- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Indiában szeretnek TV-zni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Csak R5P-ről tudok nyilatkozni, nekem tegnapelőtt napközben oldalsó farmerzsebben volt pár alkalommal (extrém mozdulatok nem voltak, ültem, álltam, mentem), és este amikor az íróasztalra raktam meglepdve tapasztaltam hogy billeg.
Konkrétan olyan 2-3 mm vincseftség volt benne. Először azt hittem rosszul látok.Gondolkodtam mi tévő legyek, de idegesített úgyhogy "visszatekertem", de most hétfő reggel rohanok strapatokot venni mert ez nagyon félelmetes.
Persze ekkora méretben ilyen vékony házzal sajnos vigyázni kell mert könnyen görbül.Elég régi telefontról jöttem át, a kamera nagyságrendekkel jobb, ugyanakkor nem kiemelkedő, rossz fényviszonyok mellett elég gyenge képet lő, napfényben vállalható. (hangsúlyozom, előző telefonomhoz képest megváltás)
Gps megfelelő appal elég jó volt tegnap erdőben is, és a letöltés is elég gyors volt, akksi nagyon jól bírja, szerintem még a holnapi nap belefér töltés nélkül, nem lesz intenzív használat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest