- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
boken
senior tag
-
formicus
csendes tag
Üdv. sajnos nem sok változás van. igazából nem konzisztens, hogy éppen mi történik a hangokkal, jelenleg csak a Facebook lájk hangereje eszméletlen, a többi mintha rendben lenne, néha az email értesítés hangos még. nem tudom mit spagettiztek ezek a jóemberek össze, de nem tetszik a dolog. egyelőre lenémítva használom a telefont. Facebook appon belül hangerőszabályozást nem találtam, csak 0 és 1 opciók közül lehet választani.
vagy viszamegyek a régebbi verzióra, vagy megvárom a következőt, addig meg így kompromisszumozok. -
bonat
senior tag
Sziasztok,
A gyorshívó ikont nem találom a widgetek között.
Valahol máhol lehet gyorhívásos ikont létrehozni? -
PyroS
senior tag
válasz Viktor0610 #486 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor utána nézek,hogy vissza lehet e váltani a régebbi romra.
-
MODERÁTOR
-
PyroS
senior tag
válasz Viktor0610 #484 üzenetére
Sajnos maga az Android 11 -el lehet a gond. Pl: Nova lauchernél nem lehet használni a gyári gesztus vezérlést, a Messenger bug, az akksi sem bírja annyira mint a Android 10 alatt. De lehet,hogy megpróbálom előbb tényleg a gyári vissza állítást .
-
MODERÁTOR
-
PyroS
senior tag
Sziasztok. Vissza lehet tenni valahogy az utolsó Android 10-es romot adatvesztés nélkül? Valahogy nem jött be az Android 11-es rom,vannak vele problémáim.
-
MAxxYD
tag
Bocs, a link, amit elügyetlenkedtem a Snapdragon 7xx szériára akart mutatni
Már átnéztem őket, de - legalábbis ezzel kapcsolatban - eléggé pontatlannak tűnnek, mintha csak a marketing szempontból fontos, újabb dolgokat sorolnák fel.
Az Airdots nem tud AptX-et, csak SBC-t. Csak AptX-es fülesekkel van problémám. Első csatlakozáskor a két oldal nincs szinkronban és az egyiken szakadozik a hang. Ha ki, majd újra bekapcsolom a bluetooth-ot a telefonomon (Mate 9), akkor már rendesen működik.
Egy idő után ez elég idegesítő és főként ezért szeretnék telefont cserélni. -
MODERÁTOR
-
tusi0807
újonc
Üdv!
Legutóbbi frissítés óta (12.0.1) eltűntek a megszokott messenger chatfülek, és négyzet alakban jönnek le, + ezt az ostoba lebegő ablakos értesítést erőlteti. Sehogy sem tudtam visszavarázsolni, valakinek van ötlete?[ Szerkesztve ]
-
MAxxYD
tag
Tud a Snapdragon 750G Qualcomm TrueWireless Stereo Plus-t?
Kifejezetten a Plus érdekelne, amikor a TWS füles mindkét feléhez külön csatlakozik a telefon.
A Qualcomm oldaláról sajnos nem lehet kiházomni ezt az infót. A korábbi modellek tudják, de a 750G-től felfelé valami miatt csak a nem Plus verziót sorolják fel.
Azért izgat a dolog, mert a mostani telefonommal folyamatosan gondjaim vannak az AptX TWS agydugók közötti szinkronizálással, ez a feature pedig biztosan megoldaná a dolgot.[link]
-
formicus
csendes tag
sajnos nem ez a gond. tényleg a lehető legminimálisabbon van, és ordít az értesítés, vagy ha lájkolok, Facebook és Messenger az érintett, de mintha e-mail fogadásnál is előfrodult volna.
+1 a LED értesítésre, szerintem az is maxon van, kisüti a szemed sötétben.
lehet, hogy megpróbálok visszaállni az előző verzióra. 12.0.9.0.QJSEUXM talán.
[ Szerkesztve ]
-
formicus
csendes tag
Helló! lehet, hogy nagyon benézek valamit és user error, de amióta felment ez a legújabb frissítés pár napja (12.0.1.0.RJSEUXM), valami rohadt hangosak az értesítéshangok annak ellenére, hogy minimumközelben van az összes hangbeállítás. érdekes módon csak az ilyen pittyenések (e-mail érkezés, messenger reakció, üzenet érkezés, like lenyomás) iszonyat hangosak. tapasztalt már valaki ilyen dolgot?
[ Szerkesztve ]
-
Gabisan
tag
Koszi,minden sikerult muxik a ViperAudioFX is( [Ez alapján] ),hide-oltam a magisk-et,igy mukodnek a banki etc appok is.Egesz jó ez a 12.5.EU rom.Néha ledob a wifimről ,illetve kiirja hogy nincs kapcsolat.Eddig a gyari 10 es ezt nem csinalta,de a gyari 11-essel is ez volt.Gondolom majd javitjak idovel.
Gabisan®
-
boken
senior tag
-
MODERÁTOR
-
boken
senior tag
válasz Viktor0610 #463 üzenetére
Köszönöm ez meg lett,és most ki is rta hogy várjak 168 órát,a kérdésem hogy addig a telefonon is lépjek ki a mi fiókból? mert anélkül pl nem megy a whtsappom sem
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
MODERÁTOR
-
Gabisan
tag
Szia,en is felpakoltam ezt a 12.5 Eu romot,egesz jo,csak a temak app meg eleg kezdeleges,fele kina ,angol,translate-os magyar forditas es nagyon keves a jo tema,hianyoznak a regi temaim,amiket ez az uj app nem hoz fel.
Twrp vel sikerult full backupot csinalni,jo 10GB lett.Gabisan®
-
Brekecs
senior tag
Szia !
Ha jót akarsz akkor bootloader nyitás és EU rom feltevés ! minden szuper , hívásrögzítő miatt váltottam én is erre , ( munkámból kifolyólag jól jön ) tökéletes mindenben ! Szuper kis telefon ezzel a rommal !
[
le Írás][ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Delirious
tag
Még annyi, hogy a legújabb Android 11-re nekem a 12.0.2.0 (QJSEUXM)-ről nem sikerült frissíteni. Először fel kellett tennem a V12.0.9.0.QJSEUXM-et, majd ezt követően lehetett csak a V12.0.1.0.RJSEUXM verziót.
Letöltés link (Recovery verziók!):
https://xiaomirom.com/en/rom/mi-10t-lite-gauguin-europe-fastboot-recovery-rom/?fbclid=IwAR3KHMj9WvBc7P2KFLCeeNTbBgWwrpR19TtSbtykcgEixAY8i_vW3tFizXk#download-redmi-note-9-pro-5g--mi-10i--mi-10t-lite-stable-recovery-rom -
Delirious
tag
Sosem használtam hívásrögzítőt, azt sem tudom van vagy volt-e erre gyári program, de gondolom személyiségi jogok megsértése végett tiltják már. Viszont kipróbáltam a következő linken található progit és működött a legújabb Android 11alatt.
https://infos-geek.com/en/how-to-record-a-call-on-xiaomi-mi-10t-lite/ -
boken
senior tag
Sziasztok, 3 év után visszatértem a miuihoz egy ilyen készülékkel.
A munkához elég hasznos dolog nekem a hivásrögzités, visszafelé olvastam hogy van olyan rom amelyiken működőképes.
Tudtok segíteni benne hogy hogy is csináljam?
A készülék Telekomos, gyári állapotban.
Előre is köszönök minden segítségetTanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
addikt
Nekem az a problémám, hogy nem tudom a Bluetooth headset hangerőt külön állítani az headseten. Csak egy mediahangerő van és azt állítom a telefonon és a fülhallgatón is, és nincs is annyi lépésköz mint ezelőtt volt
:)
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Feltelepítettem én is az Android 11-es frissítést. Azóta sajnos nem lehet beállítani a Nova launcherhez a kézmozdulatos rendszervezérlést. Tehát nem engedi a gesztus vezérlést. Tud erre valaki valami megoldást? -
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Google Chromban, be hozom például a prohardvert, és jobb felül a három kis pontra nyomva, be jön hogy kezdőképernyőre, akkor ki kellene tenni egy ikont, de semmi sem jelenik meg, hol kell ezt engedélyezni, tudja valaki?
ÜdvWindows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
kszthly
senior tag
válasz hubertus33 #442 üzenetére
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
hubertus33
tag
Üdv!
Honnan tudom letölteni a telefonomra az Android 11-et? Jelenleg 12.0.9.0 QJSEUXM van fent.
Xbox Series S,
-
kszthly
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Felinstalláltam én is az update ot. Csak nem lesz gond
:)
-
Dimond G
senior tag
válasz mortalhand #438 üzenetére
Ha a kamera a fontos, akkor a Xiaomi Mi 10T Lite 5g - t ajánlom. Nekem volt mind a két másik telefonom. Mi 10T Lite 5g nyert nálam. Külsőre a Velvet nagyon jó, az amoled panel is szép, de kamerafronton elvérzik.
Mi 10t lite meg a kettő között van kamerás képességek tekintetében. Más baj nincs vele. Szerethető telefon.
Én ha most vennék és ez a három lenne az alternatíva, Mi 10T Lite 5g - t venném. -
mortalhand
csendes újonc
Sziasztok.
Telefonvásárlás előtt állok az alábbi készülékeken gondolkozok:
Samsung galaxy note 10 lite, Lg velvet, Xiaomi mi 10t lite.Inkább a kamera lenne nekem fontos és hogy minél tovább legyen hozzá támogatás, ti ezek alapján melyiket ajánlanátok?
-
-
doongoo
addikt
Kijött az Android 11 stabil
-
addikt
a note 5-el próbáltam, de a flasher mindig arra panaszkodik, hogy a bootloader zárva.sehogy sem sikerül. na mindegy. lehet a jövőben inkább nem rakok fel frissítéseket csak ha már eltelt jó pár hét és még mindig nincs visszavonva.
a note5-öt nagyon sajnálom, de ez a teló is nagyon állat! marha jó a fényképező, nagyon jó az akksi is. az accubattery 5000mAh felé kalkulálja az akkukapacitást a megadott 4800 helyett. a kijelző is gyönyörű. most kapott egy spigen tokot. remélem ellesz az elkövetkezendő ~3 évben:)
-
addikt
van értelme a bootloadert kinyitni??
csak gyári rommal használnám a telót. viszont akkor már lennének kockázatok és a készülékeresés sem működik - írj a xiaomi.
csak azért kérdezem, mert egy másik xiaomim téglásította magát és ezért kellett a topic telefonját vennem. vagyis választottam.
csak gyári romot használtam, viszont legutóbb volt visszavont frissítés rajta és erre gyanakszom, hogy csinálta a bajt. ezután viszont nem tudtam újrarakni, mert a bootloader zárva.
kérdés, hogy a jövőben is fog-e ez előfordulni és akkor tartsam a teló a gyári romon de nyitott bootloaderrel?? vagy ilyen 1x van csak 100 évente 2x nem üt be menykű:)
-
kszthly
senior tag
-
Csaszi87
tag
válasz rolandrepasi #406 üzenetére
Na végre, hogy nem vagyok egyedül
Eljátszogattam most vele, hogy a világos szobából átmentem a sötétbe, oda-vissza szépen pakolássza a fényerőt, tehát az érzékelővel nincs baj. Szerintem szoftveres gond lehet...
Alig várom, hogy jöjjön valami frissítés, nem folyamatos a hiba, de naponta többször előfordul, így is elég idegesítő. -
Csaszi87
tag
Nektek szokott olyat csinálni, hogy pl Face lapozgatása közben leesik a kijelző világítás?
Nem kapcsol ki a kijelző, mert sötéten üzemel tovább, csak elmegy a világítás.
Ilyenkor lehúzom és látom hogy a fényerő beállítás viszont nincs leesve a sávon, ha megmozgatom akkor visszakapcsol a világítás, de addig hiába tapicskolok akár mit nem világít újra.
Már tényleg tiszta hülyének kezdem érezni magam, hogy csak velem fordulnak elő ilyen f@..ágok Alapvető bosszúságok amiket még semelyik más telefonban nem tapasztaltam eddig, és tényleg nem fikázni akarom mert ez biztos, h nem normális állapot.
ROMO-t is valamelyik héten frissítettem tudjátok, már újra is indítottam a telefont.Beszélgetés befejezésnél se mindig kapcsol vissza a kijelző, így a hívást se tudom simán kinyomni :/
-
Ájvé
veterán
válasz ChiliChili #402 üzenetére
Mi 10 Lite AMOLED kijelzős és Snapdragon 765G-s, így egy kategóriával jobb készülék mint a Mi 10T Lite. 4160-as akku van benne ez gyengébb mint a Mi 10T Liteban, AMOLED miatt persze kevesebbet fogyaszt de SoC pedál már nem, valamivel gyengébb összegében az üzemideje, de nincs ok így se a panaszra bőven jó üzemidővel bír.
Konkrét tapasztalatokért a topikjában érdeklődj.
765G-vel gyors, felső közép kategóriás SoC napi használatra bőven elég. -
ChiliChili
tag
Sziasztok,
Xiaomi Mi 10 Lite 5G 6/128
1. A linken nem szerepel T a 10 után. Ez más készülék, vagy valójában erről szól ez a topik? (Nem tévedtem el, érdemes olvasgatnom a tapasztalatokat. )
2. Mennyire ajánlott ez a készülék?
3. Átlagos használat mellett egy töltéssel kb. mennyit bír ki?
4. Megbízható, elég gyors, stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik