- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Na ugye, hogy minden kép összeáll lassan!
&(#6804) konczy3
Nekem megint eltűnt minden frissítési lehetőség.
(#6806) sxxorp
Akár az előző, de nekem már az a gyanúm, hogy aki gyors leszedi így, aki nem, az meg töltse le a weboldalról.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz konczy3 #6789 üzenetére
Akkor nálad is már 11.0.5-ről frissült, nem úgy, mint itt sicc33 kollégának, nekem sincs fenn még csak a 11.0.2.
De csak van valami benne még, mert biztonsági frissítések nem lehetnek félgigás méretűek.
A múltkori nem volt valami szerencsés, amit visszavontak, ezt a mostanit már érdemes felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
11.0.5.0 gyári frissítés másnál is el van még tűnve? Nem hiányzik, csak fura, hogy így eltűnt kb egy hete.
Lényegesebb kérdésem is lenne, root nélküli telón valami makrózós fotó appot tudnátok javallani?
-
nagyúr
Fene tudja, mindenesetre az biztos, hogy jófogásos tesóktól akkor se vennék, ha amúgy nem lenne ennyire idiótán lábkilógós az a hirdetés.
(#5589) ot93
Én ilyenekkel személyesen se nagyon vágyom találkozni, már előre ideges lennék a várható stílusától, ahogy ezek próbálnak meggyőzni valakit!
(#5590) sxxor
Kár, hogy ezt a nyamvadt kék hátlapot az istennek se fogja be az arany spray, különben milyen tuti üzletet csinálhatnék Winettu Áládárékkal.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lurdyban hetek óta nincs már a honlap szerint sem, mikor venni akartam, akkor sem volt, de a weboldalon még fenn volt.
De amúgy elég életszerű lenne, ha valaki január 15-én megveszi 99000-ért(utolsó Lurdy-s ár) és azonnal eladja 35000-ért! Senkit nem akarok megbántani, de ha ennek valaki beugrik, az egy óriási marha!
-
-
nagyúr
35-ért Mi 9 SE jófogáson? Nagyszerű. Biztosan megvenném.
Amúgy ha valahol, hivatalos helyről persze, lehet kapni, nem szabad elszalasztani! Telekomnál is érdemes megvenni, persze már nincs olyan jó áron sehol, mint múlt év végén. Alzán kuponnal 78eft volt a kék 128GB-os. Nem is kéne már semmi pénzért, 4X után persze ez a méret nekem is a tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ASDGamer #5496 üzenetére
Az egy dolog, hogy akinek eddig 4X volt, tutira ezt veszik, de ez csak a méret miatt van, bárki veszi is, ez a teló eszméletlenül jó, minap is említettem.
Igaz most tényleg alig használtam....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz aprokaroka87 #5458 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, hogy mintha optimalizálná az akku használatát, ami amúgy a harmadik éves 4X-en is teljesen jó, ott sincs semmi gond az akkuval.
Azért is rakom be ide ezt a képet, mert sokan aggályoskodtak az akku miatt Mi 9SE-nél, az elején még picit én magam is. De most már nem, igaz azt egy pillanatig nem bántam meg, hogy ezt választottam a 4X utódjának! Elődjéhez képest fényévekkel javult a gyorsaság, a fotóképességekről ne is beszéljünk! Egyszóval ár/érték arányban nem tudnék jobb telót, főleg ilyen méretben.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Fura ez a teló, második hónapja van meg és folyamatosan javul az akkuhasználat. Igaz nem nyúztam egész nap, csak kb egy óra online beszélgetés és minimális nethasználat volt, mint látszik is a vonalon, hogy utána csak heverészett. A gyári 11 van fenn és még nem heréltem ki a felesleges gyári programokat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bogyó bá' #5369 üzenetére
Szerintem még görgess lejjebb és a két here helyén lévő Java file-t is töltsd le. (nem itt, hanem a linkben lévő here-re gondolok)
ebben a bekezdésben van:
FAQ & Troubleshooting
The application doesn't work. Is there anything I should have installed?
Yes, the Xiaomi ADB/Fastboot Tools was developed in Kotlin for the Java Virtual Machine so it needs the JRE to run.
JRE version requirements:
Oracle: 8 or later
OpenJDK: 11 or laterOn Windows or MacOS, install Oracle Java from here or OpenJDK from here.
On Linux distributions, install openjdk-11-jdk or openjdk-11-jre.
Pendrive? Az mihez kell?
A Linux Mint Cinnamon 19.3 telepítő iso-hoz.
Amúgy célszerűnek látod egy ADB-vel belemészni a mobilba, ha egy rutin telepítéssel is gondok vannak? Csak kérdem, mert ugye csak rendeltetésnek megfelelő használatnál írják biztosra, hogy nem lesz tégla a telóból. Ha nem vagy biztos az ADB használatában......
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Miért nem tiltjátok le?
Fogalmam sincs hol kell, amúgy nekem csak a Mi fiók miatt kellett az SMS aktiválás, bár gondolom azon belül van ez a készülékkereső funkció is. Erre semmi szükség.
Akku tippek? Biztosan hasznosak, én nem figyelgetem, ha eléggé lemerül, felrakom tölteni aztán lehúzom. Jó ideig még tovább van kábelen, mivel 4X töltési idejéhez vagyok szokva.
-
nagyúr
válasz Fürkésző #5356 üzenetére
Amúgy újraindítás után mindig ott az üzenet, hogy az SMS regisztráció sikertelen. A kettőnek mégis lehet köze egymáshoz.
Biztosan van köze egymáshoz ezeknek és mivel idegesített az általad említett felugró valami, így az SMS aktiválást megcsináltam, be is tudok lépni ill kezeli a Mi fiókomat is, ezért sem örülök ennek a 35%-os xiaomi aktiválásnak, mert mi a qrvannyát akar aktiválni?
A 4X-ben a Digi SIM nálam is nyekereg, de ott nem foglalkozom vele. Minek aktiválnám, ha abban a telóban egyszer már a Telekommal aktiváltam?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem lényeg szerintem, nekem is 35%-ot visz el mostanában a xiaomi aktiválás, Domino van benne, egy darab.
Digi SIM másodkártyaként a 4X-ben van, ott soha nem látom ez az aktiválós dolgot. Amúgy ez nem a xiaomi sms aktiváló, hanem csak a sima xiaomi aktiválás, ez két külön services.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ronin79 #4998 üzenetére
Dehogy, már csak amiatt rakom be a képeket, mert minap valaki kérdezte, mennyire aggasztó az akksi helyzet. Pár napig még így tesztelgetem, nem sürgős neki az éles bevetés. Nincs használva a tegnapi kép óta, wifi bekapcsolva.
2nap/13h/45 perc 51%
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem nagyon használom, témákat variáltam csak, pár emailt olvastam, wifi be volt kapcsolva ma reggelig olyan helyen 24h-ban, ahol nincs elérhető, direkt azért hagytam így, hogy lássam, ez milyen hatással van az akkura. Digi SIM kiszedve, Domino van benne, de adat nincs bekapcsolva ez idő alatt. Se beszéd, se multimédia használat.
11 van fenn és volt FR a feltöltés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na ez így a legjobb, amit írhattál, ezt simán megteszem én is! Köszi!
Akkor kihalászom a Digi SIM-et, elkezdem belakni és be fog az állni nekem is. Nagyon sajnálnám, ha nem így lenne, mert totál meg vagyok vele elégedve 4X után halál jó kis teló ez. (az is jó volt persze nagyon, de elszállt felette az idő)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jogos, vágtam a képen. Wifi 5G volt csak bekapcsolva és az accubattery appot raktam rá, miután 11-re frissítettem, utána ott hagytam az asztalon, még ez az AOD sincs bekapcsolva. Pilot-ot nem használom. Ez az antenna 31%-os használat nem jó.
Most 19:45 óra alatt 86%-on van, de nem használtam továbbra sem.
Az SE-m meg 8 óra alvás alatt 10 %-ot, ez javult most 0 -4%-ra.
No ez lenne érdekes szerintem többeknek is, hogyan és mit csináltál ehhez.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fürkésző #4968 üzenetére
Szia! Nekem semmi Digi SIM-mel kapcsolatos jelzés nem jött eddig, lehet azért, mert másodkártyának raktam be, de nem is jelentkeztem be a Dominossal sem a Mi fiókomba mondjuk. A háttérben lehet, hogy próbálkozik a Digissel valamit? Lehet.
Ez a Digi amúgy sem egy egyszerű eset, már az APN manuális beírása is erre utal.Amúgy nem lenne hülyeség a Digi mobil topikban rákérdezned, használnak ott is többen Xiaomit a SIM-mel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Wovbagger #4953 üzenetére
Hú ez egész jó, fene enné meg, ezt a hsz-edet pont nem vettem észre tegnap, köszi! Nekem a 4X volt ilyen eddig. Most egész éjszaka hagytam nyugodni a telót, most az android rendszer nem szarakodott, viszont a cella készenlét nagyon eszi az energiát, kezd tele lenni vele már a hócipőm. Megnéztem a 4X-et is most és a listájában nyoma sincs cella készenlétnek, szóval nem tudom mi a ragya van ezzel a Mi 9SE-vel. 4X-ben Telekom előfizu van, SE-ben meg Domino, mellette a Digi SIM, lehet, hogy az okozza? Este feltöltöm és kiszedem belőle a Digis kártyát, más ötletem nincs.
Ha valakinek volt ilyen extreme merülése és tudja mi az, ne tartsa magában! :_)
Te egyébként használod aktívan a telót?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi! Nekem is így rémlett, de megzavart az, hogy gyári állapotra......(pedig mennyire egyszerű is lenne sokak élete, ha 10-re állítaná vissza)
(#4955) soundman1
Én a Témák letölthetősége miatt átállítottam Dél-Korea-ra, de lehet minden jó, ami nem EU.
(lehet, hogy nem ezt értetted a Tartózkodási hely alatt......)FR előtt az alkalmazások szinkront bekapcsoltad, hogy a felhőbe mentsen fel amit lehet?
Nem, nincs felhő most, a Mi fiókba sem léptem be, most még egy Domino kártyával tesztelem a telót, nem raktam bele a fő SIM-et. Emiatt annyira nem nagy gáz a FR sem, de a sok jelszavazás azért elég fárasztó.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Értelek, köszi! Szóval türelem.....végül is neked fél év alatt beállt normálisra, mit akarok én harmadik napon?
Úgy örülök, hogy mindent felraktam, belőttem email címeket, Netflix, Spotifütty, anyámtyúkja és most adjak a pofájának factoryt?
No de még csak áll a kérdésem, hogy miként tudnám elkapni és pofánvágni azt, ami csinálja ezt a gyorsbúvárkodást!? Az, hogy android rendszer 48%, az qrva kevés infó......
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Felraktam a 11-et tegnap, de szerintem minimál használat mellett kicsit sokat eszik az android rendszer, mivel lehetne ezt megnézni, azon belül mi szívja az akksit? A mai feltöltés után pár percig használtam csak, hogy felrakjak egy appot Playről, mikor hazaértem, 4 óra asztalon fekvéstől lement 90%-ra az akksi! Ez nem valami fényes......ha ezt az android rendszeres fogyasztást ki lehetne lőni, nem lenne különösebben rossz egy ekkora akksitól.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz ribarszki #4855 üzenetére
Én is kéket vettem másodikra, egyszerűen szuper az a hátlap, de mint ahogy a 4X-nek sem volt stabil fogása, ennek se nagyon van, így jön nekem is rá a Spigen hátlap, ez már bevált a 4X-nél is. Eltakarja a gyönyörű hátlapot, viszont használható és nem törik szét. Majd néha otthon a kanapén leszedem a tokot és gyönyörködöm a hátlapban! Viszont alapvetően használnom kell, nem csodálni a szépségét.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ribarszki #4847 üzenetére
Én biztosan SE-t vennék, mivel annak is nagyon jó a kamerája, szerintem a MI 9 CPU és GPU-ban sokkal jobb. Ez okozza az árkülönbséget is. a mérete a SE-nek super, főleg 4X után, a kamera meg fényévekkel fog javulni 4X-hez képest!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Éppen akartam kérdezni tőletek, tényleg ennyire nem stabil még ez a 11-re frissítés? Olvasgatok visszafelé és nem egyértelmű, hogy érdemes-e még felrakni. 4X-en végig gyári OS volt, mindig frissítve, ott nekem nem volt gondom, de arról is olvastam sokaktól, hogy mindig csak rosszabb lett az új ROM-mal.
(#4845) Fixmiki
Látom nálad nem az igazi a frissítés.
Más.
Valaki használt már folyékony képernyővédőt? spigen.hu-n láttam azt is vagy ha nem elég hatékony, tudtok valami könnyen felrakható fóliát?
A kérdés második felére gondolom jön a válasz, hogy olvassak vissza.....A régi 4X-es topiklakókat külön üdvözlöm! Nem véletlen, hogy mi itt kötünk ki.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Wovbagger #4841 üzenetére
de fólia nélkül még a dobozát sem merem kibontani (mert egyből nekiállnék nyomkodni, az fix).
Én azt hittem a Mi 9 sorozat is érintőképernyős! Tapizgatástól meg nem hiszem, hogy túl sok baja lenne.
Amúgy biztos vagy abban, hogy 9 SE van az asztalodon, mert tegnap is eléggé hadilábon álltál a 9 után lévő betűkkel!
Ha már van egy új készüléked, nehogy már valami agyonganajozott használt tokot vegyél rá, tök j super tok van a spigen.hu-n, mondjuk a képen rondán néz ki, de tényleg nagyon jó, rendkívül stabil a mobil fogása, bírja a leeséseket és abszolút feltűnés nélkül simul a telóra. 4X-en teszteltem vagy 2 évig.Ezen a linken vannak képek is róla, a spigen.hu-n ennél az árnál olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Videós, mozgóképes topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512/12 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest