Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
A GPS hamar talál jelet és azt stabilan is tartja. Repülőn is kb. 15 mp alatt fogott pozíciót, míg a Pixel 2XL-nek ehhez átlagban kétszer ennyi idő kellett. Európai viszonylatban teljesen jó, Bp-en vagy Bécsben a kis utcácskákban sem volt vele baj, nagyjából ott voltam ahol lennem kellett.
Volt szerencsém az USA-ban is tesztelni, addig nem is volt baj amíg be nem értem a felhőkarcolók közé. Dual GPS ide vagy oda, driftelt rendesen a toronyházak közelében ha gyalogoltam. Amint "normál" magasságú épületek közé kerültem (5-10 emelet), visszatért a stabil vétel.A GPS-műholdak pontossága valahol 5m körül van napjainkban polgári célra. A Galileo erre segítene rá GPS-től független rendszerként nagyobb pontossággal, aminek 1m-nek kell(ene) lennie. A Dual-Band pedig ugyanazon műholdról két frekvencián is veszi a jelet (GPS esetén L1+L5, Galileo esetén E1+E5a), ezekkel lehetne a pontosság akár 30 cm is. Ehhez képest megáll 3.5m-es pontosságnál, ami nem rossz, de messze van az ígérttől - bár lehet h később javulni fog fw-frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Micro Four Thirds
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest