- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
syler123 #438 üzenetére
persze mert úgy kell működnie, hogy az adott kódot ha x-nél többször is beolvassák, akkor az már hamisgyanús. Lásd az alant belinkelt fake piston 3 kódja 155 alkalommal volt már beolvastatva.
Teoretikusan egyedi (tehát valid) kódot csak ismert kulcs esetén lehet generálni, ha meg másolod a qr kódot akkor minden termékre ugyanaz kerül. Kivéve ha egy weboldalt is készítesz ami a xiaomi másolata és annak az url-nek a qr kódját rakod a másolt cuccodra. De ott meg a webcím az ami nem fog stimmolni... -
RBJ
addikt
válasz
syler123 #333 üzenetére
Na nekem ma jött meg. Kapásból első tapasztalat alapján leoltom. Nekem sok a basszus és elég halk az egész ketyere max hangerőn. igaz csak mp3 lejátszón tesztelve. philips gogear.
jvc gummy hoz képest amit használok egy kalap valami a piston.
Nekem pár perces tapasztalat után gyenge kínai kategória, awei. és ennél is sok a basszus. kevés a hangerő. -
Degeczi
nagyúr
válasz
syler123 #331 üzenetére
Felhasználásfüggő: pl. munkahelyen részben a sokkal jobb izoláció miatt vált be nekem inkább a Piston 2, mint egy zárt fejhallgató, másrészt több órán át használva is kényelmesebb, nem olyan zavaró.
Ahol kisebb a külső zaj, és nem kell nagyon sokáig használni, ott a jobb tere miatt inkább a fejhallgató felé hajlok.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
syler123 #329 üzenetére
Akkor hülyeséget írogatnak a legtöbb helyen...
Tapasztalatból írtam, h jóval alacsonyabb hangerőt használok a fülbe dugható típussal (de lehetőleg ne csak olvasgass zárt típusról, hanem próbáld is ki: a közelében nincsen egy fülbe dugható példánnyal elérhető izolációhoz képest! Persze pont nem egy ontopik Piston 3 a mérvadó ebben, mert az épp nem vmi ideális ebből a szempontból mondjuk a 2-höz viszonyítva)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
syler123 #325 üzenetére
Már miért ne lehetne fejhallgatóval halláskárosodás?
Éppenhogy inkább azzal lehet, ott uis sokkal kisebb az izoláció mértéke, jobban beszűrődik a külvilág hangja, ezért jellemzően magasabb hangerőt állítasz be, mint a hallójáratba helyezett, külső zajokat jól kizáró típus esetén...
-
baladam86
aktív tag
válasz
syler123 #292 üzenetére
Ne add fel a reményt!
Sosem lehet tudni, magam is meglepődtem mennyire gyorsan itt volt, hallva az 1 hónapos sztorikat. Eredeti jött mindkét helyről, az egyiket csomagoltam még csak ki, de eddig nem volt lehetőségem kipróbálni, munka végén kipróbálom hogy szól, aztán ideröffentem a tapasztalatokat.
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
syler123 #104 üzenetére
Igen, biztosan tapasztalat nélkül írtam én is, h nem illeszkedik jól egyik gumival sem tökéletesen a fülembe... (ami valszeg másoknál sem ismeretlen, mert gyakran följön a kevésbé jó izoláció témája is - ami kihat a hangzásra is) és mivel a telefonon lévő aljzat könnyen koszolódik, ritka rossz döntés a nem aranyozott csatlakozó, a február óta használt telefonomon is hajlamos sercenni mozdításra.
Lehet, h egy gagyi noname-hez képest nem rossz a YE, de megéri a többletet a normál verzió.
-
vegyszer
addikt
Őszintén: Amennyit én zenét hallgatok, ez bőven kiszolgál. Nem vagyok audiofil. nem hallom a különbséget, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne, csak én nem hallom, mit kellene, vagy épp mit nem kellene hallanom.
A PayPal vásárlási emailra ellenben érzékeny vagyok, hogy 7,99$-ról, vagy 17,99$-ról szól-e a számla.
-
-
-
Itt görgess lentebb, és a képeken látni fogod, összehasonlítás is van
Ahogy én látom ,inkább szabadidős tevékenységhez jobb a Youth.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest