Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEXUS-6
tag
Szerintem tök felesleges itt faszméregetni, meg napokban mérni a teló üzemidejét. 2 adat kell, abból aztán mindenki eldöntheti, hogy az ő használati szokásai mellett mire számítson:
képernyőzárral mennyit fogyaszt, (mondjuk 1 % nálam ,ha van wifi akkor a mobil adtaforgalom kikapcs, BT, GPS alapból kikapcs)
bekapcsolt kijelzővel mennyit fogyaszt (nálam átlag 17%).
Szal, ha lerakom és várom, hogy hívjon a jóisten, akkor úgy tűnik akár 4 nap sem lehetetlen, de ilyenre még nem volt példa, mert kérdés hogy akkor minek vettem egyáltalán teljes képernyős okostelót?
Ha használom, akkor meg akár 5-6 óra alatt is el lehet füstölni ami benne van.Ezektől az adatoktól, nem hiszem hogy nagy eltérés lenne, nem szabadna hogy legyen. A szétcsapot főzött ROM, meg a minden csilingelő mangajátékkal agyontömött telók felhasználói azért ne csodálkozzanak, ha valami nem a gyári szinten dolgozik.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest