Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
Ott abszolút eladó függő. Én is láttam egyet gyanúsan olcsón, de az volt odaírva, hogy eredeti. Chaten megkérdeztem az eladót, hogy tuti eredeti-e, és azt mondta, hogy 100%. Megrendeltem, megjött, kibontottam, meghallgattam.
Borzasztóan szólt, meg a csatlakozója is fehér csíkos volt (fekete helyett). Nyitottam egy dispute-ot, leírtam, hogy mi a szitu (azt mondta korábban, hogy eredeti, de közben mégis kamu), és anélkül, hogy bármit visszaírt volna, rögtön visszautalta a pénzt. Az egészet.
Szóval most van egy ingyen kamu-Piston3-am, amit úgysem fogok használni, mert olyan szinten dobozhangja van, hogy csuda.
-
Dominó85
addikt
Igen, én egy ember vagyok, de egy egész audiofil társadalom erről papol, hogy még a csillió dolláros füles is szólhat EQ nélkül tompán. Más az, ha be van járatva (és itt nem azt értem, hogy hallgat vele az ember jó pár óra zenét) és az sem mindegy, hogy mi hajtja meg. Wolfsson chip, MaxxAudio vagy egyéb márkás hangkeltő chip, vagy egy utolsó fél centes akármi (nem leszólva bármit is, de marha nagy különbség van).
-
vicze
félisten
A Youth-hoz igen gyengébb minőségű szilikon párna jár sajnos, a normál P3-é jobb.
Hangerőben pedig biztos hogy a meghajtással van a probléma, a Youthnak kisebb az impedanciája és nagyobba hangereje mint a simának, meg nagyobb V karaktere miatt is hangosabban érezni.
Normálisan meghajtva kijön az amit tud, a gumit érdemes lecserélni másikra. (átrakod olyanról, ami kényelmes)Amúgy a hangzásbeli különbségek elég könnyen lehetnek a más-más "lábkiosztás"(sávozás) miatt, mikrofonos/vezérlős fülesnél ez a problematika mindig fennáll.
-
Dominó85
addikt
Feleslegesen spóroltok a gagyibbra... Komolyan mondom, hogy pont edzéshez vagy ilyen használathoz az anyagminőségben sokkal jobb sima változat megéri a felárat. Nálam volt egy (1) napig egy Youth, elég os volt belőle. Piston 2-vel sincsen pariban. Én ha javasolhatom, ne garasoskodjatok ennyire. Főleg nem ekkora összegnél.
Amit a felár tartalmaz:
- jóval jobb hangminőség
- csavart, kevlárral védett kábel
- jobb anyagminőség és használat
- díszdoboz (vizuális plusz)Akinek ez nem ér meg rongyos 2-2,5k-t... No comment. Ahogyan az is no comment, ha valaki itthon veszi meg dupla áron a vacak 1 év gari miatt. Egy évnyi figyelem minimum kijár egy ilyen fülesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest