- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrás47
senior tag
válasz
Delirious #356 üzenetére
Üdv ! Gondolkodik egy barátom, egy ilyen készülékben. Nem szeretné mókolni úgy használná, ahogy gyárilag van. Van-e esetleg valami probléma ami zavaró, amikor volt Xiaomi telefonom pár éve az automata fényerő szabályozás nem volt tökéletes, este mindig állítgatni kellett ,ez rendben van már ezeknél, mert valaki írt ilyen problémát ennél is? Még érdekelné, a térerő tökeletes-e, akkuido, fotók, és hangszóró elég hangos-e ? Köszönöm
-
-
section
csendes tag
válasz
Delirious #349 üzenetére
Igen van benne magyar is. Szerintem nem jár garancia vesztéssel, mivel nem nyitja a bootloadert, gyári szoftvert raksz rá. Természetesen amint lesz 11-es alapú EEA, már rakom is vissza.
Nem fogja felajánlani a xiaomitool a 11-est, én csak az EEA -> Global-ra használtam. Utána letöltöttem a 11-est innen: https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/gauguin/stable%20beta/V12.0.2.0.RJSMIXM/ , rátöltöttem a telefonra és kézzel frissítettem.
-
section
csendes tag
válasz
Delirious #332 üzenetére
Szia! Ha szeretnéd felrakni azt a 11-es ROM-ot amit találtál, akkor előtte át kell térned EEA-ról Global-ra. XiaoMiTool V2-vel ezt megteheted simán. Utána már fel fog menni. Az egyetlen bibi, hogy előtte mentened kell a telefonról mindent, mivel töröl. Kipróbáltam, megy minden, nem kell hozzá bootloader nyitás. Ha pedig nem tetszik, akkor visszatérhetsz az EEA-ra, vagy akár a CN vonalat is megnézheted, ha van rá ingered
Üdv.
-
atosan
veterán
válasz
Delirious #330 üzenetére
Szia,
Nem a telefonodnak megfelelő romot akartad feltenni. Szerencse, hogy nem engedte.
A tiéd EUXM végződésű, únióba szánt modell, amit fel akartál tenni az meg MIXM végződésű, globál. CSAK AZ EUXM ROMOT SZABAD HASZNÁLNOD! Még mielőtt baj lesz. Amikor letöltesz egy megfelelő (esetedben EUXM) romot, abból is van két fajta: recovery és fastboot rom. Ha a frissítő menüböl csinálod, akkor mindig a recovery romot kell letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest