- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
nullpoint #4524 üzenetére
De ki az a hülye aki csavargatja? Tessék csavarodás teszt
-
-
-
KFORboy
senior tag
válasz
nullpoint #3817 üzenetére
Valószínűleg a jóllátható inkompatibilitási problémák miatt.
Ezért inkább letiltották.
Persze ezt nem kommunikálják le... Elég hülyén is festene a debütkor, a specifikációk sorolása közben eljutunk a kamerához és bedobják, hogy még nem tudtunk stabilan megírni a szofveres részt multiplatformra a nyers adat szintű szenzor kiolvasásra... Ezért tiltva van a camera 2 api.
Persze a felhasználók túlnyomó részének ez semmit se mond azon kívül, hogy kevesebbet kapnak és az rossz és uuu már nem is kell a telefon.
(persze ezeknek soha nem is kellett vagy fog kelleni ezen fícsőr mert nem is értik / értenek hozzá) -
-
-
-
válasz
nullpoint #3741 üzenetére
Biztos, nem user error?
Eddig minden Xiaomin pont fordítva tapasztaltam,pontosabban én mindig EU dev. ROM-on voltam, csak olvastam az épp' aktuális készülék topikjában, hogy a global ilyen-olyan rossz készenléttel bír.
Az akadozásról. Ha sejted, hogy a program miatt van, akkor miért nem szeded le? 🤔 A B20-képesség biztos, egyszerűbben is kideríthető.
-
-
-
-
válasz
nullpoint #3457 üzenetére
Mozgó gyerek (ember) képét mutasd!
Az Mi A1 remek képet lőtt, ha tájról, csendéletről volt szó, de a gyerekeimről 20 képből 1 ha jó lett, míg Samsung S7-tel kb 3-4 lett rossz.
Úgy szeretném, ha a Xiaomi újra megvenne engem kilóra, de ehhez a kamera kell, hogy sikerüljön... -
Male
nagyúr
válasz
nullpoint #3343 üzenetére
Azért ha betű szerint nézed a nyelvtant, akkor a zs egy betű a magyarban, és nem egy z meg egy s... szóval tulajdonképpen ők csinálják helyesen, más kérdés, hogy zavaró.
( ennél nagyobb poén a win10-nél, hogy a startba elkezdem begépelni, hogy up, nincs ott a windows update, tovább írom, upd, még mindig nincs, tovább írom, upda, még mindig nincs, visszatörlök egy betűt, lesz upd ismét, erre első találat a windows update... és ezt nálam következetesen így csinálja, mindig vissza kell törölnöm egy betűt, különben nem dobja ki, 0 találat van)
-
Male
nagyúr
válasz
nullpoint #3322 üzenetére
Jó kör lehetett, ahogy olvasom
( még régen, 2.3-as Androiddal én is szívtam egy hasonló szépet, de ott egyben 4-esre is frissítettem... na akkor az mentett meg, hogy a gyártó a belső tárhelynek nem beforrasztott egy flash chipet, hanem egyszerűen volt egy kívülről nem elérhető MicroSD a NYÁK-on... csak szét kellett szedni, és lehetett másolni)
-
KFORboy
senior tag
válasz
nullpoint #3208 üzenetére
Feszesség dettó megvan, de a nyílás nekem több mint elég nagy, középkategóriás sony fejhallgatóm erősített bumszli L-alakú jackje is kényelmesen elfér, hely is van még bőven.
Studio monitor audioteknika fejhallgató otromba jackje is belefér, pedig az nem csak vastag erősítést de még menetet is kapott a gyári 6.3mm-es nagy jack átalakítójához.Tehát innen tessék rendelni, ez a kópia a tuti
-
-
-
KFORboy
senior tag
válasz
nullpoint #2905 üzenetére
Ma este vagy holnap a direkt gpu igényes dolgokra megyek rá,
Az elképzelésem szerint olyan 4 óra körül fogja bírni fényerőtől és hangerőtől függően.
Ezt részben a még gondolkozók miatt ide szánom, másod részben meg magam miatt mert kicsit bosszant a teló 6 év samsung flaghsip készülékek után aminek az árából sok ilyen kijön...
Majd persze energia takarékos mód is lesz verdiktnek mert 6 napja csinálom az előző HSZ perverzióját (azt 2 nap és pár órára jósolom)
Illetve ha szeretnétek 1 max 2 héten belül le tudok termelni egy blog bejegyzésszerű tesztet a fotós oldalról,statikus izolált és impulzív témákkal különböző fényviszonyokkal.
Akár gonosz mód szembeállítva egy 2006-os D50-essel azonos F , ISO, Gyútáv és fény-téma viszonyokkal.
Persze itt az objektív optikai torzítás lesz a legkissebb különbség :")Szerk.: google kereső beugrás engem is felqr néha, de eddig csak annyit mondtak rá megoldásnak, hogy root és gyalulni kell
Ez nem tudom milyen következményekkel jár, de félek nincs megoldás csak megszokás
-
KFORboy
senior tag
válasz
nullpoint #2900 üzenetére
Jelentkezem !
Chrome 6 lapnál még tuti nincs újratöltés, de én 10-15 körül szoktam benyitni és ugrálni köztük.
Youtube, Google Maps, Zene, Gmail, Messenger, Viber,
Ezek mindig itt vannak a háttérben (természetesen Chrome mellett), ritka az újratöltés, bár az is pofátlanul gyors még Mapsnél is.
Néha Subway Surfers és Galaxy On Fire 2 HD is befigyel itt-ott, meg persze a GPS maps miatt.Újabban Mi fórumra is feljárok.
Meg persze telefonálás (hol net, hol GSM)
Ha nem mobilnet akkor Wifin lóg, de offline és szinkronizálatlan sosincs.3D élő háttérkép HD textúrákkal, giroszkópra reagáló extra animáció, dőlés
Folyamat csesztetve van a teló most tartok 17%-nál reggel 5 óta, ebből eddig 7 óra 40 perc az aktív képernyőidő.
70% de jobbára fullra rakott fényerővel (még tart a fancy barmulás öröme)Bevallom, direkt nyúzom, próbálok fogást találni rajta.
Hát látható mennyire jártam sikerrel... -
válasz
nullpoint #2804 üzenetére
Rendben. Szerintem normálisan kérdeztem. Akkor a közeljövőben fejlesztem egy-két készségem. Viszont akkor a jövőben olyan segítséget szeretnél Te is kapni, mint amilyen választ adsz?
Köszi a hasznos választ. Végülis akkor kiderült a szövegértelmezésem alapján, hogy előbb lehordtad a készüléket, majd kiderült, hogy mégis jó?
Hát igen, ez sűrűn előforduló probléma itt fórumon.
Lefordítom: A GPS-nek semmi baja, ugye?
Akkor jó, erre gondoltam.
-
válasz
nullpoint #2800 üzenetére
Kérdezem, mert nem egyértelmű az első szidás után, hogy akkor mi is változott a GPS vevő érzékenységével kapcsolatosan.
Hasznos infó lenne a topic számára, hogyha kiderülne akkor, valójában mi is volt a gond.
Kicserélted a telefont, visszavitted, vagy ugyanaz a készülék, és minden rendben van vele?Csak mert a GPS teszt is megfelelő volt, ahogy elnéztük az eredményt, viszont mégis azt mondtad, hogy szar a készülék. Hasznos infó lenne ez, a később vásárlók számára is.
Köszönjük, ha segíted a topicot.
-
-
válasz
nullpoint #2673 üzenetére
Én visszavinném a helyedben. Utána ha valami nem tetszik , meg így szar úgy szar akkor a topicban lévők iszzak meg a levét.
Mint most is.. A fórumot hibaztatod, miért nem tették eléd az infót... Tuti nem te vagy a hunyo, más a hülye...
Az f.sza akkor. Google a barátod, plusz van fórumkereső is... Lustaság ez inkább.
Ferike is ugyanezt csinálta a Note4 topicban, meg ahol járt.
Vegyél mást....Ne kínozd magad ezzel szerintem.
És ezzel remélem érdemben reagáltam a problémára.
-
csongi
veterán
válasz
nullpoint #2677 üzenetére
Mivel most találkozol előszőr MIUI-val jelek szerint elárulom, hogy a root és a kémkedő programok kigyomlálásával egy valami elérhetsz, egy instabil fos rendszert. Nem hülyék a kis sárgák sem .
Úgy van össze hozva a rendszer, hogy egyik apot kiszedet, és máris használhatatlan lesz egy másik.
Ezt a MIUI-t így fogadod el ahogy van, vagy teljes rom csere.
Elhiszem, hogy utána olvastál, de átsiklottál rajta. KB minden 10. hsz a BL nyitással kapcsolatos -
person
senior tag
válasz
nullpoint #2673 üzenetére
Én pont nem foglalkozom a BL nyitással, roottal, elmúlt már, hogy legyen időm ilyenekkel játszani, (adataimat sem féltem, nem is üldöz senki) a topikban is csak épp, hogy beleolvastam vásárlás előtt de a BL nyitás elég hamar nyilvánvaló volt számomra is, annak ellenére, hogy nem érdekel. Nagyon nem néztél utána, most meg cirkuszolsz (ellenkező esetben tényleg csak azok szólnának hozzá akik segíteni is tudnak/akarnak). 360 nap? Ha mindenben ennyire körültekintő vagy inkább neki se kezdj, küld vissza.
-
grafnet
veterán
válasz
nullpoint #2677 üzenetére
Csak, hogy én is beleszóljak!
Nem 360 nap, "csak" 360 óra!
Nem kevés, ez igaz. Viszont ez pont jó arra, hogy mindennek utánanézz!
Ha valóban utána olvastál, akkor ezt a 72 óra, 360 óra várakozást látnod kellett volna.Nem véletlen, hogy zárt a BL! (Ezt már fentebb kibeszéltétek.)
Ami sokkal fontosabb, hogy nyitható! Nem jár garancia vesztéssel! Ezt nagyon sok gyártó nem így éli meg!Örüljünk, hogy így is meg lehet csinálni!
Tegyél fel kínai ROM-ot, abban "egy" kattintás a root!
-
törölt tag
válasz
nullpoint #2680 üzenetére
Nekem egy Moto G4-es telefonom van. Gyárilag le volt tiltva a hangfolyam kiadás. Így nem tudtam használni egyik CallRecorder appot sem. Így muszály volt rootolni. Ha nem jött volna össze, ezt a telefont vettem volna helyette. Végül összejött. De leragadtam ennél a topiknál.
Szóval csak értetlenkedek. Mért kell egy technikai terméknél letiltogatni dolgokat? Írja oda, hogy veszélyes, vagy jogszerűtlen ilyen-olyan okból. És kész. Ez miért nem elég? Mert ez a letiltogatás kb olyan, mintha minden konyhakést tompára és életlenre gyártanának, nehogy gyilkolni lehessen vele. Bocs a morbid hasonlatért, de nincsen igazam? -
törölt tag
válasz
nullpoint #2670 üzenetére
Olvasom ezt a topikot már elég régóta. Egyet nemértek. És nem csak ezzel a telefonnal kapcsolatban. Hogy ha ennyire fontos a rootolás és ennyien csinálják, miért nem gondoskodik a gyártó cég valami egyszerűbb megoldásról? Például, hogy egy külön menüpont alatt kiválasztható legyen? Miért várja el egy gyártócég, hogy a vásárlói tömegei kockáztassák a telefonukból féltéglát csinálás veszélyeit?
-
válasz
nullpoint #2667 üzenetére
Miért akarsz nyitni?
Mondtuk amúgy vidd vissza, állj el a vásárlástól.
Vásárlás előtt szoktunk tájékozódni, nem a Xiaomi a hülye azért, mert nem olvastál... A BL-t zárják a gyártók. Miért, azért hogy ne legyenek kokany romok...
Ha vmi webshopos szutyok romos terméket rendeltél volna Kínából , akkor is a Xiaomi lenne szidva...
Elég amikor Ferike1977 hisztizett minden egyes apróság miatt fórumon... Ne legyél Ferike
-
-
Darko_addict
őstag
válasz
nullpoint #2590 üzenetére
Ebből azt látom, hogy a telefon felfedezett 27 műholdat, ebből 11-re csatlakozott (ezek jelszintje majdnem maximális). 3D Fix pipa, a pontosságod eltérése pedig 0 (ez valszeg ugrál), ami tökéletes. Te hogy értelmezed a képen látottakat? Első műholdra 1 mp alatt rácsatlakozott...
-
ispi
tag
válasz
nullpoint #2565 üzenetére
Gps teszt progival, 5 másodperc alatt 20 műholdat lát 3m-es pontossággal a szoba közepén, wifi és mobiladat kikapcsolva. Brutál jónak tűnik, a gps vevője. Előző telóm az ablakba kirakva, de még az udvar közepén sem tudott, hasonlót sem. Viszont a Sygic pl. egy rövid teszt erejéig, nagyon pontatlan volt, amit az előbbiek fényében, a szoftver számlájára írnék.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Nekem ez volt a kedvencem erre, mikor a Samsungomat ellenőriztem: [GPS Test]
Engem szobából (magánház), offline térképekkel, WiFi és Adat nélkül is kb. 5 mp alatt megtalált. Az egyik legjobb, ha nem a legjobb, amit valaha tapasztaltam telefonnál.
@Grafnet, köszi az infót!
@Duliee, régebben én is visszatartottam a frissítést, aztán viszont egyszer befrissült és nem tudtam visszarakni a régit. Azóta sodródom a kakifolyammal... -
válasz
Miből derült ki, hogy a GPS pocsék?
GPS test programot felrakod, kiállsz a szabad ég alá... ÚGy tűnik egyelőre tényleg csak próbálgatás. iGO...
Tegyük már gyorsan hozzá, hogy egy "hidegen" indított GPS-ből azt szűrted le, hogy pocsék?
Szedd szét, aztán nézd meg, jó-e a vevő...
-
TomPack
őstag
válasz
nullpoint #2245 üzenetére
Gyári rom-al nem lehet bizonyos alkalmazásokat átrakni memóriakártyára? Nem tudom kipróbálni, mert nincs használaton kívüli kártyám. Régen eltűnt ez az opció az androidból, de egy ideje újra lehet, ha az alkalmazás engedi. Samsungomon pl átpakolgattam a játékok nagy részét, de rengeteg nagyobb méretű app is engedi.
-
-
KFORboy
senior tag
válasz
nullpoint #2233 üzenetére
Nem valószínű, hogy bárki foglalkozott volna egyéb mód BL nyitással mikor a gyártótól megkapsz hozzá mindent a lehető legkényelmesebb mód...
Ha ennyire fájdalmas a telefonszámod a csincsik tudtára adni, szerezz be valami eldobhatós kártyát egy százasért innen apróról, rakd be és regisztráld be azzal... úgy is Dual-Sim
-
-
-
KFORboy
senior tag
válasz
nullpoint #2186 üzenetére
R5P vedd !
A R5 játék ehhez képest és árban is elenyésző a dolog.
A kijelző nem csak felbontásban és extra méretben említésre méltó, hanem a képminősége is kiemelkedő.
A fizikai méret növekedés elenyésző, de ez majd úgy is a te kezedben fog eldőlni... ami persze ha nem jön be, kb 1 óra alatt eladod itt aprón annyiért amennyiért vetted !Tehát ne gondold túl, vedd a jobbat !
-
Steve1207
veterán
válasz
nullpoint #2186 üzenetére
Jobb a kijelző, simán kiszúrhatod a pixeleket, főleg, ha kocka vagy. 7mm azért nem egy nagy dolog.
Kamera talán éjszaka jobb volt, pedig azt mondják ugyanaz, root és a többi hasonlóan megy ott is.
Vonj felelősségre, de soha az életben nem mennék 1920-as felbontás alá 4,5" felettDe egy fontos dolog, 5", kisebb felbontás, kevesebb tartalmat látsz át. Ha nem vagy papa, akinek fontosak a nagyobb betűk és mindig csak pár menüpontot akar látni szerintem felejtsd el
-
Male
nagyúr
válasz
nullpoint #2003 üzenetére
Nem tudom ott hogy megy, de Vodánál az ilyen régit ingyen cserélik... kitétel ,hogy sértetlen legyen! Tehát ha vagdosod, és nem sikerül, vagy később gond lesz vele, akkor fizethetsz... szóval nem érdemes vágni. ( most voltam bent, 20 éves SIM-et cserélni... az eladó fiatalabb volt, mint a kártya
)
Csatlakoztam a Redmi 5 Plus-osokhoz én is, tegnap hozta a futár, egyelőre minden szép és jó
Gyárilag valami matt fólia van rajta... másoknak is így jött? Mennyire bírja vajon nélküle a zsebben hordást? Mert szívesebben használnám mindenféle plusz réteg nélkül... -
-
grafnet
veterán
válasz
nullpoint #2003 üzenetére
Ha tudod, akkor cseréltesd!
Nem kell leadnod a régi kártyát! Meg tudod tartani. Ha vágjátok, nem sok marad a Pannon GSM logóból...
A vágás kényszer megoldás! Ha ki-be húzogatod a SIM tálcát, előbb-utóbb megsínyli valami... Elhiszem, hogy SIM ollóval profi a vágás, de egy kis fém sorja elég... -
counterbill
senior tag
-
Oldman2
nagyúr
válasz
nullpoint #1932 üzenetére
4,5 éve egy zárt szobában éltél?
Az Android fejlődése folyamatosan arról szól, hogy milyen funkciókat vegyünk ki belőle...
Nem régi hír, hogy az Android 8-ban állítólag:
"A háttérben futó appok nem férhetnek hozzá a mikrofonhoz, a kamerához, és az egyéb szenzorokhoz, így nem tudnak majd például “lehallgatni” minket a tudtunk nélkül."
És ezzel biza oda az automatizáló programoknak.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
nullpoint #1912 üzenetére
Gyárilag ugye Nougat és MIUI, de ha szereted mókolni a rendszert xda-n már van rá sima LineageOS 15.1 (Nougat). Szerintem Pixel Experience is lesz nemsoká (sima google cuccos oreo, mint a pixel telókon).
Akkuban mindenképp jobba az A1-nél, kamerában kinek mi. Engem pl a kijelző csábít erre (plusz láttam élőben A1-et, baromi nagy felül és alul a káva, pedig sose voltam kávaellenes, de nagy a teló a kijelzőhöz képest).
Szóval ha stock android kell mókolás nélkül és picit jobb kamera, akkor A1, ellenben akkuban és kijelzőben a Plus a jobb. Ha benne van a reptetés, talán az A1 strapabíróbb, mivel ott sík teljesen az eleje. Gombokat jobb, ha elfelejtjük a jövőben úgy is, nekem is ez lesz az első ilyen telóm anélkül, inkább most hozzászokok
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest