Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parampara
csendes újonc
válasz
lócitrom #4800 üzenetére
MIUIhu-s toollal felment a twrp. Újraindulás után jelszót kért, amit elvileg nem kellett volna. Ezt megoldotta valahogy, újraindult, oké. Ezután a supersu már nem ment fel, sideloader-t kilőtte mivel azt írta a tool, hogy nem talál valamit (? a supersu-t magát? nemtom...), innen került bootloopba. A sideloader kilövése után felajánlotta a telefon, hogy újraindul. [nincs több infó, csak amit korábban írtam]
Mindegy, feleslegesen ezen többet reszelni, nem akar róla beszélni többet, én meg nem fogom csesztetni vele. Ez van. (Meg postás sem vagyok...) Bocs, ha nem összefüggő, de én is csak hallomás alapján írom, legtöbbször nem is világos, mit.
Köszi a tippeket, sajnos semmilyen gombnyomásos kombinációra nem reagált a telefon, szóval marad a szerviz vagy a service pointos tippek. Köszönöm mindenkinek a segítséget, tényleg, lelkes kis közönség gyűlt itt össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest