- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Nemrég került hozzám egy Mi8 készülék, Mi5-ről váltottam.
Jelenleg MIUI 10 Global 8.12.20 rom van rajta.Ti milyen romot javasoltok rá?
Nem szeretném minden héten gyalulni a telefont, napi használatra (céges email, otp és simple, közösségi média) kellene minél jobb akkumulátor idővel és kamerával.Megkértem a Bootloader nyitását és rá pár órára mikor gépen néztem aktív volt az unlock gomb.(most laktam be a romot, rom csere esetén szeretném gyalulni a készüléket legközelebb) Lehetséges, hogy nyitva van vagy csak bug esetleg? Ha nyitva van, hogyan tudom ellenőrizni téglásítás nélkül?
Felső részen a 2 "fület" kilehet valahogy kapcsolni? Videónézés közben nagyon idegesítő, hogy fehéren ott világít.
Ha nem a gyári billentyűzetet használom, hanem a swiftkey-t és azt is egy sötétebb témával, akkor alul a virtuális gombok sávja megint csak fehéren világítanak írás közben. Erre van valami megoldás, hogy felvegye a billentyűzet színét?
Ki milyen üveget használ aminek a széle is letapad és nem levegős?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi