- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
-
ot93
senior tag
válasz
madmike #5987 üzenetére
lehet, hogy fájlkezelőben meg kell nyitni a fájl-t és akkor indul az update. De én nemtom, én mindig csak akkor teszem fel a frissítést, ha már OTA módon megjött...
Fürkésző
Hát én is ezen gondolkodom. Egyrészt ha eltakarjuk a telót, akkor minek akarjuk, hogy szép maradjon. Oké ha valaki mondjuk fél évesen el akarja adni, akkor sokat nyomhat, ha hibátlan állapotú.
Amúgy végül én is tokban használom, de csak a gyáriban. Főként a karcok miatt, mert még nemtom, hogy eladom-e mondjuk 1 év múlva amikor még lesz rajt pár hónap gari. De ahogy olvasom, leesés ellen ez a tok nem jelent biztosítást. A karcok ellen viszont véd ez a tok, de legszívesebben levenném, mert ha úgysem látom, akkor minek a karcok ellen. Ha meg karcolódik, akkor is egy ideig látom karcmentesen, aztán meg utána is talán jobban néz ki mint a tokban. Bár azért a gyári tok sem rossz kinézetre szerintem.
Jó lenne ha az üveghátlapot elhagynák a gyártók és valami dizájnos fém lenne, mert az legalább nem lesz ujjlenyomatos. A kijelzőüveg köré meg tehetnének valami ütéselnyelő réteget -
vince
őstag
válasz
madmike #4802 üzenetére
A gyári tok teljesen rendben van, annyira szép a telefon (nekem kék van), hogy nem került rá a Nillkin frosted shield, mert abban nem látszik a hátlap
Üvegem volt kettő is, először ilyen (összetörött, a készüléket megmentette), majd ilyen (H PLUS PRO 0.2mm verzió). Utóbbit sokkal jobb használni, nem ragad hozzá annyira az ujj húzás közben (érzésre kb. olyan, mint a képernyő plusz üveg nélkül), plusz nincs kivágás a noccsnak, nem ül meg a szösz a lyukban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest