Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Én is 8-at használok, gond nélkül. Igaz én csináltam gyári visszaállítást. Főverzió váltásnál szerintem nem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest