Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Képzeljétek nálam az történt, hogy a 06-os kamerára váltásnál megáll a fotó app. gcam-mel megy. ha hardver tesztet csinálok akkor jó. 14.0.2 EU ROM, gyári. tanácstalan vagyok, hogy oldjam meg.
-
Delirious
tag
Nem tudom Voda esetében hogy van, de én úgy jártam Telekommal, hogy egy ideig volt 5G mindenkinek ingyen adták, most pedig csak azoknak akiknek korlátlan netes csomagjuk van, tehát azóta nálam nincs. Vagy hiányzik valami az 5G-hez. Próbálj meg Vodás fórumban érdeklődni, tuti van olyan.
-
Mtbsrác
senior tag
Én nem állok bele ilyen rom felpakolgatásokhoz, ill nem is értek hozzá. Ez gyári mert ő szedte le.
-
Mtbsrác
senior tag
Eléggé kihalt a topic de megkérdem hátha akadt már vkinek ilyen hibája:
- Adott egy ilyen teló ami egyszer gondolt egyet és nem akart elindulni a szoftver, mintha boot loopba került volna. Előzmény hogy előtte másoltam pár file-t ide-oda, fel-le a telóról számítőgéppel amin linux fut. Ki/be kapcsolás után jött elő a baj.
Úgy tudtam csak megcsinálni a telót hogy wipe "vagy milyen menübe" legyalultam a telót és egy szűz rendszerként elindult ahogy kell.
Viszont innentől fogva az istenért nem tudok 5G-s hálózatra felépni a mobilneten holott eddig ment. Manuál kereséssel látja rábökve se vált át 5G-re. Voda a szolgáltatóm. Minden frissítést megcsináltam amit akart ugyan ott vagyok ahol voltam előtte de akkor se, a rendszer az a miui 14, andro 12 skq1 verzsön. Mi lehet a baja szerintetek? Minden müxik/fügyüt/sipol/pörcög csak az nem.
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok van egy Xiaomi mi 10t lite 5g telefonom.
Egy ideje nem add ki idönként hangokat (csengőhang és értésítés)
Theme alkalmazás ami gyári, lefrissült hiába van beállítva csengőhang és értesitési hang beállítva ott egy idő után nem csörög(csengőhang és értésítés) nincs... Csak hogyha újra beállítom pedig bevan állítva minden. Ezt kb 1 hónapja kezdte ezt csinálni.
Van rá valami megoldás? mert elég bosszantó. -
Upo
addikt
válasz
Szokenesz #935 üzenetére
Most vettem még egy ilyen telót, múlt héten került rá a stabil 14.0.2.0 xiaomi.eu rom.
Semmi gond nincs a merüléssel, 2 óra képernyőidővel vagyok 89%-on. Igaz, nincs rajta 500 app csak 237, de még hátravan pár dolog ami az előző telón is fent volt, csak az átköltöztető kihagyta.
Fastboot-al raktam fel, természetesen törléssel, friss rendszer lett belőle (az unlock úgyis törölt mindent).
Szerintem a telepített dolgok fogják meg, jobban járnál ha kiderítenéd hogy mi meríti. -
Szokenesz
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi.EU 14-ről vissza szeretnék állni EU 12.5-re, de az még android 11-es, ez probléma lenne?
Kiakarok próbálni régebbi romot, mert MIUI13 alatt már nagyon merült a telóm, most a 14-es alatt meg katasztrófa, pl.: tegnap 12 órája akkuról, 40 perc képernyőidő és merült 100-ról 40%-ra, ha nyomkodom maximum a 2 óra képernyőidő, MIUI 12.5 alatt meg nem volt még gond, így kiszűrném, hogy az akku fáradt-e el vagy a utolsó romok lettek elcseszve...
-
nullpoint
őstag
Jó estéket!
A topik szerinti telefonom van.
A kérdést a miui topikban is feltettem, itt azoknak a véleményére lennék kiváncsi akinek ugyanilyen telefonja van:
Most a Xiaomi eu, Miui 12.6 21.11.10 beta romon vagyok (android 11).
Miui 13 és 14 már android 12, és csak stable van (13ból még akad egy két béta az elején, de már nem releváns)
Ilyen régi bétáról mehetek stablere gyalulás nélkül?
Illetve akarom egyáltalán újabb miuit? A mostani jól be van lakva, ha nincs semmi előnye az újnak akkor hagyom így.Telefonálás, gps, ritkán böngészés a használat. Mobilbankolás, online fizetés nincs.
Mi a véleményetek? -
peeat
tag
válasz
BenceShearer #932 üzenetére
igen
-
peeat
tag
válasz
BenceShearer #929 üzenetére
-
Brekecs
senior tag
válasz
BenceShearer #929 üzenetére
-
BenceShearer
aktív tag
Helló!
A MIUI 14-es új global ROM-ot valakinem már feldobta OTA-n? (2023-05-09-óta elérhető.)
Mi 10T Lite Global Stable Recovery V14.0.2.0.SJSMIXMNekem nagyon nem akarja.
-
Brekecs
senior tag
-
dunc
nagyúr
Hi talált tegnap egy frissítést, de nm volt wifi, már eltűnt és nem talál,. hogy tudom frissíteni ?
Jelenleg 13.0.8.0 van. -
Nálam még a bejövő hívást sem jelzi, csak ha megnyitom. De nekem ez így pont jó, nem zaklat a telefon, csak ha odafigyelek rá és én nyitom meg az alkalmazást. A nem fogadott hívás, üzenet minden ott marad egyébként
-
Grycon
újonc
Sziasztok,
Messengerben nem kapom meg az üzeneteket sok esetben, csak akkor ha megnyitom az appot. Régebben már volt ilyen problémám, de akkor itt a fórumon beírt megoldás megoldotta: alkalmazáskezelő/messenger/akkumulátorkímélő -> nincs korlátozásra állítva. Ez most is így van. Facebook appnál szintén ez a beállítás van belőve.
A messenger appot is töröltem, telepítettem újra, de ez sem oldotta meg a problémát, most is előfordult sűrűn, hogy nem jönnek meg az üzenetek automatikusan (több feladónál is). Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Rendszer a legfrissebb a mobilon.
Köszönöm előre is.
-
dunc
nagyúr
Srácok melyik a hozzá javasolt okoskarkötő És melyik alkalmazás javasolt hozzá?
-
dunc
nagyúr
HI! Észrevettem egy érzékelőt (mint egy cam. ) a kijelző alján jobb oldalon, az mi?
-
Csatsa
tag
Android 13 PixelOS [link]
- Októberi biztonsági csomag
- Miui kamera
- Gyors sima rendszer
- Jó akku idő
- Stabil -
kefe13
tag
válasz
Kezdő vagyok #907 üzenetére
Névjegyen jobb felső sarok ... , és ott a csengőhang, hangvezérelt írást nem tudom
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet azt megcsinálni,ha pl.Anyu hív,más legyen a csengőhangom,mint ha Apu hívna,és annak megint más a csengőhangja?
Előre is köszönöm a segítségetek!Plusz egy kérdés:
Felraktam egy új frissítést,azóta ha használom a hangvezérelt írást,nem tudom állítani
a hangerejét a hangvezérelt írást jelző hangnak(ha megnyomom a fekete mikrofont,akkor elég hangosan jelzi,hogy azt akarom használni,és ez zavar.)
Természetesen lenémítani le tudom,de nem ez a cél,hanem hogy halkabb legyen.
Van valami ötletetek erre? -
szaboi6512
őstag
Restart után nem tudok belépni.
Pin kódot nem fogadja el.
Pedig biztosan jót írtsm.
A bootloader zárt lett.
Kuka vagy megoldható?
Köszi -
dljkacs
csendes tag
Működő [TWRP] Android12-höz letölthető.
A heti xiaomi.eu rom már telepíthető vele. -
Brekecs
senior tag
válasz
misimagaki #899 üzenetére
Nekem is az van, semmi hiba eddig! 🙂
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Amióta 13.06-ra frissült a telefonom. Rendszeresen összekeveri a zarképernyő és a kezdőkepernyőn beállitott képer. A zarképernyőre beállítottat alkalmazza mindenhol. Aztán lezarom, feloldom és minden helyre kerül - egy darabig. Hiányzott ez már. -
boken
senior tag
A fő baj az volt hogy valamiért nem tudok a laptoprol a telefonra másolni fastboot módban,nem tudom miért,így végül memóriakártyára másoltam és valahogy onnét jött össze,de már nem is tudom hogy hogy mert éjjel 1 óra volt mire helyre került.
-
boken
senior tag
Sziasztok,,gondom a következő,feltettem a pixel custom romot,bootoláskor csak a G betű van,fut alatta a csík kb 1,5 órája,rebootoltam,adb alatt recowery semmi nincs benne és nem tudok semmit rámásolni.
ilyenkor hogy tudom menteni?
gyors segítség kellene ha lehet mert telefon nélkül maradtam -
Csatsa
tag
Sziasztok!
Esetleg aki kedvet érez kipróbálni egy custom romot akkor az alábbit ajánlanám [link]
-
plman
tag
Én még nem nem telepítettem az újabb miui-t, ezért kérdezném azokat akik már frissítettek, hogy mi a tapasztalat? Mennyi és milyen jelegű hibát észleltek eddig? Érdemes feltenni?
-
Delirious
tag
A készülékem Telekomos, minden gyári és a mai nappal frissült MIUI 13.0.5 Android 12-re, de már eltűnt a kézi frissítés lehetőség a három pöttynél és nem tudom 13.0.6-ra frissíteni hiába töltöm le, automatikusan pedig azt írja nem található frissítés. Négy ilyen teló van a családban a másik három rendesen frissült. Ötlet hogyan tudnám a letöltött Recovery Romot telepíteni? Köszi!
-
plman
tag
válasz
toshiba L30 #880 üzenetére
nekem most jött az értesítés erről a frissítésről, érdemes feltenni?
-
toshiba L30
csendes tag
A készülékem Telekomos, minden gyári és a mai nappal frissült MIUI 13.0.6 Android 12-re.
-
dljkacs
csendes tag
Ehez most csak fastboot rom van.
Letölteni ➡️kicsimagolni ➡️telefon fastbootba ➡️csatlakoztat (feltételezve hogy a megfelelő driverek telepítve vannak, ha nem akkor pótolni) ➡️majd kicsomagolt könyvtárba elindit windows_fastboot_update_rom.bat➡️ megvárni míg végez, ez több perc lehet. Lehetőleg laptopról telepítsd, áramszünet végzetes lehet. -
boken
senior tag
-
válasz
nullpoint #873 üzenetére
töröltem az app adatokat, mindent és most jónak tűnik
viszont van még más is. a legutolsó frissités óta folyamatosan feljön egy fejhallgatós figyelmeztetés, hogy blablabla... nem szabad hangosan hallgatni mert megsüketül az ember. és ilyenkor le is csavarja automatikusan a hangerőt. le kell okézni és utána tudom megint felhangositani. rohadt idegesítő.
hogy lehet ezt lelőni, hogy többet ne jöjjön fel és csavargassa a hangerőt magától ?? -
Mostanában vettem észre hogy a youtube akadozik vagy nincs a hang szinkronban a képpel.
Rájöttem hogy ezek 60 fps-s videók.
A 1080p60 videók még mennek, de az ettől nagyobb felbontásúak nem nagyon. Nálam van csak a hiba vagy ez normális?
New pipe viszont simán viszi a 4k60-as videókat is. -
nullpoint
őstag
válasz
donmackó #870 üzenetére
A tapasztalat meg is mutatta nálad hogy nem kell bekapcsolni.
Nem tudom mi értelme van a memoriához képest fájdalmasan lassú tárhelyet használni memóriaként. Ez a windowsnál sem jött be, ha nincs elég RAM akkor baxhatom a tárhelyet. Inkább tanulnának meg normálisan oprendszert fejleszteni, akkor nem kell végtelen memória.
-
donmackó
addikt
Érdemes bekapcsolni a memória bővítmény funkciót? 12.5 alatt nem emlékszem hogy lett volna ilyen feature, 13 alatt meg automatikusan be volt kapcsolva frissítés után. Viszont én kikapcsoltam, mert frissítés után szaggatott a játék (kikapcsolás után meg nem).
-
Upo
addikt
válasz
donmackó #866 üzenetére
Nem, ő xiaomi.eu romot akart, ami a cseh mod rom.
Amit csináltál, az fastboot telepítés volt, ott van olyan kombináció, amikor másik régiót enged felrakni zárt telefonra is. De a telefonon a frissítés menüből tallózva ilyent nem enged.
Lényeg a lényeg, a cseh mod romot egyikkel se fogja felrakni nyitás nélkül. -
Upo
addikt
Nyilván nem gyári romot nem fog a telefonon a gyári frissítő felrakni.
A gyári recovery romoknál meg nem mindegy, hogy milyen rom verzió van épp rajta, mert nem mindegyikről lehet bármelyik újabbra frissíteni.
Ha mindig csak az a frissítés volt ráengedve amit magától is jelzett, akkor elvileg nem kéne ilyen gondnak lennie. Kivéve, ha valami közben visszavont verzió véletlen egy korai OTA frissítéssel rákerült (jártak már úgy többen, hogy emiatt utána már nem jött több OTA, nem engedte kézzel se újabbra frissíteni).
Vagy ha esetleg kézzel lett telepítve valami olyan verziós hivatalos rom, amiről utána nincs továbblépés.
Mondok példát, hasraütés szerinti kitalált verziószámokkal:
- Automata frissítésekkel eljött a telefon 12.5.4 verzióig.
- Meglátta a tulaj, hogy a hivatalos letöltő oldalon van már 12.5.5 egy ideje, de nem jelzi a készülék automata frissítésként. Fogta, leszedte a telefonra a teljes csomagot, betallózta, felment a frissítés. A telefon most 12.5.5 lett.
- Rájött közben a kínai, hogy valami nem stimmel a 12.5.5-el. Ha nagy a baj, akkor le is szedik a letöltésekből, ha nem akkora akkor ott is hagyja, csak automatikusan nem megy le a telefonokra.
- Kész az új verzió (mondjuk legyen 12.5.8), de valami miatt a 12.5.5-ről nem jó frissíteni, mert valami gondot okoz. Ezért úgy állítják be, hogy a 12.5.5-ről ne engedje felrakni, de 12.5.4-ről simán jó, ki is küldik automatikusra.
- Akik 12.5.4-en vannak, azoknak települ automatikusan, aki türelmetlen, az kézzel letöltve, betallózva fel tudja rakni 12.5.8-ra.
- De aki 12.5.5-ön van, az hiába tölti le ugyanazt, nem engedi letöltve se telepíteni, mert benne van a tiltás. Azt nem tudom hogy pozitív vagy negatív a lista, tehát vagy azok vannak felsorolva a telepítő csomagban, hogy melyik verziókról nem engedélyezett felrakni, vagy azok amelyikekről felrakható.
Zárt bootloader esetén ezzel nem tudunk mit csinálni. Még ha sikerülne is módosítani a telepítő csomagot, és kivenni a tiltást, akkor már a csomag digitális aláírása érvénytelen lesz, a gyári frissítő nem fogja miatta felrakni. És mivel zárt a bootloader, ezért nem lehet módosított frissítőt se rátenni, ami elfogadná a módosított szoftvercsomagot.
Ezekhez már bootloadert kell nyitni, azután a módosítások elvégezhetők, nyilván az adódó kockázatokba beletörődve.A másik lehetőség, hogy gyári hivatalos fastboot csomagot megpróbálni felrakni, de zárt bootloaderrel csak a fent levőnél újabb javasolt, mert ha beüt a flash back protection, akkor nincs mit tenni. Illetve lenne, mert edl módban lehet javítani az ilyent a gyári mi flash tool-al, de azt csak olyan fiókkal bejelentkezve engedi, aminek van edl jogosultsága. Tehát vagy hivatalos jogosultsággal rendelkező szervizpontba kell vinni, vagy körülnézni a fórumok/hirdetések között. Egyik volt kollégám járt így, és a fórumokon jó visszajelzésekkel rendelkező szovjet mesternek kifizette a díját, az bement anydesk-el, átdobta a szoftvert, bejelentkezett a jó fiókkal, ráindította a helyreállítást, aztán kijelentkezett a jogosult fiókból. A srác meg megvárta amíg végigmegy a művelet, aztán örült. Úgyhogy óvatosan a nyitott bootloaderes ügyeskedésekkel, sokba kerülhet.
És a zárt bootloader miatt itt is csak gyári romokat lehet fastboot alól flashelni, módosítottat nem, mert a zárt telefon nem enged olyan kritikus partíciókat írni fastboot alól, ami ahhoz kell, hogy kikapcsolja a dm-verity védelmet. Anélkül meg első indításnál tégla, megint lehet menni az oroszhoz.
Tehát röviden, módosított romot (a xiaomi.eu is az!) nem fogsz tudni feltenni bottloader nyitás nélkül.
A gyáriaknál meg olyant kell keresned, amit a jelenlegi verzióra enged felrakni, nem fog mindenről mindenre frissíteni a betallózós frissítő. Most eszembe jutott, hogy ugye teljes frissítő csomagot próbáltál a gyáriból és nem incremental csomagot? Illetve biztos hogy a telefonodon levő területi csomagnak megfelelő romot töltöttél le (pl. global-ra nem jó az eeu, eeu-ra nem jó a global)?? -
Zebu
addikt
-
dunc
nagyúr
Sziasztok nem állítottam semmit, de azt vettem észre, hogy pl a tárcsázó, email stb kerete más színű lett átvette a háttérkép színsémáját, de ez nekem nem tetszik, hogy tudom visszaállítani?
-
Régiónként eltérő hogy mikor jelzi a telefon. Ha nagyon nem megy nekem át szoktam tenni a telefot svájcra és általában egyből szól hogy van frissítés. Utána meg visszaállítom.
-
dunc
nagyúr
Nálam akkor adja be ha bekapcsolom a wifit
mobilneten nem jelzi -
törölt tag
Nálam nem talál frissitést... 12.5.11 a legutolsó ami fent van.
-
dunc
nagyúr
wifi benyomtam beadta! Be lehet állítani, hogy osztott legyen a értesítésisáv? Egyik fele rendszerdolgok, a másik fele értesítések? Ha igen, hogy?
-
dunc
nagyúr
Tegnap feldobta a 13 as frissítést nem raktam fel egyből, ès most az istenèrt se tudom előhozni!
-
peeat
tag
gyári miui 13 frissítést megkaptam sajnos a VPN lehetőséget igen csak szűkítették.
csak az IKEv2 maradt. -
kefe13
tag
válasz
misimagaki #843 üzenetére
-
plman
tag
Na sziasztok én vagyok az aki pár hete írt mikrofon problémáról, (időnként nem hallanak, de én tisztán hallok mindent), kipróbáltam a jack ki-be húzogatos módszert ami nem hozott változást, ugyanúgy hol működött hol nem, elvittem szervízbe, ahol az istenért se produkálta ezt a jelenséget, (lejászottunk vagy 5-6 hívást oda-vissza de semmi hiba, tökéletes volt), de azért kitakarították, némi szösz jött ki belőle és úgy tünt, hogy megjavult valamelyest, néhány napig jó volt, de ismét elkezdte így ismét szervíz lett, mikrofon csere, pontosabban az egész jack-töltő-mikrofon panel, mert hogy egy panelen van ez a három dolog. ha volt már ez leírva akkor bocs csak gondolom leírom, hátha más is jár így, de ha senkit nem érdekel akkor bocs.
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Jól érzékelem, hogy a gyári zenelejátszó reklám nélkül és háttérben jatsza a YouTube videókat? -
donmackó
addikt
válasz
oroszlan12 #837 üzenetére
Ha otp-s vagy, a nyitott bootloader okozhat problémát.
-
crok
nagyúr
válasz
oroszlan12 #839 üzenetére
Persze. Szedd a hivatalos oldalarol.
-
Brekecs
senior tag
válasz
oroszlan12 #837 üzenetére
Szia !
EU romot használok évek óta, otp, paypal, stb, minden működik, sosem volt semmi gond !
Üdv -
oroszlan12
tag
Sziasztok!olyan kérdésem lenne,h ezek a custom romok amelyek pl.-up xda-an vannak (Pixel experience) megbízhatóak pl. bankolás stb. terén?
-
gyalu 1
aktív tag
Sziasztok. E sim képes ez a telefon? Érdemes át állni e simre egyáltalán?
-
Scooter86101
tag
Sziasztok, és rendesen hivatalosan root nélkül , elérhető lesz majd valamikor amikor magától dobja fel a frissítést a miui 13 ra ? Nem szeretném semmiképp rootolni... meg az ilyen "heti romokat" is szeretném mellőzni. Eezek nélkül lesz amit automata frissíti magát 13 ra ?
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Erre valaki?
[link] -
dljkacs
csendes tag
Az új widgettek elérhetők MIUI13 Xiaomi.eu romon. [link]
-
Zebu
addikt
Nekem beragadt a droid 11 és ha megfeszülök sem tudok újabbat rátolni. Tudna valaki segiteni? 2021.01. Az utolsó security frissitésem. Leszedtem az összes romot a xiaomi oldalról és egyikkel sem megy tovább.
-
crok
nagyúr
Erről írtam itt picit bővebben itt a végén (pontosabban ebben) hogy hogy működik egy TRRS aljzat és hogy van olyan, hogy a belső kapcsoló beakad.. mondjuk itt épp a hangszóró akadt be de a másik gyakori az a mikrofonra "rázárás", ilyenkor egy headset mikrofonjával pl. tökéletesen működik. Takarítás után vagy 3.5 jack határozott ki-behuzigálás után általában helyreáll, YT is tele van videókkal ha a tisztításról (átmozgatásról) van szó. Sokszor van, hogy rengeteg zsebpiszok gyűlik az aljzatban össze és a headset bedugásakor mindig egy kicsit bentebb-bentebbtolja a több és több piszkot míg addig jut hogy már a piszok zárja az áramkört a headset jack-je helyett. Xiaomi-n ez a jack alzat dolog elég gyakori, a gyártással / alkatrésszel is vannak szerintem gondok.. nem újkeletű, évekre visszamenőleg találhatsz ilyen jack takarítós / átmozgatós videókat.. Ezért mondtam a CIT tesztet is, esetleg többször. Ha a mikrofon maga lenne rossz még az is lehet ám kontaktos, nem feltétlenül fekete vagy fehér ez. A leírtak simán ráillenek egy ilyen kezdődő dologra. Hozzám általában már csak akkor kerül mikor totál beáll de többször láttam már mindkét végletet. Just my two cents.
-
plman
tag
válasz
donmackó #814 üzenetére
igen én se értem, hogy miért van az, hogy egyszer nem jó, vagyis, én hallok mindent kristálytisztán, de engem nem hallanak. megszakítom a hivást, (sima telefonhívásról van szó) pár másodperc múlva újra kezdeményezem vagy visszahív akit hívtam és akkor már tökéletes..... én úgy gondolom, hogy ha a mikrofon ment volna tönkre akkor sose lenne jó... vagy valami bezavar a térerőbe? de akkor én se hallanám a másik felet nem? na mindegy ha továbbra is produkálja ezt vagy rosszabbodik akkor elviszem egy szervízbe.
-
plman
tag
nincs beragadva (legaábbis a fejhallgató ikon nincs kint a bal felső sarokban) de azért megpróbálom köszi. igazából ha megszakítom a hívást és újra kezdeményezem akkor már általában jó, de ma már csak harmadjára lett jó az egész. kihangosítva nem próbáltam
-
crok
nagyúr
Headset ikon nincs beragadva? Szerintem beragadt az aljzatban a kapcsolo, egy headset-et kicsit erosebben dugj be vagy 20..30x hatha kiakad. Kihangositva jo gondolom. Gyari tesztben is megneznem azt a mikrofont (beallitasok - telefonrol - kernelverziot nyomkodd sokszor a CIT teszthez es Main mic (15?) teszt).
-
plman
tag
sziasztok, valakinél csinált már olyat a a teló, hogy hanghívás közben én hallom a másik felet de ő nem hall engem? mi lehet a gond? térerő probléma? vagy a telefon hibája? mostanában párszor előfordult már és baromira és érdekelne, hogy mi okozza köszi a választ előre is.
-
dljkacs
csendes tag
Heti frisítés érkezett. Telepítés a leírtak alapján. [link]
Persze rootolni is újra kell.
-
Upo
addikt
Forgatási hülyeség:
Rendesen tartott telefonnál, olykor egy appot elindítva, elforgatja mintha vízszintesen tartanám. Asztalra lerakva, szinte függőlegesre kitámasztva is megcsinálja, tehát nem a telefon bemozdulása miatt van. Ez a telefon is csinálja, meg a redmi note9 pro is.
És természetesen szinte lehetetlen visszarakni függőlegesbe, legtöbbször nem reagál az ide-oda forgatásra (néha nagy nehezen igen), olyankor csak a kilépés és újra elindítás a megoldás (ha hajlandó úgy maradni). -
nullpoint
őstag
válasz
Scooter86101 #805 üzenetére
Van olyan hogy fejlesztői rendszer (developer rom) , ami leghamarabb kap meg minden új faxságot, cserébe nem biztos hogy stabil. Na ott már van miui 13 erre a jószágra.
-
dljkacs
csendes tag
válasz
Scooter86101 #805 üzenetére
Szia. "Csak" 13 hozzászólást olvass vissza.
-
nullpoint
őstag
válasz
Scooter86101 #803 üzenetére
Fejlesztőiben már kapott, gondolom majd jön stabil is.
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , az lenne a kérdésem a mi10t lite , megfogja kapni a miui 13 at ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, infra, jack, gyorstöltés és 5G: csak nevében lájtos a legolcsóbb 10T.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest