- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Nálam csak jack dugónál van ilyen, van hogy órák óta be van dugva és megy rajta zene stb. utána eszébe jut hogy károsíthatja a hallást a magas hangerő és leveszi az ajánlottra ami után le kell okézni hogy feljebb szeretném tekerni a hangerőt.
Telefonálás közben is ha úgy hallom hogy halk már automatikusan nyomon fel a hangerőt, biztos lehet valami szoftveres gixer vele (mint sok más egyéb dolog is). -
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
Waze megoldás:
Nyisd meg az appot utána ugorj vissza a középső menügombbal a navigációs gombok közül a telefon kezdő képernyőjére, itt bal gyors menü gombot nyomd meg a virtuális navigációs gombok közül itt most látni fogod a futó alkalmazásokat, itt wazen nyomj hosszan hogy bejöjjön egy helyi menü legfelső egy lakat ezt nyomd be. Ezzel folyamatosan memóriába rartod az alkalmazást, csak akkor zárja be ha te magad zárod be. Egyébként Gmapsot használnék inkább a helyedben azzal biztos nem lesz ilyen gondod.Wifire nem tudok mit mondani, mikor ott vagy mindjárt nézd meg és csatlakozz fel, de legjobb ha mindig kikapcsolod a wifit ha nem használod és ellenőrzöd mikor bekapcsolid.
Mobilnet problémám nekem nem nagyon szokott lenni, esetleg mikor másik országba érkezek. Ez lehet SIM probléma is ha régi mindenképp cseréltesd le.
BT-ra is nehéz mit mondani, néha nekem is eldobja de ritkán. Én nem kapcsolom ki mivel az én fülesem nem csatlakozik automatikusan, ezt tudnám neked is javasolni ha gyorsan akarsz hívást fogadni.
-
Ájvé
veterán
válasz donmackó #624 üzenetére
Semmi nem akar játékokat telepíteni, esetleg egy telepített alkalmazás lehet a gond.
Swiftkeyt nem tudom én Gboardot használom és ezzel nincs gond, de ez a gyári benne tudtommal. Gyári visszaállítás, frissítés esetleg és nézd meg miket telepítesz fel mert problémát okozhatnak. -
Ájvé
veterán
válasz Wallenberg #583 üzenetére
Elképzelhető hogy a Media Markt a kötelező jótállás tünteti fel ami őt kötelező mint eladót. Ha hivatalos forrásból van akkor számlával is tudod érvényesíteni a garanciát. A garancia jegy eredeti Xiaomis vagy Media Markt állította ki? Esetleg érdeklődj a Xiaominál hátha válaszolnak.
-
Ájvé
veterán
válasz Szokenesz #573 üzenetére
Van Magisk hide vagyis régebben volt. Egyébként ha nem működik ez akkor gyári ROM marad.
n0is3es:
+1, én se cseréltem a gyártói ROM-ot és nincs vele probléma (pedig Bangoodról van a teló vagyis garancia sem számít). Plusz mint a fenti példa mutatja több funkció problémás lehet (banki alkalmazások, fizetések), persze power user megoldja, de megéri? Ennyivel jobb egy custom ROM? -
Ájvé
veterán
válasz Pityke81 #523 üzenetére
Csak tippelek hogy ez miatt lehet, szóval ha tudod nézd meg mielőtt beruházol. Tény hogy a Note 8 jóval nagyobb tudású, ez lehet a magyarázat rá, de hogy pontosan miért tud ennyivel többet nem tudom megmondani.
female
Messengerbe nálam nincs buborék és jól megy próbáld meg azt kikapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz ChiliChili #402 üzenetére
Mi 10 Lite AMOLED kijelzős és Snapdragon 765G-s, így egy kategóriával jobb készülék mint a Mi 10T Lite. 4160-as akku van benne ez gyengébb mint a Mi 10T Liteban, AMOLED miatt persze kevesebbet fogyaszt de SoC pedál már nem, valamivel gyengébb összegében az üzemideje, de nincs ok így se a panaszra bőven jó üzemidővel bír.
Konkrét tapasztalatokért a topikjában érdeklődj.
765G-vel gyors, felső közép kategóriás SoC napi használatra bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Elektromos autók - motorok
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garamciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR/64GB/Kártyafüggetlen/81% gyári akku. AKCIÓÓÓ CSAK MA!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest