- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
Kolondrum #1570 üzenetére
Nekem nem csak átfutott, hanem pont ma jött meg az első olyan powerbankom, amit csak akkuk miatt vettem.
Az ebay, ali, stb televan mindenféle kétes minőségű akkuval. Ami drágább, az sem biztos, hogy jó. Ha a powerbank eredeti, akkor tuti jó akkuk vannak benne. Szóval szedem kifelé belőle az akkukat, megy bele másba. -
Criminal017
őstag
válasz
Kolondrum #1494 üzenetére
A Banggoodra sem lehet adni semmit, sajnos. Egy MiBandet rendeltem október 21.-n és a napokban jött meg, úgy, hogy írták nekem, hogy október 30.-n már itt volt az országban. Persze.
Én is várom a kétoldalas kábelt, megjön az, csak lassabban. Ha meg nem, akkor paypal-full refund. -
Magnat
veterán
válasz
Kolondrum #1494 üzenetére
Én pont emiatt szoktam le majdnem teljesen az Ebayről (a legtöbb eladónál nincs vagy drága a tracking) és kérek minden szir-szarhoz trackinget... pedig nem sok mindenem veszett el, szerencsére a postás aki hozzám jár, qrva jó arc, sosem nyúlna le semmit... úh csak a lánc többi részében veszhet el nálam bármi is.
-
andrisms
aktív tag
válasz
Kolondrum #1249 üzenetére
Én is épp ma rendeltem egy BlitzWolf 2.1A-es kábelt, ráadásul a 12blitzw kuponnal 12% kedvezmény van rá(ahogy minden más BlitzWolf termékre), így 760Ft lett a vége.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kolondrum #1067 üzenetére
akkor épp nem dugtam rá másra, nem igazán volt kéznél. a bank működik, most töltötte fel a másik Lumiám, nem melegedett egyik sem, minden oké. rejtély számomra dolog. tiszta sor, hogy védett túláram ellen, illetve a telefon bemenete is figyeli ezt, minden bizonnyal, szóval fogalmam sincs, hogy mi lehetett a hiba pontosan.
-
-
válasz
Kolondrum #1000 üzenetére
Kijelentem, hiába 10000-es, nem megy bele csak kb 8600mAh. Viszont ebből jön ki ez a fenti 6000 körüli mAh. Ami meg jó arány. a töltése is fura, néztem és hol full hol fél krafttal tölti, de gyakran nincs töltés. Biztos okkal van így. Annak is oka van, hogy nem 3 ledre toltve kapjuk. A celleknak megvan az ideális töltési szintje amivel jó tárolni ehez lehet közé. Főleg azért állja ez a helyét meg, mert a ledek meg a leadott mAh nem pontosan jelzi a szintet.
-
lovace
aktív tag
válasz
Kolondrum #980 üzenetére
Eredetileg onnan szerettem volna rendelni, mivel ezen a fórumon is azt olvastam a legtöbb ajánlásban.
Igazából csak amiatt gondolkodtam el ezen, mert egyrészt sokkal olcsóbb, másrészt pedig mivel Európából szállítják feltételezem gyorsabban is itt van.
Valamint feltűnt, hogy a leírásban szerepel, hogyan különböztessük meg az eredetit a hamisítványtól, ebből kiindulva pedig feltételezem, hogy eredeti terméket árulnak. -
McLaca
őstag
válasz
Kolondrum #963 üzenetére
Ez már off, de országon belül volt olyan csomagszám, amit nyomkövetés szerint 1 nappal azután adtak fel Tatabányán, hogy megérkezett Miskolcra... Mondjuk ez már a királyi posta hülyesége a tér-idő kontinuummal.
. Több mint 60 csomagom jött eddig e-bayről követés nélkül, banggoodról csak az "életérzés" kedvéért kértem, de legközelebb nem fogok.
Üdv!
-
werszomjas
addikt
válasz
Kolondrum #837 üzenetére
+1 én is 5000-es használok.
Lehet súlyra kb ugyan annyi a 10.000-es is, de méretre sokkal kényelmetlenebb.
Nálam a nexus5 + az 5000-es belefér egyszerre a zsebembe, ezt a 10.000-el már nem tudom megtenni, mert vastag.
És az 5000-el is el lehet lenni egész nap még ha extrém használod a telefont akkor is.
-
aero.
veterán
válasz
Kolondrum #62 üzenetére
Hehe, ezt én is észrevettem. Gyári 1m-es USB telókábellel néztem, hogy mi a csudának áll még 6 óra töltés után is csak 3 leddel. A rövid gyárival meg simán megvan az 5-5,5 óra.
Elvileg nem szabadna, hiszen 1 méteren még minimális lehet a veszteség, de nálam is áll a jelenség.
-
twine
veterán
válasz
Kolondrum #68 üzenetére
rosszak a kábeleid ha ilyen különbségeket tapasztalsz...egyszerűen nem tudok mást mondani
De még egyszer hangsúlyozom,,,Nagyon örülök minden tesztnek,és a befektetett energiát tisztelem...
CSak nem bírnám feldolgozni ha ilyen őrültség(bocsánat a szóért) kezdene elterjedni hogy a xiaomi 20 centis kábele "szuperkábel"....(tudom tudom,,,nem azt mondtad, csak annyit hogy hossz meg csatlakozó)
de érted.....semmi extra nincs ebben a kábelben, azon kívül hogy tényleg kbszt. jó a minősége, mind anyagában, mind a csatlakozók kivitelezésében -
-
twine
veterán
válasz
Kolondrum #62 üzenetére
Nézd én nem kétlem, hogy valami minimális különbséget fogsz tapasztalni...de hogy releváns különbségnek nem szabad keletkezni két jó minőségű kábel között az biztos...ekkora hossz különbségnél nincs sem ellenálás különbség, sem semmi olyan tényező ami érdemben
befojásolná a töltési időt! Amit én most mértem, az 20cm(xiaomi kábel) 100cm(gyári Nexus 5 kábel) mindekttő pontosan ugyanakkora feszültséggel és áramerősséggel tölötte a powerbankot,,,ergo ugyanannyi idő is feltölteni mindkettőnek...Rossz minőségű kábellel meg felesleges tesztelni, mert azt gondolom, hogy alap, hogy olyat meg ne használjon senki...
De kérlek ezt még mindig ne kötekedésnek vedd, egyszerűen mindenki elmondja a saját véleményét
Ráadásul becsülöm, hogy erre energiát szánsz, és tesztet írsz...az mindenkinek hasznos....
Szerk:
Illetve azt is megfigyeltem mikor megvettem (mert kimértem mindent vásárlás után) hogy töltöttségi állapot függvényében változik a felvett áramerősség is...Gondolom majd ezt te is tapasztalod...
Az előbbi fotón amit linkeltem, ezért nem érdemes a számokat nézni...mert majdnem fullon van a bankom,,a fotó csak az eszköz miatt került fel, nem a számok miatt -
twine
veterán
válasz
Kolondrum #56 üzenetére
Ööö...én ma a telefonom(nexus 5) töltőjét,és kábelét használtam (powerbank)töltésre..és nem vettem észre különbséget...
Eddig szinte mindig én is a powerbank kábelét használtam, és a telefon töltőjét...De ma pont nem....semmiféle "szupererőt" nem tulajdonítanék a xiaomi kábelnek...De kíváncsian várom mire jutsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest