- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #3292 üzenetére
Elkelt.
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Namelesske #3242 üzenetére
Köszönöm a leírást .
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #3242 üzenetére
A mai napig meglep a nyitott bootloader üzenet újraindításnál. Azt hiszem állandóan elrontottam valamit, de aztán rájövök, hogy mizu.
-
LacBp
tag
válasz
Namelesske #3220 üzenetére
Köszönöm! Ezt tettem fel... Sajnos.. S kamera modul a szar... Nezegettem ebayen.. Nem olcsó...
-
LacBp
tag
válasz
Namelesske #3214 üzenetére
Szia!
köszi az infót! ma újraraktam a cam2 apit -t felmegy a gcam, de ugyan olyan pocsék..
Kapott egy gyári visszaállítást...
A miflash alatt mit értesz? -
darvinya
titán
válasz
Namelesske #3186 üzenetére
Először csak védőüveg törésről volt szö, ami nem kijelző üveg.
Utólag derült ki, hogy kijelző üveg is tört.
Azért kevered a kijelző üveg-érintő szétszedést, a kijelző kerethez ragasztott komplett kijelzővel.
Előbbihez kell sok minden, ráadásul eredmény sem lesz tökélestes.
Utóbbihoz csak jól kell összeragasztani.
Persze kerettel együtt kapható kijelzővel könnyebb dolgozni.IntelliSense
Csak CPU frekvenciában kicsit gyorsabb A50, de régebbi Cortex magos, szemben A2 Kyro magokkal ami újabb.
Tehát feb.-ban kiadott A50 valójában 2017-es. -
törölt tag
válasz
Namelesske #3186 üzenetére
Nos igen, azt kell mérlegelni, hogy megcsináltatom, vagy megpróbálom így eladni...
Bár így tényleg csak olyanok érdeklődnének, akik meg is tudják csinálni.
Az új telefon egyébként jobb, újabb (évszámilag is), gyorsabb is, de nem Android One...
Van rá biztosítás is kötve, de lehet a rollert is eladom, mert intőjel, ahogy mondtad..(#3185) darvinya: Ja.
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #3182 üzenetére
Mit?
Kijelző jó, csak hátlap kuka.
Akkor minek kijelzőt is cserélni kerettel együtt. -
darvinya
titán
válasz
Namelesske #3180 üzenetére
És minek a kijelző keret?
-
gaben88
őstag
válasz
Namelesske #3133 üzenetére
Pixel Experience ROM-ot hasznalok mar lassan fel eve, de pont most huzzak ki a szonyeget alola, ha jol tudom, igy en is uj ROM keresese elott allok. :-(
A gyari egy kalap foss, soha tobbe Xiaomi fele Android One-t!
-
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #3133 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #3115 üzenetére
Csak emlegetnem kellett.
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #3088 üzenetére
Alumíniumot biztosan nem melegítem, mert garantált a deformálódás.
Amúgy nincs akkora felületen ragasztva, hogy ne lehessen könnyen feltépni, mikor megduplázod feszítő felületet. -
darvinya
titán
válasz
Namelesske #3063 üzenetére
Te miről írsz?
Mert én a gyárilag rajta lévő lencse védő üvegről beszéltem.
Mikor szivárogott azon a fény?
Nem kell szétszedni a készüléket, csak szívókoronggal leszedni(csomag tartalmaz), az újat ráragasztani. -
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #3060 üzenetére
Arra az esetre, ha nem állna ki eléggé?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #2817 üzenetére
Én erről nem is hallottam. Bár nekem nem lassul a teló.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #2815 üzenetére
Milyen tippet?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #2724 üzenetére
Gondolom a Q megjelenése megbolygatta a dolgokat.
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #2691 üzenetére
Legyen.
Csak ekkor semmilyen döccenés nem érzékelné, mivel CPU-GPU független minden eMMC művelet.
Tehát általad említet IO sincs hatással megjelenítés döccenésekre. -
darvinya
titán
válasz
Namelesske #2689 üzenetére
Csak 1 kérdés.
Futó rendszernél döccenés van, mikor nincs tároló írás, az tároló hiba?Amit link_eltél, az RAM -ra vonatkozik, nem eMMC tárolóra.
Kettő nem ugyanaz. -
darvinya
titán
válasz
Namelesske #2681 üzenetére
IO, de melyik IO-ra vár?
Mi az, hogy CPU-t nem használsz írásra/olvasásra.
Akkor hogyan éred el az adatokat és dolgozod fel.
Tán levegőből kipattan, aztán már végeredmény megkapod. -
darvinya
titán
válasz
Namelesske #2666 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #2666 üzenetére
Tehát nyugalmi állapotot vizsgáltad, ami kikapcsolt képernyő pihenést jelent, és ezt vetetted össze az aktívval.
De nem magok nézegetést írtam, hanem folyamat szálakat.
Amúgy aktív widgets -nél sehogyan nem lesz nyugalmi állapot.
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #2661 üzenetére
Az oldalon hol van SD660, mert én nem találom.
Big. LITTLE magok Cortex -es, míg SD660 Kryo magos.De ezek szerint nem csináltad meg amit írtam, mert akkor látnád miről van szó.
eMMC hiba mindig fennállna, még használat közben is folyamatosan akadna minden.
Az igaz, hogy UFS kellett volna belerakni, nem az öregecske eMMC.
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #2658 üzenetére
Megint félre érted.
Magok között csak nyugalmi és aktív váltás van, tehát aktív alatt nem működik 4 magnál több és ugyanez van nyugalminál.
Mivel nem párhuzamosan futnak folyamatok, emiatt átadott folyam akasztja meg.Csinálj egy nyugalni folyamat számlálót, és aktív folyamat számlálót, ami alatt folyamatokat is írja.
Összevetve időben nem lesz átfedés csak átadások. -
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #2658 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #2656 üzenetére
Hol írtam, hogy soc hibás?
Egyszerűen itt fizikai váltásból adodó döccenőről van szó.Amiről írsz, az folyamatos hiba, amiről írtam is.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Namelesske #2592 üzenetére
hmm... szóval van sajomi karpereced?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Namelesske #2588 üzenetére
Valóban készenlétiben többet mutat, de még így is parlagon hagy 5GB-ot modern rendszer ide vagy oda
De akkor valszeg az android is így működik. Mutat 4GB szabad ramot holott már el van foglalva gyorsítónak. -
TaylorPro
addikt
válasz
Namelesske #2520 üzenetére
Tuti kivették mert sem itt, sem a lighton nem kéri.
-
gaben88
őstag
válasz
Namelesske #2456 üzenetére
Megpróbálom a héten összeszedni és megírni! :-)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Namelesske #2332 üzenetére
Nekem már az is öröm hogy ez a pénzt nem a frissítések gyakoriságának növelésére fordítják... huh...
-
Chaser
legenda
válasz
Namelesske #2232 üzenetére
köszönöm
gyári miui appok mehetnek rá/vannak rajta alapból? hívásrögzítőt azt nagyon szeretem
kijelzővel nincs bajom a note4-gyel, sőt semmivel, csak megnéznék egy natúr droidot
ha jól vettem ki bootloopokat elkerülhetem, ha kikapcsolom a frissítéseket, max akkor frissítek mikor már biztos nincs gond
ilyen bootlopos hülyeséget nem szeretnék, note1 és 4-gyel semmi ilyen gondom nem volt, gyári frissítés jött, települt, és minden működött tovább -
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #2232 üzenetére
Ha mindent szeretsz folyamatosan állítgatni, testre szabn, okos funkciók, gyári alkalmazásokkal akkor inkább egy Redmi 7 jobb neked. Ha a minimalizmust szereted akkor A2, de nem lesz nagy előrelépés, bizonyos értelemben kompromisszumot is jelent.
-
haiduo82
aktív tag
válasz
Namelesske #2127 üzenetére
Többen azt írták xda-n, hogy a márciusit visszavonták. Már nekem sem ajánlja fel, csak a februárit.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #2127 üzenetére
Pedig ez egész jó. Most csak a 4G opciót cseszték el a menüben, de működik ennek ellenére. 😁
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Namelesske #1881 üzenetére
Értem köszi. Még esetleg annyi hogy megoldható e valami beállítással a hívó fél fényképének nagyobb/teljes képernyőn történő megjelenése?
twollah1976
jaja sejtettem hogy valami ilyesmi állhat a dolog mögött -
twollah1976
őstag
válasz
Namelesske #1881 üzenetére
A GDPR miatt nem kerulhet bele hang vagy hivasfelvevo az android rendszerbe.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Namelesske #1876 üzenetére
De pont ettől véd az A/B seamless update is. A két partíció (pontosabban partíciók csoportjai) egymás másolatai és az update a használaton kívülire megy. Ha a flash félbeszakad vagy bármi miatt nem tud bootolni, akkor a vissza kell automatikusan állnia a működő rendszerre. Na most vagy kamu az A/B partíciók támogatása vagy valamit nagyon rondán elkefél az OTA frissítés a bootloader működése körül.
-
twollah1976
őstag
válasz
Namelesske #1868 üzenetére
Vagy egyszeruen csak a betatesztelok nem vegzik jol a munkajukat.
-
Shyciii
veterán
válasz
Namelesske #1753 üzenetére
Nekem nem a színhőmérséklettel lett a bajom, hanem túl kontrasztos lett. Talán ez a legjobb szó. Egyszerűen az a kis fekete is eltűnt, amire az ips-ek képesek.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #1753 üzenetére
Úgy tűnik nem egyformák a kijelzők sem, így eltérőek lehetnek a tapasztalatok.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #1699 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Namelesske #1697 üzenetére
Pedig nekem is a Pite van fent.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #1695 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #1688 üzenetére
Gmail app kezeli naptárat és címtárat is, levelezésen felül.
-
dragonfx
veterán
válasz
Namelesske #1668 üzenetére
ali böngészőből.ebay böngészőből, telekom böngészőből, fb böngészőből, bank böngyészőből, paypal böngészőbőly outlook helyett gmail böngészőből,...van kérdésed??
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #1670 üzenetére
App frissítéskor, ami el van rontva előjönnek ilyen anomáliák titulált akkumerülés.
Pont emiatt kell kikapcsolni app automatikus frissítését.Amúgy utolsó képen egyértelműen látszik, hogy mi zabálja le az akkut.
FB és Messenger, de erre jön még háttér szolgáltatásai, ami itt Egyéb-ként van feltűntetve.
Egyéb nem más, mint 2. képen szereplő Play szolgáltatások, ami végzi háttér folyamatokat.Tehát csúnyán mondva még a WC-zést is posztoltad.
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #1668 üzenetére
Ezek mind online-ok, pláne kedves FB-Messenger, ami magában akku felét követeli.
De BT-t használó fitnesz app is megeszi 25%-ot.
Szóval én nem csodálom ennyire merül. -
válasz
Namelesske #1661 üzenetére
lehet megint beakadt az ujjlenyomat olvasó és az pörgeti 100%-on a procit
a nyáron már volt egy ilyen széria ami nálam volt az is ezt csinálta 2,5h kijelzőidő
-
darvinya
titán
válasz
…mindenhol csak olyan alkalmazások szerepelnek amiket használok.
Eddig rendben, de ezek online közösségi app-ok?
Pl: FB app család egy akku szivattyú, azaz ha nincs rendszabályozva, akkor háttérben full-ra pörgeti a procit, ráadásul minden adatot online megoszt (hely adat, stb.). -
gaben88
őstag
válasz
Nekem olyan 4-6 ora kozott lazan megvan a kijelzoidom! :S
-
darvinya
titán
válasz
Namelesske #1594 üzenetére
Azt kapcsolati szakadásnak nevezik, mivel emberi test a legjobb árnyékoló.
tonyrulez
Eredeti Ytaland üveget most rendeltem, s ez az egyetlen ami tényleg jó is lesz.
A1-nél is csak ez volt csak jó.[link] -
ntomka
nagyúr
válasz
-
twollah1976
őstag
válasz
Hardverhiba!
Garanciaztasd! -
user112
senior tag
válasz
Namelesske #1580 üzenetére
Köszönöm.
Mondják többen aksit, de gondolom normál, átlagos felhasználásra csak elég 1 napig.
A memória kritika azért ledöbbentett.
Érdekes ez a kamera is. Előlapi nem érdekel, viszont a nálam szóba jövő vetélytársaknál csak 5MPx a 2. kamera hátul és nem 20. Csak számítania kell ennek a minőségben.
A jack engem nem zavarna és a Pie sem. Úgyis launcher megy rá. Az előző telóm is a MIUI-val lassult be, a LineageOs viszont gyors volt. -
darvinya
titán
válasz
Ez probléma mert nekem vannak problémák a BlueTooth 4.0 audióval néha berecseg, nem tudom hogy másnak van-e.
Nincs és nem is lehet, mivel Bluetooth rádió digitális kapcsolat.
Nálad Bluetooth füleseddel van gond. -
Breki
veterán
válasz
-Nincs 3.5 mm audio jack, adapter van. Ez probléma mert nekem vannak problémák a BlueTooth 4.0 audióval néha berecseg, nem tudom hogy másnak van-e.
Nincs nálam teljesen jó.
Fülessel jó erről írtam korábban
Most érkezett ez ezzel simán ki tudom tolni bármire
szintén teljesen jó
Ezenkívül a tv hangját is kinyomom valamikor erre szintén teljesen jó
csak az a bajom, hogy nem kettőt kezel
-
gaben88
őstag
válasz
Namelesske #1329 üzenetére
Global verzióm van, Alza-ból jött, de nekem sz*rakodik a GPS. Ma is próbálgattam, de igazából hol van jel a Waze/Gmaps szerint, hol nincs... Igazából kb használhatatlan! Most nem tudom eldönteni, hogy ez bug, vagy hw hiba és vigyem garanciáztatni! :S
-
djgeg
őstag
válasz
Namelesske #1323 üzenetére
Picsogjál te is, attól biztos megváltozik majd valami.
Senki se mondta, hogy örülj neki vagy, hogy "kussolni" kell, de picsogni se kell itt csessze már meg.
Hardver hiba ide vagy oda... cselszettül előfordul. Ez van. Nem a legjobb széria. Szar az összes? Nem... szart kaptál ki? Kellemetlen? Az... HÁT Gariztasd....
Késői frissítésekkel meg nem tudok mit kezdeni. Ha ez neked késői akkor vegyél Google pixelt aztán talán az elég gyors lesz. Ha az se elég akkor meg tessék a saját háza táján körbenéznie az uraságnak mert valami gond lehet ott az elvárásokkal.
Bugok meg vannak és lesznek is... IOS ben is Androidban is... mindenhol. Érdekes, hogy a bugok egy része is totál "random" fordúl elő és olyanoknál egyáltalán nem hallottam aki tényleges globál verziót vett. (van egy sanda gyanúm, hogy a kínai piacos darabokkal, vagy csak nekünk van szerencsénk, eddig már 3 ismerős is vett a javaslatomra és egyiknek sincsenek ilyen GPS stb hibái... -
egykettő
aktív tag
válasz
Namelesske #1207 üzenetére
Pontosan a képes, szöveges értékelések adnak támpontot, a csillagok tényleg nem érnek semmit.
-
acws
csendes tag
válasz
Namelesske #1129 üzenetére
Szia,
a fólia mennyire ér ki a képernyő széléig?
A tokból kilóg a kamera? Vagy védi azt is.
Köszi
Gábor -
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #1138 üzenetére
-
Breki
veterán
válasz
Namelesske #1132 üzenetére
Oké
Én is telefonról írok, nem nagy ördöngősség teljes nézetben link gombra kattintani. Viszont megnyitni elég macerás.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #1061 üzenetére
"Monthly security updates" != OS verzió frissítés.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #1059 üzenetére
Ez de görény húzás. Pedig ezeknek a készülékeknek ez is húzóereje volt.
-
Shyciii
veterán
válasz
Namelesske #1016 üzenetére
Köszi. Megnézem azt is, de sajnos a kernel genyózik. Kapott egy factory resetet. Hátha ez megoldja a pie frissítés után, bár tök üres telót upgradeltem.
-
törölt tag
válasz
-
Breki
veterán
válasz
-
fanfunes
csendes tag
válasz
Namelesske #979 üzenetére
ja azt en is eszrevettem, hogyha gyorsitotarat torlok pl. Messenger, FB.. kicsit 'hasznalhatatlan' a telefon 30-50mp-ig
-
fanfunes
csendes tag
válasz
Namelesske #965 üzenetére
nem az a problema h nem talal jelet. az megy nalam is. hanem hogy elvesziti egy ido mulva. reset nalam is volt
-
dlaj
őstag
válasz
Namelesske #959 üzenetére
Pedig írtam 2x is!
-
djgeg
őstag
válasz
Namelesske #944 üzenetére
Te úr isten
-
válasz
Vut?
Nem kell tudnod az eredeti állapotot, abból csak egy van (mint írtam is), azt a telefon tudja, hogy mi volt az.
Ha meg te variáltál rajta, akkor az már nem eredeti állapot, hanem az általad használt, azt csak te tudhatod.De örülök, hogy megoldódott.
-
dlaj
őstag
válasz
Hátha neked az "eredeti állapot" a saját módosított állapotod, akkor arra neked kell emlékezned. De ha a gyárilag beállított eredeti állapotra gondolsz, akkor ott a három pötty a bal felső sarokban.
(#945) eszlenyek, Én holland frissítést csináltam, mégsincs itt csehben 4G, holott a másik 20-as telefonom arra csatlakozik.
-
dlaj
őstag
válasz
Namelesske #940 üzenetére
Akkor úgy látom nem értem a problémádat.
-
válasz
Namelesske #940 üzenetére
Mi az, hogy nem tudod, mire?
Alaphelyzet csak egy van, azt állítod vissza, ha alaphelyzetbe hozod a kapcsolókat! -
törölt tag
válasz
Namelesske #936 üzenetére
-
dlaj
őstag
válasz
Namelesske #936 üzenetére
Akkor vissza kell állítani!
Lehúzod - ceruza ikon - 3 pötty a jobb felső sarokban - alaphelyzet! 😀 -
dlaj
őstag
válasz
Namelesske #930 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #872 üzenetére
Ilyennel nem találkoztam még.
-
dlaj
őstag
válasz
Namelesske #872 üzenetére
Nincs semmi szaggatás. Megnéztem ki és bekapcsolt animációval is.
-
dlaj
őstag
válasz
Namelesske #870 üzenetére
Szerintem jó a PIE, nekem legalábbis semmi gondom vele.
Az alkalmazásváltó problémáról nem is tudtam. Mondjuk nekem az animációk ki vannak kapcsolva. Az viszont szerintem jobb, hogy most már vízszintes az elrendezés, nem függőleges. További pozitívum, hogy az alkalmazásváltó gomb egymás utáni megnyomásával a két utóbbi alkalmazás között lehet váltani. Mondjuk ez eddig is így volt. Az viszont továbbra sem tetszik, hogy az összes törlés gomb még mindig a sor végén van.Szerk, Ha leírod az animációs problémát, akkor bekepcsolom, és megnézem itt milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest