- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Jól sejtettem.
Köszi.
(#2119) Viktor0610
Nem barátom azon az oldalt a kereső de amit találtam 214.99 USD ha Grey, Original, 2 év EU gari akkor 224.99 + szállítás 25.54 az 270Ft számolva ~67500 és erre még (gondolom) jön a vám?
Szerk: Lehetséges hogy Note 4 inkább megéri ha nem csak nem gond a nagyobb méret pl Eustock 52.900 Ft ?
-
kiskakas
senior tag
koszonom szepen,ez megvan, "Galeria mentesek", de itt egybe kezeli a Galeria-t az osszes albummal,ami mellette van. Az 5giga marha gyorsan betelik es onedrive-ra amugy is szinkronizalom, ide a speci dolgokat raknam fel. Egyebkent erdekes, kitoroltem az osszes eddigi kepet a Mi cloud-bol es kellett vagy 3-4 nap,amire tenylegesen lepucoltak es jelezte,h felszabadult a tarhely..
-
trebrona
nagyúr
LED Blinker-t próbálta már valaki? Azzal sem megy más szín?
btw én updater alkalmazásból szoktam indítani a TWRP-t, de van amelyik Xiaomi-n az már nem megy, ezért írtam a bill. kombókat is.
-
lócitrom
őstag
az, hogy hogy írja végül a TWRP az részletkérdés. a két kifejezés gyakorlatilag azonos. most csak a menüpont elnevezéséről beszéltünk.
(#1556) Telda
ez magától a témától függ általában. ha a készítője nem készített egy adott alkalmazáshoz alternatívát, akkor a MIUI sajátja fog megjelenni. természetesen lehet külön mókolni, de hogy pontosan hol tárolja az ikonokat az Android azt én jelenleg nem tudom.
-
starr
őstag
Köszönöm kipróbáltam, de sajnos nem OK. (Global gyári ROM)
Globálon is megvan, de nem engedi átállítani. Ha rádugom gépre engedi állítani, de ha lehúzom a gépről visszaáll "Csak töltés"-re, nem marad úgy.Ha már..., akkor mit érdemes még átállítani a fejlesztői beállítások között?
Az animációkat már kikapcsoltam. -
retesz147
addikt
Sőt, ez R3S-nél is ilyen...
ROM fordítási hiba...ha átteszed angolra a teló nyelvét megjavul....angol-magyar fordításnál csúszott hiba a gépezetbe...
Ajánlom a True Phone vagy másik tárcsázó használatát, ha zavar a hiba..
Ahogy követem a két topicot, a 4X erőssen hajaz a korábbi modellekre: R3S,4A, stb....Látogassatok át,
ha van időtök a többi fórumba is, lehet okosságokat elcsípni és az összefoglalókat is érdemes átfutni....sok a párhuzam a telók között.... -
Én 13
csendes tag
Ja , közben már megcsináltam.. Azt hittem lementettem a gépre az adatokat , de csak rézben sikerült .
Aztán a telefon írja , hogy formázzak , még jó hogy az sem ment a telónak , illetve a kártyát sem ismeri fel..nyűgös ez a Xiaomi ...pedig Kingston kártya , eddig nem volt gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest