind2nél jobb lesz, csak sajna nem tudni mikor és azt azt milyen áron lehet majd megvenni. -
-
Zotyafpv
csendes tag
válasz
Viktor0610 #822 üzenetére
akkor azt kell megvenni. nekem bőven jó, már a mi3 képei is jók voltak. nem pixeles szépek a képek mi kelll még? minden felhasználó függő. apám a 3210el is elvan. valaki meg csak iphonenal tud élni. best buy nekem.
-
-
Zotyafpv
csendes tag
4 nap nyomkodás után (mi3 helyett) ugy vélem nem nyúltam mellé. király telo. nkncs döcögés semmi megtorpanás 3gb ram elég még most.(remélem 2 évig az lesz) egyetlen hátránya sztem az előlapi kamera gyengesége. 6col tól féltem de egyáltalán nem zavaró.
aki mélyebben a miui ban van mondja meg nekünk h a memória es miui optimalizacio off v on.? vagy alacsony.?
-
asanotadanob
tag
válasz
counterbill #807 üzenetére
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa?
Köszi! -
aprokaroka87
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #816 üzenetére
-
-
csongi
veterán
Nincs neki widgete, de sok értelmét én nem is látom neki, ram zabáláson kívül nem sok értelme van.
fido1983:
Az a kamera, és teljesen normális a dolog.Nem lesznek egy agy egyben jók rá. erre is portolni kell, leginkább a képernyő arány, és a kamera miatt.
Idővel valószínűleg lesznek. -
aRm1n
aktív tag
Arra lennék kíváncsi, hogy -lévén a hardver jórészt azonos- ezzel a készülékkel kompatibilisek-e a Note 4-re írt romok? Ha igen, akár még le is cserélném a Note 4-et, ha nem, nem. Próbálta esetleg valaki? Nagyon köszönöm a segítséget! (Láttam, hogy van már rá néhány XDA-n, de még nem az igaziak...)
-
törölt tag
Vásárolt már valaki innen? Mennyire megbízható bolt?
-
Black_Raven
veterán
válasz
counterbill #800 üzenetére
Már egyszer írtad neki. Miért nem elég ha az értesitési függönyön tudja kapcsolgatni?
[kép]
-
-
keszo
őstag
Sziasztok
Jelez a telefon, hogy jött egy rendszer alkalmazás.
V7.11.27.311-ről V8.2.6.320-ra
1.3 MBezeket érdemes frissíteni?
vagy inkább várjak vele?köszönöm
(#809) aprokaroka87
igen telepítettem az alkalmazást, de csak annyit csinál hogy amikor lehúzom az értesítési sávot akkor ott vannak a gyors gombok, de azok egyébként is ott vannak widgetként nem lehetett kirakni
-
válasz
asanotadanob #804 üzenetére
Szerintem a Note 3 Proban jobb a kamera.
Eleve az f-értéke alacsonyabb, szóval kamerában ahhoz képest ez nem előrelépés. -
counterbill
senior tag
válasz
asanotadanob #804 üzenetére
4:3 ra kell állítani a képaranyt és máris kihasználsz minden megapixelt
-
fripi9608
csendes tag
Redmi 5 Plus megrendelve EU Stock Weboldaláról
-
keszo
őstag
válasz
aprokaroka87 #802 üzenetére
Mindegyikőtöknek köszönöm szépen.
Ez is egy újabb kényelmetlenség részemről, hogy ezt pont kihagyták.
Az értesítési sávban meg van a lehetőség, de hogy rootoljam a készüléket, annyira nem értek hozzá.
Inkább hagyom így ahogy van, csak eddig bármilyen androidos telot használtam mindegyikben volt "Energiagazdálkodás" nevezetű widget ami tudta ezt. -
asanotadanob
tag
A kamerával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. RN3 Pro-ról váltottam erre a készülékre és nem igazán tetszenek a képek, amiket készít. Látom, hogy kisebb megapixel (12 vs 16), de minden kép szemcsés, mint a filmeken a grain és csak 9 MP kiváló minőséggel is. Van valami ajánlott beállítás vagy app? Noob vagyok ezen a téren, kíméljetek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest