- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Nem olvastam végig az összes hozzászólást. Tervezem, hogy holnap veszek egy 3/32 fekete készüléket, de érdekelne, hogy lehet e rootolni? Nekem a reklámok miatt fontos ez és a belső memória kiterjesztése végett. Zárolva van a memóriakártya? Tudnak rá a programok írni? Esetleg vannak a készülékre "mókolt" (főzött) romok? Ahogy látom, mostanság lett rá valami frissítés. Rendszeresen jönnek? Foglalkozik a telefonnal a gyártó? Mindenütt azt olvasom, hogy mindenki dicséri. De van hibája? Bármi? Tényleg van benne iránytű? Ha egy helyben állsz és körbeforogsz, a térkép is forog veled? (Sajnos a jelenlegi Sony telefonomban nincs iránytű, nem tudom térképezésre használni... A memóriakártyára nem tudnak a programok írni (de rootolva lett, így már igen). Nincs rá főzött rom, így 2 éve, a kiadás óta nem frissült a rendszer...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Padavan firmware
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest