- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #13039 üzenetére
Nekem azzal semmi gondom, viszont a gmail nem szinkronizál csak akkor, ha feloldom a képernyőt.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #13032 üzenetére
Reggel óta fen vann, egyelőre oké minden vele.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #12961 üzenetére
Neked is az alapján kell csinálni, ahogy a Global-ról EU-ra átállásnál van.
TWRP frissítés TWRP segítségével
Letöltöd az .img kiterjesztésű file-t, felmásolod a telefonra, majd a TWRP-t elindítod, "Install" menüpont, majd a jobb alsó sarokban "Install Image", itt betallózod a korában felmásolt img file-t, majd a "Recovery" -t választod és a végén elhúzod a csuszkát (Swipe to confirm Flash).
Kész is vagy. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #12769 üzenetére
Nálam Mi8-on nincs gond a legfrissebb eu dev-vel.
Más mit tapasztalt?
Ha jól látom inkább csak a pro-nál vannak ezek a komoly gondok. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #12751 üzenetére
Nekem is volt egy teljesen hasonló esetem.
Wipe-oltam a dalvik-ot és a cache-t.
Ha nem lesz jó, visszateszek egy régebbi romot, amit neked is ajánlok, így nem kell ujraraknod az egészet.(#12753) kuksa90!
Nyugodtan visszateheted. -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #12751 üzenetére
Ne vágd fölhöz a telefont, a frissítés úgy sz@r, ahogy kiadták, - nálam dettó ugyanez
Ráadásul most kezdem a szabit, és tölthetem roamingban a három Gb-t újra. (Mert szokás szerint leszed egy Gb-t, és közli, hogy hibás, próbáljam újra)
szerk: megvan a telón a múlt heti. Vissza lehet azt tenni, vagy van valami védelem?
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #10089 üzenetére
és (#10092) kuksa90, (#10091) Dino73
1. Dupla koppos képernyő lezárás (Double tap to lock screen):
Settings > Home screen & Recents > Double tap to lock screen
Ez az opció a MIUI launcher része, ha 3rd party launcher-t használsz azzal értelemszerűen nem fog működni, illetve, ha a 3rd party launcher-nek van saját dupla koppos zárás funkciója akkor azzal megoldható.
2. Dupla koppos altatás a képernyőzáron (Double tap to sleep):
Settings > Lock screen & password > Advanced settings > Double tap to sleep
Ez az opció a rendszer része, ha olyan 3rd party témát használsz, ami felülírja a gyári zárképernyőt (overlay) akkor nem fog működni értelemszerűen. Rendszerszinten elérhető témákkal működik szépen.
-
qgevic
csendes tag
válasz
huliganboy #10093 üzenetére
Nekem is PRO van ugyanúgy legfrissebb eu dev és működik. A kezdőképernyő és előzményeknél be van kapcsolva a dupla koppos altatás? A képernyőzár és jelszónál is van ilyen kapcsoló, de az valamiért nem csinál semmit sem.
-
kuksa90
őstag
válasz
Én egy külső programmal, kétujjas lehúzással altatatok.. de nem is találom a duplakoppos altatást.
-
Dino73
csendes újonc
válasz
Nekem sem megy, legfrissebb eu dev.
-
Norbi.
őstag
válasz
legfrisebb eu deven nekem megy.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #9952 üzenetére
Én is most harmadszor futok neki az OTA-val...
szerk: éés igen, lejött
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #9952 üzenetére
Nekem nem jött le, gépről végül ráraktam.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #9760 üzenetére
Nekem ugyanaz, és 13karakterben írja a nevet, utána a számot, dátumot... Nálad lehet valami gubanc
-
DanielK
addikt
válasz
huliganboy #9657 üzenetére
Google Suite esetén hozza létre a telefon.
Hasonló mint az app duplikálás.
Csak itt kapsz egy második gmailt, play store-t és onnan azt töltesz le, amit akarsz.
Alapból duplikája a névjegyeket például.
Így a rendszergazda ezeket egy kattintással törölheti akár.
Nekem meg jó, mert a gmail alkalmazásban nem keveredik a magán címem a cégessel, vagy a névjegyek sem keverednek például. Igazából semmi sem keveredik, ami google. -
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #9438 üzenetére
és (#9461) kuksa90:
Itt van közvetlen link bug report-hoz: [link]
Kitöltős értelem szerűen + a log résznél bug log.zip -et kell csatolni, amit about phone menüben CPU verzión 5x érintésre lehet generálni közvetlen azután, miután a hibát reprodukáltad. Bug riportot bárki normal user indíthat, de bug log-ot global ROM usernek kell generálni mert a log-ból kiderül, hogy nem Global ROM-ot használtok.
Utána a linket megosztjátok itt és mehetnek rá a "confirm"-ok + én is bedobom a linket global beta team-be, így biztosan továbbjut a megfelelő helyre...
Melyik problémáról van szó egyébként? Auto fényerő vagy Recorded calls file név?
-
kuksa90
őstag
válasz
A sync.ME app nekem egyszer úgy összekutyulta a telefonkönyvemet, hogy ráment egy nap, mire rendbehoztam (tudom, mentés
), azóta inkább nem próbálkozom. A TrueCaller is zsákban van, de az előző telómon összeakadt az ACR rögzítővel, azóta mosolyszünet.
Szerintem, ha sokat nyafogunk, Karavik kolléga talán lép valamit...
-
K82
őstag
válasz
huliganboy #9441 üzenetére
Nekem ez az első, és baromira idegesítő. Dual-band GPS létére szerintem szégyen h a MIUI nem tudja ezt így lekezelni - és a dual band volt az egyik selling point, ami miatt szemet vetettem a Mi8-ra. Sem a Motoroláknál, sem a Oneplusoknál, sem a Pixel telóimon nem volt ilyen soha...
Megy a Waze forgalomfigyelés miatt, átváltok Ingress-re majd vissza Waze-ra aztán lehet kapcsolgatni a a GPS-t h magára találjon.
-
DanielK
addikt
válasz
PE romon a csúszka jól működik. Nem viszi le a fenébe. A caller is jobban működik itt.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #9426 üzenetére
Áááá, véletlenül sem. Egy darabig jó, aztán egyszer azt hiszem, megvakultam... Felhúztam kétharmad körülire és kikapcsoltam.
Az a "próbáljuk beazonosítani a netről a telefonkönyvben nem szereplő hívót"? Kerestem én is, amikor hallottam róla, de az valóban nincs benne. Van még pár megvásárolt tárcsázóm, de egyik sem tudja...Na, felteszem a tegnapi frissítést, hátha megint bootloopol a Magisk miatt...
szerk: havri1: én tisztán feltettem a 3.7-es EuDev-et, de az is hektikus. Többnyire lehúzza teljesen a fényt.
(#9430) huliganboy: Nekem is "örök darab" lesz mindkettő. Legfeljebb rámegy a szemcsis fazon (Alfréd), és biztonsági kamera lesz belőle.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #9428 üzenetére
Én is így vagyok vele, tele vagyok appokkal, beállításokkal, nincs kedvem egész nap ezzel szenvedni
És persze simán lehet nem is oldaná meg.
Nálam sima van, 6/128
Majdnem eladtam amúgy, annyira meg akarták venni, de nem mertem, se MIX3, se Mi9 nem jön be -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #9426 üzenetére
Nekem most (az elmúlt 3-4 frissítés óta) megint nem jó, de most ellenkezőleg rossz. Sötétben első ébresztésnél kiégeti a szemem. Power off/on már jó..
Lehet érdemes lenne egy full tisztát telepíteni, most van 9.3.14 fastboot global, és arra mehetne az EU. -
laci laci
addikt
válasz
huliganboy #9399 üzenetére
Holnap már fent a twrp.. A miui rendszert még mindig nem sikerült megszeretnem..
Amúgy hol találom az aod beállítást?
-
juve600
nagyúr
válasz
huliganboy #9399 üzenetére
360óra
-
eladogeppc
veterán
válasz
huliganboy #9381 üzenetére
Köszönöm szépen.
De Xiaomi.eu-ra csak BL unlock után lehet menni.
Az még két hét nálam. -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #9377 üzenetére
Szögelik a dark módot, de van még tennivaló...
Én még mindig megakadtam a hangrögzítő hibáján, ezért nem használnám angolul a telót, így meg kész rémregény kikeresni valamit... szerintem ez már így marad.
A magisk-ot minden frissítés után ujra kell telepíteni twrp-ből? ...mert csak karikázik, a banki app meg prüszköl. -
eladogeppc
veterán
válasz
huliganboy #9377 üzenetére
Értem. És mi a xiaomi.eu és a sima dev között a különbség ?
Más cég fejleszti ? -
eladogeppc
veterán
válasz
huliganboy #9375 üzenetére
Mai update pro esetén. Ez mit jelent ?
Mi 9.3.11-en járunk global beta-n. -
eladogeppc
veterán
válasz
huliganboy #9369 üzenetére
Ez milyen port ?
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #9094 üzenetére
Semmi baj az eudev-vel, nálam stabilak a csoportképek a viberben.
True Phone-t használok, alapértelmezetten kijelölt SIM-mel, nem jön fel a gyári választó, azonnal tárcsáz.
Chrome "C" vágányon, Brave a favorit, az nem omlik, nem fagy... -
w333
félisten
válasz
huliganboy #8935 üzenetére
Jó gagyi ... inkább sötét szürke !
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #8790 üzenetére
Az, hogy adott xioami.eu heti frissítés mely készülékekre érhető el, attól függ, hogy a hivatalos China MIUI frissítés mely készülékekre lett kiadva. Ha nincs China MIUI kiadás, mint pl most Mi8Pro-hoz, akkor nincs xiaomi.eu kiadás sem hozzá, mert xiaomi.eu a China MIUI-ra épül.
"delayed due to errors in the Mi Wallpaper application"
Ettől függetlenéül hétfőig még javíthatják és kiadhatják báromkor...
-
enginev3.0
félisten
válasz
huliganboy #8790 üzenetére
Van hogy visszavonják valamiért, de lehet hogy holnap lesz neked is, vagy csak jövőhéten
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #8691 üzenetére
Szívesen. VoLTE tényleges használatának további feltétele, hogy a szolgáltatói oldalon is aktiválni kell a szolgáltatást. Amennyiben Telekom-os vagy, úgy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül ezt könnyedén megteheted...
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #8689 üzenetére
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #8591 üzenetére
De, EuDev van fenn - az egyiken - csak a felkészülés, és a velemszületett kiváncsiság miatt nézelődöm
(#8607) Karavik: A hívásrögzítő névkijelzésére is írhatnál megoldást, azon kívül, hogy angolul használjam a telót...
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
huliganboy #8556 üzenetére
Igen...ez meg a másik, hogy mi legyen a beszerzési forrás...bár egyenlőre a Turbado a favorit a garancia miatt, de meghallgatok minden ezzel összemérhető ötletet...
Hát igen a családi Pentax DSLR sokkal jobb, bár nem mindenhova cipelek egy oldaltáskát, hogy hátha fotózni kell :-)
-
DaniTm
csendes tag
válasz
huliganboy #8403 üzenetére
Kijött, fel is telepítettem, de sajnos még mindig kamerával oldja fel annak ellenére, hogy az IR-t is bekapcsolja..
Valami nagyon félrement...
-
kuksa90
őstag
válasz
Pedig letöltöttem az 1.8 Gb-t, de elvettétek a kedvemet, így ezt a kínlódást kihagyom...
-
Shummo
senior tag
válasz
Hiba javítva.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ahogy elnézem kihagyom, inkább majd a péntekit
Hátha lesz benne valami jó
-
havri1
félisten
válasz
Pont most dobta fel nekem is, köszi
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #8389 üzenetére
Ugyanez, valószínűleg az infra hiánya miatt, rosszabb a kép, Kamera nem ismer fel.
Ha lenne időm, visszaraknám előzőt, van fastboot devem is alá. -
enginev3.0
félisten
válasz
huliganboy #8336 üzenetére
Neked olyan sok idő mire letölti? Nekem nem lenne ideje rezegni
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #8187 üzenetére
és (#8188) kuksa90
szerintem csak úgy tudod telepíteni, ha az új apk-val felülírod a meglévőt: /system/priv-app/SoundRecorder/SoundRecorder.apk
Nem kell hozzá root, TWRP recovery-ből File Manager-el megoldható csak "Mount system partition read only" mellől ki kell venni a pipát és system partíciót mount-olni kell, azaz "System" mellé be kell tenni a pipát a Mount menüben.
Bár szerintem ez Mi8 specifikus issue lesz az eltérő képarány miatt....
(#8190) retesz147:
Recorder appot nyisd meg és onnan csekkold a felvételeket, ott már nem lesz előtte a "hívásrögzítés" így nálad is ugyanolyan frankó lesz
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #8171 üzenetére
és (#8174) kuksa90:
Itt van a mai 9.2.13 build-ből a sound recorder apk: SoundRecorder.apk
Nekem MIX2S-van, lehet hogy az Mi8-tól eltérő aspect ratio miatt van ez a megjelenítésbeli különbség a hangfelvételeknél a megjelenítendő karakterek számában...ha esetleg ettől az apk telepítéstől nem változna a helyzet....
-
siskad
őstag
válasz
huliganboy #8183 üzenetére
Nekem ha kevésbé használom, akkor épphogy 2 napot bír ki, egyébként minden nap töltöm. így ezt a 3-4 napot én sem értettem sosem, én is kíváncsi vagyok milyen használattal lehet elérni ennyit.
-
juve600
nagyúr
válasz
huliganboy #8183 üzenetére
majd felrakok róla képet
de ugyanolyan használat mellet az EU -s max 2 nap a PE meg majd a duplája -
juve600
nagyúr
válasz
huliganboy #8179 üzenetére
persze
-
randras_83
addikt
válasz
Nekem sincs rá időm, meg nem is érdekel. legyen egy nap aztán kész.
Mondjuk tény, hogy most többet eszik a rendszer mint korábban, de ez van. -
togateam
senior tag
válasz
Nem akartam hozzá szólni de az előző Samsung Galaxy s6-osom aktív használat mellet jó ha kihúzott 4 órát a végén,ez meg 30-at minden sallang nélkül. Szerintem ez kurva jó
. Nem értem a sírást.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #8056 üzenetére
Plusz egy megfigyelés: vidéki számnál eggyel rövidebb a szám, és így a névból plusz egy karaktert mutat. Szóval az is megoldás lenne, ha pl az előhívót - 0036 - törölni lehetne automatikusan. Akkor már lenne 8 karakter a névnek...
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #7899 üzenetére
Pár MIUI verzióval ezelőtt volt hívásvárakoztatás értesítés nagy örömömre (itt írtam róla), aztán kivették ismeretlen okok miatt...
-
kurion
senior tag
válasz
huliganboy #7899 üzenetére
Általában ez akkor fordul elő ha szolgáltatói oldalról a hívás várakoztatás és/vagy hívás tartás funkció inaktív. Ilyenkor a készüléken nem elérhető a funkció, telefon oldalról úgy tudod aktiválnia a hívásvárakoztatást, hogy a tárcsázóba beírod, hogy *43*# persze ha szolgáltatói oldalról nem aktív a szolgáltatás ez az gsm kód nem fog működni.
-
morfeus08
tag
válasz
huliganboy #7840 üzenetére
Próbáld meg másik böngészővel, én igen kicsi esélyét látom annak hogy ez a telefon miatt lenne.
Off: Máskor inkább csinálj képernyőképet és a beépített blur-t használd mert ez csapnivaló, képre kattintva simán olvasható.
Illetve ha tudnál egy képet csinálni arról az oldalról is ahova beírod a dolgokat és ezt adja. Természetesen az adatok beírása nélkül -
DanielK
addikt
válasz
huliganboy #7840 üzenetére
Milyen régióra állítottad?
Tedd magyarra és úgy próbáld. -
DaniTm
csendes tag
válasz
huliganboy #7791 üzenetére
Gboard +1
Teljesen jó, igény szerint tudja az ékezetes magyar billentyűzetet is. -
Digger
senior tag
válasz
huliganboy #7797 üzenetére
Sajnos, úgy néz ki, hogy nem fejlesztik tovább!
Viszont érdekes, hogy én ennek ellenére mégis megtaláltam és telepíteni is tudtam.
Lehet, hogy azért, mert a korábbi telefonjaimon telepítve volt?
Szerintem ez a legfrankóbb billentyűzet! -
DanielK
addikt
válasz
Én pont SwiftKey-re váltottam Gboard-ról.
Sokkal nagyobbra lehet állítani és az is tetszik, hogy automatikusan beteszi a szóközt vesszők és pontok után -
Digger
senior tag
válasz
Telefoncsere, vagy belakás során, az első mindig az, hogy felteszem a Swype + Dragon-t!
Nekem ez A billentyűzet!
Testre áll, szerintem érdemes megtanulni a finomságait is! -
enginev3.0
félisten
válasz
gboard, legjobb
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #7772 üzenetére
Köszi, akkor még piszkálom. Újraszinkronizálom, feltöltöm MIUI-ékhoz, hátha nekem is megjavul.
szerk: +36XX formában vannak a számaid?
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #7766 üzenetére
...és két napig vidáman pöfög az EUdev- el
A hangrögzítésnél el lehet valahogy intézni, hogy a gyári rögzítő a neveket is megjelenítse - ahol van - ne csak a számokat?
-
DaniTm
csendes tag
válasz
huliganboy #7704 üzenetére
Köszi!
Ezt még nem találtam meg, de ha bevállt akkor király! -
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #7527 üzenetére
Settings > Full screen display menüben átkapcsolsz full screen gestures módra és on-screen nav gombok máris likvidálva.
Vagy nem erre gondolsz?
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #7508 üzenetére
Azok a hálózatok, amik itthon nincsenek használatban, ki vannak kapcsolva.
(#7509) ElGatto: Ne, kamu, vagyis továbbárusít, nem saját termékeket árul. xiaomi.hu a hivatalos viszonteladó.
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #7357 üzenetére
Globál Stabil ROM-al ment under display ujjlenyomat érzékelés kikapcsolt kijelzővel és AOD nélkül?
Jó lenne tudni, hogy 9.1.24 globál dev-el mi a helyzet ezen a téren... Próbáltam globál béta team-ben rákérdezni, de senkinek nincs ilyen teló (Pro) sajnos...
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #7373 üzenetére
Alapsáv tér el, a többi ugyanaz.
Nálam fekete, alvó kijelzőnél megtapogatom kb az ujjlenyomatot, jön az animáció, és felébred. Ha duplakoppal ébresztem, akkor az arcfelismerés nyitja - és minkét mód baromi gyors. Talán az arc kicsit gyorsabb. -
FrankMonzano
őstag
válasz
huliganboy #7358 üzenetére
Engem ez rettenetesen zavar, ha ezt tudom, lehet mi mix 2s-t veszem meg, csak erről senki sem tájékoztatott. Úgy volt beharangozva, hogy b20 globál verzió, teljesen jól működik itt nálunk is, minden oké! Aha, hát nagyon... Még olvasni se lehetett nagyon olvasni erről a jelenségről, pár 1-1 fórumban taglalják csak.
havri1: Akkor rosszul fogalmaztam, szóval, hogy nem megy ez a 4g+ dolog neki!
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #7373 üzenetére
Nincs más 5letem.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #7367 üzenetére
Ugye gyári témát használsz?
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #7362 üzenetére
Igen, a tegnapi frissítésen.
Asszem semmit sem befolyásol, de én a 1202. TWRP-t tettem fel... -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #7357 üzenetére
Nem írtam volna, ha nem EU dev-en lennék én is...
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #7335 üzenetére
Nekem AOD nélkül is működik az ujjlenyomat olvasó...
-
FrankMonzano
őstag
válasz
huliganboy #7353 üzenetére
-
FrankMonzano
őstag
válasz
huliganboy #7338 üzenetére
És itt melyik sávoknak kellene látszani frekvenciában?
-
DanielK
addikt
válasz
Nálam a magán voda SIM 1800+800, a céges sim, ami a 2. csak 1800
-
szabog74
aktív tag
válasz
Most nem ír 4G+-t
-
Maist
senior tag
válasz
huliganboy #7287 üzenetére
Én nem szoktam várni az OTA-ra. Mostanában csütörtök este tíz körül rákeresve az androidfilehost-on a "Mi8"-ra, már fent szokott lenni a heti rom. Tegnap, mikor rákerestem a heti frissítésre, éppen 2 letöltést mutatott a számláló, tehát viszonylag rövid ideje lehetett feltöltve a frissítés.
Karavik #7290: Hát igen, és is azt hittem, hogy ugyanolyan a két telefon az LTE-A használatát illetően...
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #7287 üzenetére
Múltkor jött, ma inkább felraktam zip-ből.
Maist: köszi
-
Maist
senior tag
válasz
huliganboy #7284 üzenetére
1208 tökéletes, én xiaomi.eu dev-et azzal telepítem hetente.
-
enginev3.0
félisten
válasz
huliganboy #7270 üzenetére
Nem lehet hogy a kisegítő lehetőségekben valami? Nagyothallóknak stb...
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #7270 üzenetére
Pár hete is mutattál egy hangerő csúszkát, ami csak nálad volt elérhető, erre most itt egy másik...
-
Maist
senior tag
válasz
huliganboy #7161 üzenetére
Kicsit fáradt vagyok most ahhoz, hogy megértsem a kérdésed.
Ha arra gondolsz, hogy mint szolgáltatás milyen az LTE-A, akkor a B20+B3 CA nagyon jól működik, sokfelé működik, és kellőképpen gyors. Mindenfelé járok, ott a Mix 2s-en mindenütt van 4G+, míg a MI8-on ugyanakkor nincs +. -
kirk01
tag
válasz
huliganboy #7132 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
huliganboy #6923 üzenetére
De ez globális beállítás. Nekem olyan kéne, mint Google tárcsázóban, hogy adott kontakthoz meg tudta jegyezni a simet.
-
Steelheart2
őstag
válasz
huliganboy #6903 üzenetére
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
huliganboy #6896 üzenetére
Hogy küldöd ki tv-re? Én ha miracasttal kiküldöm, akkor nincs ilyen 4. csúszkám (logikus is, mivel a tv maga játsza le a videót).
Amúgy érdemes bejekenteni, ott a feedback app, leírod pár szóban meg mellékeled a screenshotot.
-
retesz147
addikt
válasz
huliganboy #6893 üzenetére
Mi az a 4.? Nálam csak fix 3 van. Azzal minek változtatod a hangerejét?
-
Pocak89
senior tag
válasz
huliganboy #6857 üzenetére
-
szente
addikt
válasz
huliganboy #6660 üzenetére
Én már megfogadtam, hogy többet Pro jelzésű telefont nem veszek többet a Xiaomitól. Volt Mi Note Pro-m, Redmi Pro-m, mind a kettő később kapta meg azokat a frissítéseket, amelyeket a testvérmodellek megkaptak, illetve sokkal kevesebb volt náluk a mókolási lehetőség.
-
szente
addikt
válasz
huliganboy #6657 üzenetére
Köszi, min 2szer elolvastam az összefoglalót, de ezen valahogy átsiklottam.
Akkor 2hèt ès megoldódik ez is.
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #6603 üzenetére
Ah so!
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #6584 üzenetére
De. Amíg 720h binding time telik, addig is simán át tudsz váltani System updater-ből Global stabilról > Global developer kiadásra BL nyitás nélkül.
Először is frissítened kell Oreo alapú stabil kiadásról (ami van most neked) > Oreo alapú Global developer kiadásra és utána lehet csak frissíteni Pie alapú Global developer kiadásra
MIUI-n minden egyszerűen megoldható...mind a két rom.zip-et egymás után tedd fel system updater-ből először az oreót és utána a pitét
System updaterből nem lehet upgradelni Stabilról Developer kiadásra, ha közben az Android főverzió változik jelen esetben 8.1-ről 9.0-ra!
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #6578 üzenetére
Valószínű azért nem tudjátok feltenni, mert a stabil 8.1 alapú a dev pedig már 9-es alapú.
Mi8-on korábban az volt erre a megoldás, hogy az utolsó 8.1 alapú dev rom-ot fel lehetett tenni és utána OTA-n frissült a legfrissebbre.
Próbáld kikeresni az utolsó 8.1 alapú dev rom-ot és azt telepíteni. -
enginev3.0
félisten
válasz
huliganboy #6575 üzenetére
Ha olyan későn kapnátok android 9-et
Egyik dev rom sem 9 alapú?
-
randras_83
addikt
válasz
huliganboy #6547 üzenetére
Utoljára annyit olvastam hogy hopefully in januar.
Jó hát mondjuk global stabilon szép az élet -
enginev3.0
félisten
válasz
huliganboy #6547 üzenetére
Azért az extrém durva lenne
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #6414 üzenetére
Ez valami pro betegség, mert nekem sem ment fel.
(még 219 óra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest