Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Időkép másnál sem.akar energiatakarékos helymeghatározással pontos helyadatokat mutatni?!
Már feltettem ujból.meg jött rá frissítés is de hiába...más olcsóbb kínai mtk soc-os telómon gond.nélkül megy a helyi.lokáció...Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Vki esetleg a piros színű tulajdonosok közül tudna küldeni nekem privibe nagyfelbontású képeket a telóról többféle fényviszony mellett?!
Előre is megköszönöm!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Azt hogyan lehetne beállitani hogy ha lenémítom a telefont és ha küldenek messengeren üzenetet akkor a lenémitás ellenére azt hanggal jelezze a tel?! Be lehet ezt egyáltalán állítani vhol/vhogy?!
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Nekem elmúlt pár napban ha emailem jön akkor, nem jelez fényértesítéssel a teló! Gmailt használok! Tapasztalt vki ilyet?!
-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
Olvasom itt a hozzászólásokat nem értem h akinek problémája van a tellel oreo frissités után h az miért lehet vagy nekem van nagy mákom az enyémmel de nekem jött azonnal rá a frissités, nem fagy nem láttam semmi bugot se a rendszerben,ill nem merül jobban mint eddig pedig még factory resetet sem csináltam...
-
dime27
őstag
válasz Viktor0610 #5389 üzenetére
Milyen üveg van rajta, vagy csak fólia?!
-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
Két simet használóknak egy kis adalék...
Délután egytől folyamatos 4g-vel használva a teló, fényerő kb 1/3-ad fényerőre huzva, szinte állandó messenger és facebook nyomogatással böngészéssel, sok youtube videoval eddig 4 óra kijelzőidő és még van az akksiba 45 százalék!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Nekem ma jött egy 65 megás frissítés telóra de nem magától dobta fel!
Rámentem csak így próbából a frissítés gombra és akkor dobta fel!
Másnak nem jött?!
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
válasz Necromance #4898 üzenetére
Nekem is ez volt de ujraindítottam a telót és utána manuálisan átraktam 3gre majd 4gre és aztán átállt!
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Betettem telenor hello data adatkarit és nem megy a 4g a telon!Vmit rosszul csináltam vagy állitani kell hozzá vmit?!1-es simbe tettem lehet a kettesbe kellett volna azt még nem próbáltam?!
-
dime27
őstag
Szia!
Én ma kaptam meg egy fórumtárstól [link]
és a multkori irásod miatt kicsit félve álltam neki feltenni de nekem semmi panaszom rá!
Mindenhol tökéletesen illeszkedik sehol egy buborék nem igazán veszem észre h elvenne a fényerőből magán az üvegen inkább azt veszem észre h elég kopogós rajta az irás de ugy vagyok vele h ez azért csak nem egy Nillkin, Imak, Mocolo kategória azokon vhogy finomabb az irás de olyanokbol idehaza nem találtam olyat ami széltől szélig érne!Apropó szélek...nekem semmi problémám a széleken sem ugyanolyan jol rátapadt az üveg mint középen az egész most ugy néz ki mintha nem is lenne rajta üveg pedig mégis van!
Zsírosodást annyira még nem tudtam letesztelni bár én naponta törlöm a kijelzőt legalább egyszer!
Lehetséges h többféle minőségű kijelzővédő kerülhetett ebből a márkából forgalomba és kifogtam pont egy jót de sztem kezdeti megoldásnak tökéletes aztán ha vki talál rá jobbat le lehet szedni de addig sztem teljesen felesleges![ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Magyarhonban hol tudnék venni gertong full covert a telóra ( feketét) ami ideérne esetleg hétfőre?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest