- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
vikla007 #7905 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz, mert nekem tökéletesen működik együtt a Nova és a Fluid, nem írtam volna be. Azóta is OK, jobb, mint az eredeti :) Ami gond előjött: reboot után visszajönnek a virtuális gombok - de a Nova és a Fluid akkor is mennek, csak a beállításokban megint gesztusokra kell váltani, de csak azért, hogy eltüntessük a gombokat,a Fluid akkor is megy.
-
sxxorp
őstag
válasz
vikla007 #7903 üzenetére
Köszi, hogy rákérdeztél, most látom, hogy be sem linkeltem
: [link]
Nem akartam adb-zni, így először MIUI launcher volt gombokkal -> app telepít, beállít, ->Novára, majd gesztusvezérlést vált-> app-nak mindent megadni, hogy ne lője ki.
Nagyon jól testre szabható. Két gondot találtam csak: ja szétválasztva használod az értesítési panelt és a gyors kapcsolókat, akkor Nova és Fluid gesztusra is csak az értesítési panel jön le. Reboot esetén visszaállt virtuális gombokra, újra gesztusra kell állítani. -
mark1998
tag
válasz
vikla007 #7244 üzenetére
Szia! Majd kipróbálom azt is, 2 dolog miatt nem váltogatok Rom-ot. Ha MIUI-ra akarok váltani akkor format data kell, másolni 60GB-nyi adatot Pcre majd vissza. Meg akkor a mobilos buszbérletem elvész, mert a Simple app másik készüléknek érzékeli
Most át álltam VoxPay-re, az hátha jó lesz ROM csere után is. A Simple úgyse olvasta be a buszon a QR-t.. No Meg jó lenne egy Kowalski kernellel is jól működő MiUI mert azt a kernelt normálisan be tudom lőni.
-
net91
senior tag
válasz
vikla007 #7147 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Az általad linkelt oldalon a Mi 9 SE Global Stable Rom helyett, a Mi 9SE EEA Stable Rom-nál található a QFBUXM.
Miben különbözik a Mi 9 SE EEA Stable Rom a Mi 9 SE Global Stable Rom-tól?
Nem okoz problémát, hogy a Mi 9 SE Global Stable Rom-ra küldöm a Mi 9 SE EEA Stable Rom-ot? -
vince
őstag
válasz
vikla007 #6773 üzenetére
Ehhez a készülékhez meg nincs stabil miui12-es xiaomi.eu verzió.
Stable MIUIv12 released for MI10, MI10Pro, HMK20MI9T, HMK305G, MI9, MI9Pro5G. -
-
hudyfiu
senior tag
válasz
vikla007 #4152 üzenetére
Nálam megborult a rendszer egy kicsit.
TWRP előtte kódot kért, nem is bántam.
Most nem kér, midnen titkosítva van így.Gapps teljesen eltűnt.
Tettem fel valahonnan.
Névjegyeket nem szinkronizálta.
Na de nem is folytatom mert úgy is tiszta telepítéssel érdemes felrakni.
Ahogy olvasom nincs gond vele másnak.Oldalt villogó értesítés jól működik most ebben.
-
ronin79
addikt
válasz
vikla007 #3574 üzenetére
Így ok, okita kernel orvosság a hívásokra
VoLTE működik? Note 4-en még mindig PE van, használnám ezen is szívesen csak a VoLTE és a natív hívásrögzítés hiánya tart vissza. Ma raktam vissza a 10.3.4-et fastboottal mert twrp-s visszaállítás után beakadt a gmail, nem jöttek értesítések és a cella készenlét egy szinten volt a kijelző idővel
Tiszta telepítéssel most megint ok minden úgyh nem akarok fölöslegesen romolni
A hívásrögzítés még megoldható lenne külső appal csak menjen a VoLTE.
-
ronin79
addikt
válasz
vikla007 #3570 üzenetére
Melyik verzió, plus vagy a sima? Fejlesztői beállításokból hiányzott a kapcsoló a spec.újrainditáshoz és zseblámpa is inaktív volt a gyorsbeállitásokban. DS bugra xda-n is panaszkodnak ám akksinak inkább jó, nem merül fölöslegesen ha nem fogadod a zaklató hívásokat
Amúgy a voltet meg se néztem, az működik pe-n? -
ronin79
addikt
válasz
vikla007 #2355 üzenetére
Köszi, már megoldva, kezdem belakni az új romot
Xda-ról toltam fel a 3.3.1-2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest