- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Igen win10. És mint írtam, nem csinált semmit. Sem töltés sem mtp se semmi nem volt (eszközkezelőben sem volt kérdőjeles vagy ismeretlen hardver). Feltettem a mi pc suite-et, ekkor még mindig semmi nem történt. Majd kipróbáltam a xiaomitool-t, ami feltesz valami .inf fájlokat indításkor, és voálá megy minden. Telefonon a mód választás/mtp és a pc Suite is felismerte a telót. Nem tudom mi az összefüggés, de nálam így működik.
-
MAxxYD
tag
Bocs, a link, amit elügyetlenkedtem a Snapdragon 7xx szériára akart mutatni
Már átnéztem őket, de - legalábbis ezzel kapcsolatban - eléggé pontatlannak tűnnek, mintha csak a marketing szempontból fontos, újabb dolgokat sorolnák fel.
Az Airdots nem tud AptX-et, csak SBC-t. Csak AptX-es fülesekkel van problémám. Első csatlakozáskor a két oldal nincs szinkronban és az egyiken szakadozik a hang. Ha ki, majd újra bekapcsolom a bluetooth-ot a telefonomon (Mate 9), akkor már rendesen működik.
Egy idő után ez elég idegesítő és főként ezért szeretnék telefont cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest