Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nemlehet
őstag
Nekem gyakorlatilag megjelenés óta van Piston 3-am. Talán első voltam PH-n akinek megérkezett
Amit a cikk nem emel ki megfelelően, hogy NAGYON NAGYON kényelmes. Én nem vagyok kényes, nem szoktam ezen rugózni, de első alkalommal feltűnt, hogy "Bakker ez de kényelmes". Féltem, hogy kiesik, de nagyon jól tart nekem a közepes haranggal, futás/edzés közben sem esett még ki soha.
A hang felvezetés nem igazán érzékelhető. Tudom mire gondolnak itt egyesek, van/volt Piston 2-őm is és ott tényleg érzékelhető, de itt sokkal kevésbé. Lehet valamit mókoltak a belső kialakítással, vagy a füles alakja, vagy hogy több benne a műanyag aminek ugye jobb a rezgéscsillapítása.
Lehet nem fémből van, de nem igazán érződik gagyinak és elég masszív. Én ráléptem egyszer és a padlóba csinált egy lenyomatot, de semmi baja nem lett, úgyhogy azért bírja a gyűrődést. A kábel az osztás alatt kevlár borítású én akadtam fel vele kilincsre, de kibírta úgyhogy szerintem a kábeltörés/szakadés nem igazán lesz gond. Persze valaki akkor is kinyírná, hogyha tömör acélból lenne szóval nem mondom, hogy lehetetlen, de normál használat mellett én nem féltem.
A hangja tényleg kiváló ezt nem ragozom. Ami kicsit csalódás lehet, hogy az izoláció csak átlagos, azért némi háttérzaj beszűrődik mondjuk a metrón vagy ha nagy a zaj.
Véleményem szerint a 9k-t is megéri, de külföldről még szar árfolyam mellett és olcsóbb annyiért meg szinte ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest