- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Erről írtam itt picit bővebben itt a végén (pontosabban ebben) hogy hogy működik egy TRRS aljzat és hogy van olyan, hogy a belső kapcsoló beakad.. mondjuk itt épp a hangszóró akadt be de a másik gyakori az a mikrofonra "rázárás", ilyenkor egy headset mikrofonjával pl. tökéletesen működik. Takarítás után vagy 3.5 jack határozott ki-behuzigálás után általában helyreáll, YT is tele van videókkal ha a tisztításról (átmozgatásról) van szó. Sokszor van, hogy rengeteg zsebpiszok gyűlik az aljzatban össze és a headset bedugásakor mindig egy kicsit bentebb-bentebbtolja a több és több piszkot míg addig jut hogy már a piszok zárja az áramkört a headset jack-je helyett. Xiaomi-n ez a jack alzat dolog elég gyakori, a gyártással / alkatrésszel is vannak szerintem gondok.. nem újkeletű, évekre visszamenőleg találhatsz ilyen jack takarítós / átmozgatós videókat.. Ezért mondtam a CIT tesztet is, esetleg többször. Ha a mikrofon maga lenne rossz még az is lehet ám kontaktos, nem feltétlenül fekete vagy fehér ez. A leírtak simán ráillenek egy ilyen kezdődő dologra. Hozzám általában már csak akkor kerül mikor totál beáll de többször láttam már mindkét végletet. Just my two cents.
-
crok
nagyúr
Headset ikon nincs beragadva? Szerintem beragadt az aljzatban a kapcsolo, egy headset-et kicsit erosebben dugj be vagy 20..30x hatha kiakad. Kihangositva jo gondolom. Gyari tesztben is megneznem azt a mikrofont (beallitasok - telefonrol - kernelverziot nyomkodd sokszor a CIT teszthez es Main mic (15?) teszt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest