Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Nálam csak jack dugónál van ilyen, van hogy órák óta be van dugva és megy rajta zene stb. utána eszébe jut hogy károsíthatja a hallást a magas hangerő és leveszi az ajánlottra ami után le kell okézni hogy feljebb szeretném tekerni a hangerőt.
Telefonálás közben is ha úgy hallom hogy halk már automatikusan nyomon fel a hangerőt, biztos lehet valami szoftveres gixer vele (mint sok más egyéb dolog is). -
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
Waze megoldás:
Nyisd meg az appot utána ugorj vissza a középső menügombbal a navigációs gombok közül a telefon kezdő képernyőjére, itt bal gyors menü gombot nyomd meg a virtuális navigációs gombok közül itt most látni fogod a futó alkalmazásokat, itt wazen nyomj hosszan hogy bejöjjön egy helyi menü legfelső egy lakat ezt nyomd be. Ezzel folyamatosan memóriába rartod az alkalmazást, csak akkor zárja be ha te magad zárod be. Egyébként Gmapsot használnék inkább a helyedben azzal biztos nem lesz ilyen gondod.Wifire nem tudok mit mondani, mikor ott vagy mindjárt nézd meg és csatlakozz fel, de legjobb ha mindig kikapcsolod a wifit ha nem használod és ellenőrzöd mikor bekapcsolid.
Mobilnet problémám nekem nem nagyon szokott lenni, esetleg mikor másik országba érkezek. Ez lehet SIM probléma is ha régi mindenképp cseréltesd le.
BT-ra is nehéz mit mondani, néha nekem is eldobja de ritkán. Én nem kapcsolom ki mivel az én fülesem nem csatlakozik automatikusan, ezt tudnám neked is javasolni ha gyorsan akarsz hívást fogadni.
-
Ájvé
veterán
válasz
donmackó #624 üzenetére
Semmi nem akar játékokat telepíteni, esetleg egy telepített alkalmazás lehet a gond.
Swiftkeyt nem tudom én Gboardot használom és ezzel nincs gond, de ez a gyári benne tudtommal. Gyári visszaállítás, frissítés esetleg és nézd meg miket telepítesz fel mert problémát okozhatnak. -
Ájvé
veterán
válasz
Wallenberg #583 üzenetére
Elképzelhető hogy a Media Markt a kötelező jótállás tünteti fel ami őt kötelező mint eladót. Ha hivatalos forrásból van akkor számlával is tudod érvényesíteni a garanciát. A garancia jegy eredeti Xiaomis vagy Media Markt állította ki? Esetleg érdeklődj a Xiaominál hátha válaszolnak.
-
Ájvé
veterán
válasz
Szokenesz #573 üzenetére
Van Magisk hide vagyis régebben volt. Egyébként ha nem működik ez akkor gyári ROM marad.
n0is3es:
+1, én se cseréltem a gyártói ROM-ot és nincs vele probléma (pedig Bangoodról van a teló vagyis garancia sem számít). Plusz mint a fenti példa mutatja több funkció problémás lehet (banki alkalmazások, fizetések), persze power user megoldja, de megéri? Ennyivel jobb egy custom ROM? -
Ájvé
veterán
válasz
Pityke81 #523 üzenetére
Csak tippelek hogy ez miatt lehet, szóval ha tudod nézd meg mielőtt beruházol. Tény hogy a Note 8 jóval nagyobb tudású, ez lehet a magyarázat rá, de hogy pontosan miért tud ennyivel többet nem tudom megmondani.
female
Messengerbe nálam nincs buborék és jól megy próbáld meg azt kikapcsolni. -
Ájvé
veterán
válasz
ChiliChili #402 üzenetére
Mi 10 Lite AMOLED kijelzős és Snapdragon 765G-s, így egy kategóriával jobb készülék mint a Mi 10T Lite. 4160-as akku van benne ez gyengébb mint a Mi 10T Liteban, AMOLED miatt persze kevesebbet fogyaszt de SoC pedál már nem, valamivel gyengébb összegében az üzemideje, de nincs ok így se a panaszra bőven jó üzemidővel bír.
Konkrét tapasztalatokért a topikjában érdeklődj.
765G-vel gyors, felső közép kategóriás SoC napi használatra bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, infra, jack, gyorstöltés és 5G: csak nevében lájtos a legolcsóbb 10T.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest